Vi är framme

Då var man här igen, resan har gått bra. Lite små segt att sitta still så länge bara.
Hann faktist med en runda på Ikea i Göteborg på vägen upp. Blev lite mysiga saker, tar bilder & lägger upp när jag är hemma igen.
Förästen, det där med att köra med släp ger jag mig aldrig in på igen, körde i 30 minuter sen ville jag inte mer, haha. Jätte jobbigt att man inte kan se i backspeglen. Så jag skippar det till nästa gång.
Imorgon ska jag springa lite ärende på stan & kanske till och med hörst shoppa lite =) Har ju ett par uggs som jag verkligen finns kvar som jag spanat inn, ska bli en jacka till syrran med, sen får jag se vad jag mer hittar!

Måste bara säga att jag sakanr redan dom där hemma, dom bästa=)

Nu säger jag God natt!!

Idag blir det Norge...

Innan vi åker upp till Norge idag har jag lite saker jag ska klara av här först. Ska lämna mitt CV till en buktik här i stan, gå till Arbetsförmedlingen & sola=) Måste ju hitta mig ett jobb nu när jag är tillbaka här, än är det ingen bråska men det är ju kul att göra nått, istället för att bara gå hemma & dega, så jag hoppas verklige jag får det. Nu ska jag göra iordning mig & dra ner till stan. Just det ja, vi ska hyra släp också så jag kan få hem alla grejor. Jag tar med mig datorn så kommer självklart blogga från Norge, så vi hörs ikväll =)


Jag & syster =)

Tre koppar kaffe senare...

Nu har jag suttit och fikat i flera timmar druckigt tre koppar kaffe, så har typ fått koffeinkick eller nått, hehe.
Alltid lika roligt att träffa Milla, tråkigt bara att hon åker idag. Men iofs så åker ju vi också i morgon. Ska även gå en shopping runda i Norge, behöver lite höst shopping. Har redan spanat in ett par skit snygga uggs & jag ber til guuud att dom är kvar, men det tror jag =)
Nu ska jag ta det lite lungt & ikväll vet jag faktist inte vad som händer, känner för att kolla på film. Eftersom vi har 8 timar framför oss i bil i morgon så har jag ingen lust att göra någo specielt.


Jag just nu. (Kolla längden på mitt hår klippte av en hel del i förgår, känns riktgit nice)

Outfit



Jeans från H&M
Svart bas tröja från Gina Tricot
Jacka från Resteröds


Bloggkoll

Förästen, ni glömmer vell inte att följa bloggen med bloggkoll?→


Avsked...

God morogn alla =)

Idag blir det fika med Milla, eftersom hon åker tilbaka till Sthlm idag så måste vi ju ses. Fast det blir lite senare vakande precis,måste hoppa in i duschen käka frukost m.m.
I morogn åker vi upp till Norge igen, få se lite hur länge det blir att vi stannar där, gissar till på fredag eller nått.

Eftersom den inte blev någon middag för Henri igår, så ska det bli det idag istället på Andra våningen, sen drar han till Australien, FUSKIGT!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen =) Höres senare!

Ps. hittade lite bilder på www.meranoje.se sen i fredags =)




Sorry för att bilderna blev så små, hoppas ni ser dom ialla fall =)

Söndag.

Har varit nere i stn en runda & solat, har kännt mig så blek. Brukar annars sola minst 3 ggr i månaden ialla fall. Men nu har jag inte solat på hela 4 månader. Fatta att jag var blek, hehe. Men fick faktist lite färg ialla fall. Tar ju alltid lite tid att bygga upp brännan igen. Ja jag vet att det är farligt att sola solarium, men vad ska jag göra vill ju inte vara en blek fis =)
Så på tisdag ska jag nog sola igen =)

Nu: ska jag dega framför tv:n & inte göra något.
Sen: ta en lååång dusch, måla naglarna, plocka ögonbrynen m.m

Ha en bra söndag ♥

Lördagen

På middagen igår hade vi riktigt mysigt. Va bara så himla trött, men god mat och dricka va det. Jag sa ju igår att det skulle bli en lugn kväll men när vi kom hem från middagen, satt vi här hemma drack lite vin & åkte ner till stan, satte oss på en pub beställde in två flaskor vin, öl, drinkar & snapsar. Så en såå himla lugn kväll jag hade tänkt att det skulle bli, blev det inte. Men fan vad kul vi hade igår. Men har blivit fest tre dagar denn veckan nu så känner mig lite sliten. Ska ta det lungt hela nästa vecka =)

Jag och syrran 


Hjärtat =)

Sitter och kollar på repriserna av idol, det är så kul att kolla på det. Annars ska jag bara ta det lungt idag, var igentligen en middag med syrrans vänner ida, men får se om jag orkar å på den, har blivit lite mycket sånt nu för tiden.
Vad har ni gjort i helgen?


Middag + outfit

Snart ska jag sätta mig i bilen och köra in till Karlskrona. Känner mig dock inte rktgit taggad för middag ikväll, men ska bli en lugn kväll. Orkade inte heller klä upp mig så kvällen i ära blir det jeans och t-shirt.


Nu är jag stressad ha en mysig kväll =)

Bröstcancer fonden.

Har precis ätit en god & mysig lunch med hjärtat på Andra våningen. Det är verkligen jäte fint där. För dom som inte vet vad det är så är det ett nytt köpcentrum som har öppnat i stan, även en ny restaurang/pub. Så där har vi spenderat vår eftermiddag.
Köppte även ett rosa band för att stödja bröstcancer forskningen, tycker ni också ska göra det om ni inte redan har gjort det.


Betalade endast 40 kr för denna & ett rosa band i tyg kostar bara 20 kr. Det är ju ingenting, så komigen nu stöd bröstcancer fonden =)

Party night.

Fy fan, idag mår man som man förtjänar.
Gårdagen /kvällen vad skit rolig. Blev för fest hemma hos en vänn och sen åkte vi vidare in till Friday's. Var fullt med folk, bra musik, allt var skit bra. Blev dom lite för mycket dricka för vissa, vilket var lite synd & mina fötter gjorde så ont så det kändes som dom skulle brytas på mitten. Har fortfarande ont, trodde det skulle gå över under natten.
Nu sitter jag här med min oboy, det är nått jag ALLTID dricker dagen efter.

Liter bilder från igår


Skååål....


Henri och Fanny.


Kajsa & Jag.


Ne, nu ska jag hämta mitt täcke och lägga mig i soffan framför TV & bara ta det lungt. Ikväll blir det middag =)


Ordning och redan pengar på fredag.

Nu har jag iallafall börjat få lite orning och reda på alla mina prudukter, smink och smycken. Min garderob ser forfarande för jävlig ut, men det kommer vell med tiden. Alla skor ligger fortafrande nerpackade i stor väskor, men allt tar ju sin tid. Ska ju upp till Norge igen på Tisdag eller onsdag så då tar jag restn av mina smycken och kläder hade jag tänkt.


Så här ser det ut just nu på mitt lilla smink bord, oreda jag vet men bättre än att ha det nerpackat i lådaor & väskor. Ne nu drar jag till flygplatesen.

En fika i vår lilla stad + outfit.

Kom precis hem efter en liten runda i stan. Satt och fikade på det nya caffeet Andra våningen. Jätte mysigt ställer, verkligen. Träffade även gamla vänner i stan så kul att se dom. Har ju gått 5 månader sen jag såg vissa utav dom,så det var riktigt roligt.
Ikväll ska viha lite grill buffe här hemma och senare bli det som sagt utgång.
Nu ska jag vila lite känner mig så seg, sen ska jag köra och hämta Milla på flygplatsen =)

Tänkte slänga upp en dagens nu när jag ändå är igång




Känna sig som hemma.

Kom precis hem från spat, fan vad skönt det är att ligga och bubbla i bibbel poolen. Blev helt slut ocg mina fingrer blev som russin hehe.
Idag har vi inga planer, men i morogn ska vi ut i Karlskrona på Fridays. Var någon invigning där om jag inte minns fel.
Nu ska jag pakca upp alla resväskor och fixa allt mitt smink m.m. Tar ju ett tag innan man börjar känna sig som hemme igen =)

Gårdagen

Just det ja, skulle ju berätta om gårdagen...
Igår stack vi ner och fikade på Jekyll & hyde (ett fin här nere i stan), sen började syrran och hennes vänner supa och som ville in till Nivå i Karlskrona. Så vi körde in,och kvällen blev faktist riktigt roligt. Var nykter hela kvällen men hade skojj ialla fall =)
Idag kanske Milla kommer, åå jag hoppas verkligen. Hade varit såå kul att träffa henne. Vi ska också till spa idag, ska bli nice. Bara ligga i bubbelpoolen i flera timmar.
Nu blir det lite frukost är skiiiit hungrig=)


Liter bilder från igår...

Först blev det fika & chai tee.


Sen blev det party, Carolina & Kajsa





Ne nu måste jag käka, vad ska ni göra idag?


Outfit onsdag.


Byxor från Crocker
Oversize tröja från bikbok
Väska från Friis Company
Stövlar från Din sko



Ni kanske tycker det är konstigt att jag lägger in en dagens vid 3 på natten, men har varit ute på Nivå (ett uteställe i Karlskrona) och kom precis hem. Lägger upp bilder och berättar mer om min dag i morgon. Har haft skit kul ialla fall.
Nu ska jag sova =)

Onsdag...

God morogn!

Vakande precis och hade skit ont i halsen, typiskt att man ska få det när man är hemma.
Ska snart åka ner till stan och köpa lite frukost. Är sugen på nybakade frallor och lite sånt gott. Det känns inte riktigt som om jag har förstått att jag är hemme. Var jätte länge sedan jag va här ju. Fick även redan på att Milla (hon bor i sthlm, för tillfället) ska komma ner på torsdag eller fredag. Fan vad kuuul! Alla är så underbara här & jag mår hur bra som helst=)

Planer för helgen har redan börjat bestämmas, på fredag blir det utgång i Karlskrona med syrran och hennes vänner & milla självklart om hon vill me, på lördag ska det bli middag med hela familjen på Nivå och senare på kvällen har jag blivit bjuden till någon hemma fest. På söndag blev det tydligen någon middag med syrrans vänner, eftersom någon skulle till Australien. Så detta komer bli kul, längtar.

Idag blir det nog en lugn dag ska kanske åka ner till spa och sitta där och bubla i några timmar, skönt at vara ledig när man har jobbat så hårt =)

I'm back on track...

Ja, går dagen & dagen idag har varit värligt hädelsorik om man säger så. Igår vid 22 tiden bestämde vi oss för att packa alla våra kläder & nödvändiga saker vi ville ha med oss & drog till Sverige. Vi åkte till Borås och övernattade hos en vänn, när vi kom dit blev det lite öl & massa skratt. Satt uppe till 04,00 och sen slocknade vi. Idag vakande vi vid 12, drog och käkade thai buffe, hur god om helst sen bagav vi oss vidare hem. Jaa hem till Ronneby. Vi hade för mycket hemlängtan så vi bara kände att vi var tvugna att åka ner hit. Så vi var framme vid 19 ungefär 6 ingen visste om att vi skulle komma, inte ens min familj. Så gissa om dom blev överaskade när vi stog utanför dörren med all vår packing. Känndes så skönt att träffa dom & Carolina (min syster) har saknat henne så jag dött. Så det var verkligen hur kul som helst. Så nu ska jag bli här ett bra tag, men måste dock upp till Norge igen nästa vecka för att fixa lite grejer.
Säger bara en sak Ronneby i'm back...


Min älskade päls väst...

Har varit sugen på en väst i päls (fusk päls) ett tag nu, och kom att tänka på att ja har ju en sådan väst. Så jag började rota i alla kartonger & i garderoben & jag hittade den. Lycka! Blev skit glad. Köpte den för ett x antal år sedan & sitter fortfarande som gjord för mig.
Vad tycker ni? Jag är helt såld.


Kommer tyvärr inte ihåg var den kommer ifrån, har bara ett svagt minne om att jag köpte den i Kristianstad....


Alla dessa telefoner

Har surfat runt & kikat lite på mobiler.Som jag skrev i tidigare inlägg vill jag verkligen ha en ny mobil. Finns ju miljontals telefoner att välja mellan men jag hittade ingen sådär direkt men två stycken föll mig i smaken ganska bra, men snäla tippsa mig. Jag behöver ju hjälp =)




Vill ha lite mer "klass" på telefonen. Dessa tycke jag var helt okje. Inte så värst dyra heller. Vad tycker ni?

Allt klar + outfit

Så då var alla mina ärende klara =) På onsdag skajag ha möte med adecco & förhoppnins vis har dom något jobb i en kläd affär eller liknande. Gick även en runda på stan, tog en fika på Big bite, dom har sjukt goda mackor.
Nu tycker jag faktist det känns väldigt bra att slutat på Asko, knns lite som om att börja om med nya krafter.
Ska bli skönt att inte ha ett sånt krävade jobb & inte vara helt slut varge gång man slutat. Bara att börja använda alla mina kläder dagligen gör mycket. Annars bestod mina kläder av gröna arbetsbyxor & svart t- shit med Asko tryck, ingen höjdare =)

En dagens bjuder jag på idag

Jeans från JC
Svart bas tröja från H&M
Jeans jacka från H&M
Stävlar från Din sko





Har även mina fina arband idag
Sissters armbandet (som både jag & syrran har) kommer från www.kyssjohanna.se
Silver armbandet från Tomas Sabo
Svart pärlarmband från Elements

Musik videornas värld


Min dag i morgon: 

  • Lämna mina arbetskläder på Asko även få referenser därifrån
  • Boka ny tid för hudbehandling (eftersom jag skulle dig förra veckan, var ju tvungen att avboka pga. mitt öga)
  • Skriva in mig på Adecco, söka nytt jobb
  • Följa med hjärtat till kiropraktorn


Nu sitter jag och kollar på en massa musik videos, det är så himla kul att titta på. Jag får alltid en massa insperation av det. Har även käkat lite & blev skit seg efter maten =)

Annars har det faktist inte hänt så mycket idag, har haft del 2 av min rensning i garderoben. Det är så himla kul att kolla igenom allt, för det är inte bara kläder det är minnen.

Ne nu ska jag digga vidare till alla musiks videos.....

Förästen snackade med Milla idag, åå saknar henne så mycket vi hade såå kul ihop men nu är vi på olika h¨åll båda två. Hon finns i Sthlm & jag här i Norge, men ska hälsa på henne snart =)






Norge guiden...

Tänkte göra en liten Norge guide för er som är intreserade.

1. Borstad

Bostader är inte så himla svårt att skaffa, priserna är dock väldigt varierande. Ett normal pris för en 2 rummare och kök ligger på ungefär 7000 nok (om den inte ligger i Oslo)
I Oslo är allt mycket dyrare, det är ju världens nästa dyraste stad efter Tokio. Där kan du räkna med att får betala 7000 för en liten liten 1:a.
Så bästa tipset från mig är att bosätta sig utan för Oslo. Jag bor i Moss en lagon stor stad, bra shopping & bra uteliv även många cafeer & restauranger.
Men om man verkligen vill åka upp hit för att jobba och spara en massa pengar så är det vanligt att bo inneboende hos någon. På www.finn.no kan man kolla på bostäder och även jobb.

2. Jobb

Jobb är det minsta bekymret man har här. Om man vill ha jobb snapt är det bästa att gå till ett bemaningsföretag som tex. www.adecco.no . Där har man en intevju med dom & dom frågar bla. vad man vill jobba med, vilken utbildning man har & hur mycket man är berädd att jobba. Men naktdelen med att gå igenom ett bemaningsföretag är att man får aningen mindre betalt än att vara anstäld direkt genom ett företag.
Så man kan självklart gå direkt till företagen och söka jobb, men det går mycket snabbare genom ett bemaningsföretag.

3. Vad ska jag tänka på innan jag flyttar upp?

Jag gjorde inte alls mycket innan jag flyttade upp eftersom jag fortfarande ville vara skriven i Sverige.
Det man ska göra när man kommer till Norge för att jobba är att gå till skatte kontoret och fixa ett skatte kort, som det heter. Där anger du hur länge du ska bli här, var du ska jobba & hur mycket du tror du kommer tjäna på tiden du ska vara här.
Du får även ett tillfäligt norskt personnummer från skattekontoret. Det är väldig viktigt att få detta. För utan ditt norska person nummer kan du inte fixa bankkonto eller telefon kort till mobilen. Här måste man anmäla sig innan du kan aktivera ett nummer.
Tänk också påatt om du börjar jobba utan ett skatte kort så drar dom aotomatiskt 50 % skatt (treck som det heter på norska) och det vill man ju inte. Så skatte kort är det du bör tänka på i första hand.

Ja det var nog det jag ville få med, om ni har fler frågor så kan ni skriva dom i komentars fältet, så svara jag på dom =)


Mitt bakverk =)

Kände mig så rastlös så jag satte igång att baka, blev super goda kärleks mums med kokos på.
Visst ser det gott ut?



Inte så ofta jag bakar, men det är faktist kul & specilet när det smakar bra =)
Så nu ska jag göra lite thahiti lady tee (jätte gott  köpt de i en tee affär här & tro det eller ej det är rosa, fast det visste jag inte när jag köpte det) & äta mina goda kärleks mums....

Söndag

Tjohoo!

Låg uppe till 4 i natt och kollade på film, kunde inte sova. Var hur pigg som helst. Men idag känner jag mig dock trött, vakande vi 12,30 (därför dålig uppdatering)

Igår började jag rota i garderoben & hittade massa fin som jag "glömt" bort & nästan aldrig har använt. Så det kändes nästan som att gå en lite shopping runda i min kläd djungel.
Här har ni några ny gammla favoriter


Zebra mönstrat skärp från Carlings.



Väst från Rut m.fl



Randig kort kavaj, kommer faktist inte ihåg var det kommer ifrån.



Skit coola örongängde med text, från Glitter.



Halsband från Tiffany & CO (sorry för den suddiga bilden)

Nu: Blir det en god frukost med frallor i ugnen.


Sen: Kanske ut & gå en runda eller en fika.


Film & ny mobil!

Har suttit & kollat på film hela kvällen, älskar att gosa ner i soffan & se en skit bra film.
På tal om annat så vill jag verkligen ha en ny telefon, jag vet det var inte sååå länge sedan jag köpte en ny. Men är sugen på en svart, haha det är allt jag vet änn så länge! Just nu har jag en sån platt sony ericson (kommer inte ihåg vad modellen heter) Är det någon som har något bra tips på en svart, fin gärna med touch screen?

Nu ska jag fortsätta titta på film =)



Nej, jag är inte så farlig bakom ratten som det ser ut att jag är =)


En dag i stan+ outfit

Nu har jag precia haft en heldag i stan, hittade ett par skit snygga ugg's som ska bli mina nästa vecka =)
Blev även en mysig fika, blev dock ingen shopping. Men det få vänta tills nästa veckan.

En dagens tänkte jag bjuda på idag

(om man kollar riktigt noga ser man att mitt öga tyvärr är lite svulet)

Tröja är köpt på killa avdelningen på Jack and Jones (har sytt om den lite)
Byxor från H&M
Stövlar från Din sko


.... och självklart hade jag min älskade jacka från Vero Moda, är den inte to die for?

Hejdå Asko =)

I går fick jag reda på att vi inte skulle få fortsätta på Asko, eftersom dom skule skära ner på 20 personer på vår avdelning så blev det vi & några till som var nyast som fick gå. Lite synd men på ett sätt tycker jag att det är ganska skönt. Nu kan jag ju hitta mig ett jobb som inte är så hårt. För man sliter verkligen på kroppen där.
Så på måndag hade jag tänkt gå till adecco (ett bemaningsföretag som hjälper en att få jobb) dom bruka vara jätte snabba med att hitta jobb till en. Jag hade tänkt söka i någon affär som butiksbiträde. Det hade vara skit kul, jobba med kläder hela dagarna är ju en dröm =)

Nu ska jag käka lite frukost, senare tror jag at jag ska dra en runda till stan. Mitt öga har ju blivit bättre nu, är bara lite svullet, yipppiie!

Vad gör/ ska ni hitta på idag?


Nytt i garderoben

Nya jeans till min samling, vad tycker ni? Själv älskar jag färgen på dom...


Jeanse kommer från H&M.


Godmorgon sömntutor!

Godmorgon alla sömntutor!

Nu är jag rejälvt utvilad, lovley! Har precis slängt i min lite frukost & just nu sitter jag & surfar runt, läser bloggar m.m
Pappa ringde från Singapore idag, kul! Han har det jätte bra, men jag vill också ner dit ju :(. 30 grader & sol är inget jag tackar nej till.
För er som undrar hur mitt öga mår så är det likadant som igår. Så helgen blir förmodligen en hemma helg. Vill inte visa mig så här ut, knappt att jag vill springa ner till kiosken för att köpa mjölk...

Vad vill ni läsa om? Ni bestämmer...

Nu vill jag att ni läsare ska få vara med & bestämma om vad jag ska skriva om, alla tips är värdefulla =)
Vill ni ser mer av mig? mindre av mig? mer tips on hur man skaffar jobb här i Norge? eller vad vill ni läsa om?


Obs!

Ni glömmer väl inte att ni kan få present kort på Gina tricot, H&m eller JC. Bli medlemma på gratiskläder, sammla poäng & få present korten skickade hem i brevlådan. Det är helt kostnads fritt jag lovar.
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11644  

Bakom mina solglasögon

Kom hem efter ännu ett läkar besök. Mitt öga har blivit annu större, så blev liv rädd & körde till läkaren det första jag gjorde när jag vakande. Så nu har jag både salva & droppar till ögat. Fick även en sjuk skrivning till måndag. Så nu ska jag bara vila upp mig, så jag kommer tillbaka med nya krafter.
Hoppas svullnaden går ner till helgen så man kan hitta på nått skojj, för så här tänker jag inte visa mig. Får gå med mina sol brillor på =)


Bjuder på den bilden, någon utan sol brillor får ni dock inte se, haha!

Annars kommer det bli en lugn dag, ska göra lite käk nu & dega framför Tv:n....

Ps. Checka volymen på mitt hår, ja det är det nya shampoot =) Me like!

Wii, ni måste testa!

Nu har jag bowlat med Wii sport, om ni inte testat wii inna ska ni verkligen göra det. Wii fit har vi även här, det är verkligen träning till max. Man kan dans, rocka rock ringar, springa, göra yoga & mycket mycket mera. Inte kan man tro att man kan svettas så framför en tv skärm.
Ialla fall så säger jag & mitt onda, stora, svullna öga god natt =)


En gammal bild på mig. Så kul ska ni inte få ha att jag ska lägga upp en bild på mig nu, haha!

Sov gott sweetis♥

Kom igen nu då!

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."
 http://www.uppdragbarn.se/
Så kom igen!♥

Lite smått & gott

Nu har jag varit hos läkare, fick någon slags antibiotika kräm som jag skulle smörja ögat med 3 ggr dagligen. Tycker ögat nästan har blivit större nu, eller så är det bara inbildning.

Efter läkaren gick vi & handlade lite smått & gott. Fick med mig lite roligt också =)
Köpte ett nagel kitt från Nail Teck som är jätte bra, den filar, polerar & formar. Har självklart redan testat den. Blev även ett shapoo & balsam från Chales Worthington, har sett reklam för den ett tag nu & tänkt att jag skulle prova på det så nu var det på tiden. De ska göra håret glansigar & mer lättformligt, de ska även ge mer volym till håret, vilket jag behöver. Så hoppas den fungerar som lovat. Ska prova det i kväll!


Nagel kit från Nail Teck



Shampoo & balsam från Charles Worthington


Konstigt!

Detta är ju helt sjukt! Nu har mitt andra öga svullnat upp & är mycket värre än va det första va. Ajjj, det går så himla ont. Så idag blir det en träff med lakaren & vila. Kan nog behöva det, jobbet är ju så himla ansträngande.

Jävla Norge, sen vi kom hit har det bara hänt sjuka saker. Har aldrig haft så här innan. Konstigt!

Jag saknar dig!

Idag har jag varit på min tredje hur behandling & huden blev ännu bättre denna gången. Längtar så tills jag gått dit alla sex gånger & jag hoppas verkligen att min hud är mycket bättre då med.
Annars har det bara varit jobb för mig idag, slutade vid 23. Men i morogn blir det lite tidigare jag får  gå hem & på torsdag & fredag annu tidigare =) Me like!

Måste berätta att jag fick ett lite paket från mina kära failj idag. Jag blev hur glad som helst. Ett jätte fint halsband som kommer från Öland. Det är en tjej som gör sina egna smycken, det var hus fint som helt. Fick också en sten, ja en sten men inte vilken sten som helst,utan en sten där det stor Jag saknar dig! Blev verkligen jätte glad för den, har fått sån extrem hemlängtan nu den sista tiden. Kanske för det va så länge sedan man sågs.




Mamma, pappa & Carolina ♥


Love!

Min dag i skrift...

Jaha,då va denna dagen slut. Vaknade vi 12, kände mig inte alls utvilad fast jag sov så länge. Käkade lite frukost, gjorde i ordning mig & drog till jobbet. Slet som en galning som vanligt. Slut körd vid 11 körde vi hem, käkade lite curry gryta som hjärtat lagat till mig =) Glodde lite på Tv & nu ligger jag här i sängen med lite tända ljus. MYS & ska snart sova, men inte riktgit än....

Lite tråkigt med de veckorna man jobbar så sent. Känns som man inte gör något annat än sova, äta & jobba (gör man iofs inte heller) Får påminna mig om att jag är ju faktist här för att jobba. Vilken tur att man trivs på jobbet =)



Love♥

Väskor

Är så sugen på en ny väska, visst har jag redan en hel del väskor. Men behöver uppdatera mig lite. Var hur länge sedan jag köpte en väska som helst, sisst var nog i Thailand (var där i mars/april) Kan inte minnas att jag köpt en väska sen dess. Så det står hödt uppe på listan just nu.

Har hittar 3 favoriter som skulle kunna passa hängandes runt min arm
www.zoovillage.com
       www.asos.com
www.asos.com

Rekord många läsare

Måste bara säga att igår hade jag rekord mycket läsare här igår. Kul! Man blir ju extra insperarad & glad för alla komentarer =)
Tycker det är jätte kul att ni verkar gilla bloggen, för jag ÄLSKAR att skriva...

Allt blir så mycket roligare med lite färg...

Ja, det blir det verkligen. Bara att sitta & skriva på datorn & se naglarna lysa upp i någon glad färg gör mycket =)


Nagelacket kommer från Make up store färgen heter Elin.

Think a wondeful thought


By Disney Couture, du hittar den hos Kyssjohanna

Lördag dag/kväll

Idag har vi bakat heeeela långa dagen, hur gått som helst. Vi är inne i en sånn bak period nu, haha. Man måste ju använda ugnen när man har en =)

Har äve hunnit med lite andra saker som rensat garderoben & det tog ett par timmar vill jag lova. Men det bev såå fint men gud så mycket kläder jag har, helt sjukt. Man tänker inte på det när man står där & inte vet vad man ska ha på sig. Men nu när jag har vikit varenda plagg som finns där så vet man.

Nu: Kolla på Tv & bara ta det luuungt. Är så seg & då finns det inget bättre att bara ligga & zappa framför Tv:en.

Imorogon: Inget planerat faktist & det känns skit bra. Kanske drar och solar en runda, får se! 


Autum!

Måste säga att jag längtar lite efter hösten, höst kläder är så mysigt. Alla koftor, stövlar & mycket mer.

Jag har sammlat i hop några av mina höst favoriter, som kommer finnas i min garderob i höst


www.nelly.se


www.lindex.se




www.asos.com


www.zoovillage.com

Hår, hår & hår

Ååå, jag är så trött på mitt hår, vill ha ny färg ,ny frisyr, nytt allt!
 Som ni kanske vet har jag löshår i just nu, har en page jag gömmer under allt hår. Men jag vill ha långt hår, men löshåret är rejält slitet. Är också trött på mitt mörka hår, vill ha det ljusare, ska kanske satsa på lite ljusare, med slingor eller nått. Men är lite rädd för att det ska bli för ljust eftersom jag är så mörk annars, bruna ögon, mörka ögonbryn...

Denna färgen är ialla fall EXTREMT fiin, kanske den hårfärgen med...


Bilden är tagen från www.Stinalee.se




denna längden? Eller vad tycker ni? Kanske inte riktgit så ljust som på första bilden, men nått liknande.


Thank god it's friday

F*n vad jag va seg då, vaknade för en lite stund sen, hur skönt som helts att sova ju. Det är det bästa jag vet (eller bästa va kanske lite och ta i) men det är väldigt skönt ialla fall.
Just nu sitter jag & datnördar mig, ska snart hoppa in i duschen, nu i helgen hade jag tänkt att ha en ta hand om mig själv dag, shave my leggs, plocka ögonbrynen, måla naglarna m.m, det är aldrig fel.

Men först ska jag leka med lilla Tyson som är på besök, han har hur mycket energi som helst så hä blir det inte en lugn kväll i alla fall =)



Denna bilden är tagen precis när jag kom hem från Thailand, varför kanman inte vara så här brun & fin hela tiden?

Gratis kläder

Ni glömmer vell inte att ni kan få gratis presentkort på H&M, Gina Tricot eller JC. Sammla poäng & få valfritt present kort hemskickat till dig!
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11644 

Ingen har vell missat...?

Ingen har vell missat Victoria Beckhams nya frisyr? Tycker nästan det känns som hon har gått back in time lite. Vet inte varför, visst klär hon i det, men jag vill se låååångt hår.


Vad tycker ni?

Torsdags kväll

Sommande visst lite för länge. Undra om jag kommer kunna sova i natt, måste ju orkar upp vid 5 i morgon. Usch, vill inte ens tänka på det.
Pratades precis med mammsen, saknar er så mycket :( jätte länge sen vi sågs nu ju. Å lilla Carolina & kolla in hennes blogg här , jag vill träffa diig nu.
Ne nu ska jag ta en lååång varm dusch, sen känner jag för att mysa framför tv:n.

Puss & kram ♥

Andra behandligen

Så där jag, nu va min andra behandling klar. Ska bli kul att se hur det ser ut, när röd heten har lagt sig. På tisdag igen ska jag dit för en tredje behandling, då e jag halvvägs =) Nu är jag helt slut i hela kroppen, ligger här i sängen med datorn på magen & det är så skönt. Kommer nog sommna...

Sex and the city...?

Åå, vad jag stöör mig. Här i Norge heter det tydligen inte Sex and the city, utan sex & singel liv. Hallå man kan inte döpa om det så. Precis som vi skulle döpa om Oprah till Sussanna eller vad som helst. Sex and the city är sex and the city,thats it!

Följ min blogg med bloggkoll

Nerd's, yes we are...

Vi är riktiga data nerd's här hemma nu, allt vi göra är att sitter på datorn, haha. Nu har vi även börjat med att skrvia till varnadra på msn istället för att gå & prata med varandra. Besatta? Eller vad ska man kalla det?

Ögat är stort som ett äppel

Aj, aj, aj mitt öga är stort som ett äppel känns det som, har fått en liten infektion i ögat. Hafr känt i 3 dagars tid att det värker i ögat 6 idag när jag vakande va mitt öga skit stort. Nu ikväll har det blivit ännu större så vi åkte till läkarvakten för att kolla upp det. Det var en lite infektion, fick några ögondroppar till ögat som jag ska ta 4 ggr i 4 dagar, skulle även ha en varm handuk över ögat. Så jag hoppas att det blir bättre.

I morgon blir det jobb som valigt börjar 06,00, efter jobbet ska jag göra min andra hud behandlig, ska bli spännande. Eftersom jag redan märker STOR skillnad ska det bli kul att se hur det blir efter i morgon. Ne nu ska jag titta på desperate houswife, ett måste för mig.

God natt♥


Vill se ut som valigt igeeeeeen, haha

Jag lyckades komma över 100%

Halva veckan är äntligen slut, nu återstår bara andra halvan & det är ju den som alltid går snabbast. Idag lyckades jag äntligen komma över 100% på psl (presentationslönen, vi får 1000 kr för varje 10 % som passerar 100 %, allså avgör man det själv hur mycket man vill ha. Ju snabbare man jobbar ju mer får man i lön) Jag lyckades komma upp i 101% haha, kanske inte jätte mycket över men jag lyckades, om man tänker på hur jag låg innan så är detta skiit bra (hade79% tidigare) Så jag är riktigt stolt & tjänande 112 kr på det =)

Redan förbättring

Nu har jag varit på min första hud behnadling, märker redan att huden har blivit jämmnare & lenare. Förutom att jag är skit röd i hela ansiktet, så ser det jätte bra ut. Ska bli kul & se hur det blir när hela behnaldingen är klar =)
Nu har mitt hjärtat bakat en massa bullar & piroger, så nu ska jag ÄTA=)

Gratis kläder

Få gratis kläder, sammla en massa poäng
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11644

Hjälp mig!!!

F*n, det har hänt nått sjukt med min kamera. Fattar inte hur eller varför. Den funkade ju nyss & helt plötligt när jag satte igång det så stod det att sim kortet var låst, men huuur? Kan någon hjälpa mig?

Vardags make upp...

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder & beskrivning på min vardags make upp.

Steg 1- basic


Jag börjar med grunden. Tvättar ansiktet med mina prudukter jag har skrivt om hä innan & tar serumet över hela ansiktet, sedan lägger jag foundation. Använder mig av en från Mac spf 44.



Sedan tar jag Mineral puder över hela ansiktet med runda rörelse.


Dags för rouge, lägger det endast vid kindbenen & använder mig av en brun nyans från Isadora.


Grunden klar...

Steg 2- ögonen



En brun skygga från Face Stockholm, hazelnut. Tar den både över & under ögat


Sedan lägger jag en mörkare skugga runt ögon globen.


Tar en ljus nyans & lägger innerst vid ögat för att få mer lyster.



Lägger svart eye liner under ögat (ej över)



Pricken över i:et blir lite mascara på övre ögonfransarna



Sisst men inte minst, läppglan från mac i en corall färgad nyans.


Jag är klar =)


Värme

Ååå så bra desperate houswifes är, älskar den serien. Har sett alla avsnitt tusen gånger, men kan se dom tusen till.

Har inte uppdaterat så mycket här idag, men har för mesta delen tagit det lugn, fick ett städ ryck innan. Så nu finns det inte ett dammkorn någonstans.
Har tänt en massa ljus nu & har elementen på högsta, älskar när det blir sådär varmt så man knappt kan andas, haha. kan ligga med dörren stängd & ha minst  grader vart & inte tycka att det e fööör varmt, sjukt!

Desperate houswife

Nu har jag krypit ner i sängen, helt ny duschad. Så skönt. Ska ligga & kika på en säsong av desperate houswife hade jag tänkt.
I morgon blir det back to work & då börjar jag kl 06,00, så det gäller att vara utvilad.

Puss & kram ♥

Bild på soffan

Förästen, hittade en bild på soffan vi beställt från Jysk. Kommer dock 3 oktober men blir ju ganska lagom till flytten (hoppas jag).
Visst är den fin, är hur skön som helst.

Elle

Satt precis & skumade igenom alla mina Elle tidningar, en himla massa har jag sammlat på mig. Men Elle tycker jag alltid om att läsa, fast man har kollat igenom hela tidningen 3 gånger om, så hittar man alltid nått man missade sisst.

Min lilla Elle sammling

Lördag

Vad som händer idag/i kväll vet jag annu inte, är jätte trött & känner mig inte helt 100, så funderar på att bara ta det lungt, kanske dra ner en runda till stan lite senare & sen gosa ner sig framför Tv:n, är perfekt väder för en mysig hemma kväll.
 Vad hittar ni på denna lördag?♥

Visning

Kom precis från visningen av lägenheten, gud så fin den var. Vill verkligen ha den, men nu är det bara hoppas på att det blir vi som får den. Jag hoppas VERKLIGEN.

Smyckes sko

Tyvärr hade inte vår soffa kommit idag, men det var ändå bra. För vi hittade en soffa som var mycket storre & skönare. En grå tyg soffa i två delar 3 sits & en 2 sits. Så nästa månad kommer den, ska bli kul.

Har precis varit & handlat lite & strosat på stan. Ikväll blir det panerad fisk & stekt potatis, goooottt.
Förästen måste visa er, hittade en såå söt smyckes sko. Kunde inte motstå att köpa den. Är den inte jätte söt?




Kommer från Bokia 99 kr (vet dock inte om den finns i Sverige)

Inviga soffan

Har ont i halsen som f*n idag. Så det blir en hemma dag för mig. Är så trött också. Så idag blir det dega framför TV:n & inte göra någonting, men en sak blir det idag & det är hämta soffan. Ska bli så kul, den är såå fin me. Så det är nog det enda jag kommer göra idag, måste ju inviga soffan också :D

Prudukterna fungerar som lovat.

Måste bara säga att de nya produkterna jag köpte i vekcan fungerar verkligen skiit bra. Börja få ett baby face nu. Är hur len som helst :D

Vi har faktist en ugn!

Har precis ätit världens godaste lasagne, älskar lasange. Så länge sedan man åt nått som kom från ugnen, haha vi har ju inte haft en fungerande ugn sen vi flyttade hit. Men nu äntligen har vi köpt en, 4 månader för sent men gott blir det :D

Känner mig faktist lite hängig idag. Är ju många som är sjuka på jobbet, så vem vet man kanske har åkt på nått. Så jag kanske blir hemma i morgon & bara tar det lugnt hade nog behövt det. Vi ska ju hämta vår super snygga svarta skinn soffa i morogn också...

Nu har vi bestämt oss

Nu har i bestämt oss, vi har sakt upp lägenheteten & jag & hjärtat ska flytta till en annan. Det funkar inte att bo så som vi gör, så alla tyckte att detta va den bästa lösningen. På lördag ska vi gå på visning på en jätte fin lägenhet som känns sååå rätt, men tyvärr va det 3 andra som också va intreserade. Men jag hoppas, verkligen hoppas att det blir vi som får den. Ska bli så skönt, bara vi i VÅR lägenhet. Så skööönt.

www.finn.no där kan man kolla på lägenheter, söka jobb m.m för dom som är intreserade.

Finns inget bättre

Nu känner jag mig öm i hela kroppen, är nog efter massagen i morses. Min säng ser så varm & välkommnande ut nu. Har varit en låång, ansträngande & jobbig dag & då finns inget bättre att slänga sig i sängen ny duschad & med nya lakan...

God natt♥


Massage




Kom precis hem från min hel kropps massage, lungt att jag ska dit 1 gång i månaden, en annan rolig grej är att jag ska börja gå på behandling för mina ärr, som jag fått av min acne jag hade när jag va mindre. Ska gå 2 gånger i vecka i tre veckor sen ska det vara borta, blev så glad :D Köpte även prudukter mot min hy. Prova dom precis man blir hur len som helst. Den stora flaskan är rengöring, tvättar bort smink mm. & den lilla flaskan är ett serum som ska hjälpa till att göra min hy ljusare på ställena där ärr:en sitter. Så nu känns det hur bra som helts. Ne nu ska jag dra till obbet, övertid :D

Ännu en överraskning!

Vid 23 när jag kom hem från jobbet, var jag heeelt slut. Men så gick jag in i vårt sovrum, och VA? En garderob? Är det sant? Hur underbar som helst, verkligen helt perfekt. Hjärtat hade inte sakt nått till mig, men vi har pratat om att köpa en garderob denna månaden, så han ville överraska mig. Så hela kvällen/natten har jag spenderat på att hänga upp massa kläder. Blir hur bra som helst. Nu måsta vi bara köpa lite flera galgar, tycker om att ha allt hängandes för då ser man kläderna mycket mer. För mig är kläder inta bara snyggt att ha på sig utan också jätte fint att bara titta på ♥


Hel kropps massage

Blev aldrig av att jag hämtade mina glasögon idag, var för trött på morgonen, men i morogn kanske jag hinner springa förvi & hämta ut dom. Ska ju på hel kropps massage vid 10, ska bli såååå skönt. Är så spänd i varenda muskel,så det är efterlängtat.

RSS 2.0