May. 31, 2013

-Äääntligen fredag, säger jag från djupet av mitt hjärta ;)
Denna fredag har bestått av massa lek för Levisen och kompis som va här på besök! Bjöd på tacos och en super trött pojk.

Nu har jag slagit mig ner i soffan framför Let's Dance! Snart kommer sambon hem och vi träffas för första gången på nästan en vecka (vi har jobbat om varandra hela denna veckan) och även helgen blir fullspäckad för honom!
Men nu har jag och min lille skatt hela helgen framför oss och jag tänkte vi skulle göra något riktigt kul och mysigt imorgon :)


May. 28, 2013

Nu när vi ändrat om lite här och var så kände jag att vi behövde lite nya sängkläder och ääälskar vita sådana! Så blev vita satin påslakan och dessa söta örngotten till.

Jobb, jobb och jobb denna vecka, träffar inte sambon mer än 30 min på morgonen innan jag ger mig iväg! Men Levis hinner va mycket med både sin mamma och pappa :)


May. 27, 2013

En tur till Ikea i lördags och lite nya möbler har flyttat in, välbehövligt med mer förvaring! Nästa köp blir en garderob!!!


May. 27, 2013

Hade en fin fin mors dag igår! God mat och extra mycket pussar från min lille skatt, så många pussar tills det va slut och min lille sa;
- Mamma! Nu pussa tuuuuuut (slut) ;)
Älskade lille barn, det finaste jag har och den bästa presenten är ju att få vara mamma till han <3

Fick mig ett par fina tofflor från Moheda som jag har dansat runt i idag :)


May. 19, 2013

Gissar att det inte bara är vi som sitter framför hockeyn nu och hejar på Sverige? ;)

Regn idag och då har jag varit effektiv här hemma, förberett inför en jobb vecka osv.
En runda ute har det också blivit och mycket plaskade i vattenpölar för lillen ;)


May. 17, 2013

Uuunderbara dagar har vi just nu! Strålande sol och riktig sommarvärme, de gillar jag!
Ute hela dagarna och leker, busar, cyklar och mycket mer.

Jag ska snart fixa lite fredagsmiddag här (har dom inte bestämt vad än;))! Det blir middag på balkongen med levande ljus och ett glas rött.


May. 15, 2013

Den här lille gossen har varit så duktig idag och tagit spruta, och då blir det extra god fika på stan :)

Sko shopping blev det med, ett par gympisar (hummel) och ett par sandaler (minns ej märket?!) Levis är överlycklig över sina nya skor och vill helst ha dom på sig heeeela tiden ;)


May. 15, 2013

Finaste tröjan finns på KapAhl, måste säga att jag tycker att de har fått in en himla massa fint! Super skön är det också ;)


May. 14, 2013

Ännu en ledig dag för min del! Skönt men endå inte, blir så himla trött när jag inte jobbar?! Så trött så jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen och sova! (Vilket inte har hänt en enda gång på snart 2 år ;))
Imorgon är sista lediga dagen och hade tänkt hitta på något extra kul men min lilla skatt!


May. 14, 2013

Har letat ett tag efter ett par rosa eller corall färgade byxor och nu har jag äntligen hittat dem!!! Blev ett par benvita också ;) snyggt med färg!

https://cdn1.cdnme.se/244598/6-3/pic_519289faddf2b33d21e4ace1.jpg" class="image">


May. 13, 2013

Hemma i vardagen igen! Åh så skönt det var att komma hem och att HELA familjen är samlad igen! Idag har jag försökt ta igen alla pussar och kramar jag missade under helgen ;)

Bruce va kanon, shoppingen, maten och hotellet var också jätte bra! Bodde på ett så fint hotell ute på Lidingö, finaste utsikten hade vi!!!


May. 08, 2013

Nu är det helg för oss :)
En massa skojjigheter väntar på oss i huvudstaden! Bruce (för andra gången), shopping, god mat och bara mysa! Längtat...

Lite vin och annat gott stod på bordet när jag kom hem från jobbet :)


May. 07, 2013

Så bortskämd man blir av detta fina väder!!
Vill bara va ute heela tiden och det är precis vad vi har varit :) Cyklat, solat, sparkat boll och lekt en massa.

Ikväll blev det även en PW för mig och lillen, härligt!

Så nu sitter jag här i soffan, ny duschad och skönt seg!


May. 05, 2013

Som jag skrev tidigare så har vi vårstädning delux här hemma nu!
Vardagsrum och kök avklarat. Imorgon ska sovrummet och hallen få sig en grundlig städning också! Allt ska tvättas, dammas av, putsas m.m! Härlig känsla när allt är klart :)

Och mellan detta så ska allt de vardagliga också hinnas med! Lek, middagar, jobb, träningar och mycket mer.
Ibland är det svårt att få ihop allt då verken jag eller sambon har vanliga 8-5 jobb. Barnpassning en gång i veckan ungefär, vi försöker så gott det går att inte behöva ha barnpassning (våra super snälla familjer hjälper oss sååå mycket). Så länge Levis mår bra av det så mår vi också bra av det!!!

Favvisar från hemmet dessa dagarna.


May. 05, 2013

Ännu en härlig dag!
Vi promenerade ner till Loppis i Brunnsparken i förmiddags. En del fynd fick jag faktiskt med mig hem.

Har även varit på Vägga fiskrestaurang och ätit mumsig varmrökt lax! Åh så gott, och romsåsen ska vi inte ens tala om ;)


May. 04, 2013

Wow vilken effektiv dag!!!
Började dagen med att fortsätta vårstädningen här hemma, varenda kuddfodral, gardiner och matta har blivit tvättade. Köket är skurat från golv till tak (har en liten kille här hemma som helt plötsligt tycker det är mycket roligare att kasta mat än att äta den?!!!)
Efter allt fix här hemma tog vi paus och åkte upp till min mamma och pappa där min mormor är på besök, så massa god mat och både ute och inne lek blev det där <3

Vi kom hem runt 20.30 och då började jag stryka gardiner och sambon började ändra om ;) effektiv dag minst sagt!

Nu kryper vi ner under täcket och tittar på en film och bara njuter, njuter av det underbara livet :) (för visst är det underbart, och lite extra underbart nu när det är ljusa härliga tider)


May. 03, 2013

Vi har haft en så mysig dag!
Vi satte oss på cyklarna och cyklade ner till stan för en mjukglass! Efter det blev det en tur till parken för att mata ankorna och plocka vitsippor.

Några timmars jobb för min del på eftermiddagen och sen en tur till goda vänner!
Bra fredag helt enkelt :)


May. 01, 2013

Sitter och tittar på Humorgalan och inte ett öga torrt i soffan!
Tänk alla barn som har det så svårt och lever mellan liv och död varje dag!
Alla barn har rätt till ett tryggt liv! Ikväll har jag blivit världsförälder! Det tycker jag att ALLA borde bli. Alla har en hundring över i månaden och tänk vad det hjälper!
Barn är det finaste som finns i världen, hjälp till att hjälpa genom UNICEF!!!
FÖR VARENDA UNGE.

Vi har det så bra här i Sverige och jag är så glad att kunna ge mitt barn det han behöver! Framför allt KÄRLEK, värme och trygghet!

En super trött kille tidigare idag <3 Värdefullaste som finns.


May. 01, 2013

Sköööööna maj, välkommen!

Vilket underbart väder maj bjuder på! Om en stund ska vi ut och mysa! Cykla en runda och jag tänkte ta med min lilla familj och ära glass på torget.

Ikväll blir det extra god mat och dryck, jag är ledig imorgon också så man får minsann passa på ;)


RSS 2.0