Vad gömde sig nu i paketet då?

ÄNTLIGEN, har jag hämtat mitt paket. Blev jätte nöjd med allt, härligt!

Det som gömde sig i paketet var:



Älskar denna skinn väska från Friis & co.


Denna klänningen sitter som gjord för mig. Kommer från Rare fashion.


En grymt cool t-shirt från Serious Sally.


Självklart var jag tvungen att beställa lite armband med.

Sorry för de dåliga bilderna, kläderna gör inte sitt bästa på dom. Men ni kommer nog se dom på mig snarast =)
Allt har jag klickat hem från Nelly.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till Växjö.

It's all about fashion ♥

Jag är stolt över mig själv.

Usch, jag är heelt slut körd. Efter att ha suttit uppe halva natten och vaknat vid halv 6 så är det kanske inte så konstigt?
Anledningen till att det har blivit så himla lite sömn är att jag har haft extrem mycket att göra på jobbet & allt skulle vara klart idag. Å visst blev det de! Känner mig enormt duktigt idag och ja, jag är riktigt stolt över mig själv =)

Efter att jag lämnat in rapporten så blev det en kort fika med girlsen. Och nu har jag och min kära syster lagat en himla god middag, hade inte ätit nått på hela dagen heller. Så upptagen har jag varit, inte det smartaste kanske.
Nu funderar jag starkt på att slummra till lite.

I morgon är det löning (vilket säkert inte någon arbetare har missat) och då ska vi förmodligen åka till växjö, men det första jag ska göra i morogn är att hämta ut mitt efterlängtade paket.

Ne nu hoppar jag i sängen en stund.



It's a sunshine storie in a poring rain♥

Måndag

Idag har det inte hänt något intresant alls, förutom att jobba och tvättat så har jag i stor sätt inte gjort någonting.
Tog bort syrrans hårförlägning, haha satt med det i flera timmar kändes det som. Först ångrade jag mig lika snabbt som jag hade börjat, men sen rullade det på. Hon blev så fin så, henes hår har bliit så himla långt.

I morgon blir det ännu en händelselös dag, ska dräka mig i ännu mer jobb nu ikväll och i morgon ännu mer jobb...
Men onsdag därimot, då ska jag hämta ut en himla roligt paket som jag har väntat på i evigheter nu (känns det som). Det blir förmodligen en shopping runda inne i Karlskrona också.

Nu blir det lite TV och en massa jobb =)


Jag bara äääälskar lördagar

Igår skulle det ju bli en lugn och nykter kväll, visst blev det en nykter kväll men något vidare lugn vill jag nog inte säga att den var, haha!

Kvällen började med att alla girls åkte ner till Jekyll och efter ett tag kom även en hel del boys. Var riktgit kul att sitta där, blev himla mycket skratt och mycket dricka för vissa =)
Vid 12 slaget bestämde jag, Loui & Syrran att vi skulle dra ut på natti, så vi körde från Jekyll för att först hämta upp lite folk. Vilket tog mycket längre tid än beräknat, extrema fyllo om man säger så. Men vid 1 tiden hade vi lyckats ta oss till natti, efter många rundor hit och dit och även en hel del snöbollar i huvudet, haha. Det blev en kväll fylld av massa dans med trevliga människor. Var faktist kvar ända till stägning, och då hade vi blivit bjudna på efterfest, men skippade det eftersom jag var så himla trött (hade ju nästan varit uppe i 24 h när vi skulle röra oss hemåt)


Jag och syrran på Jekyll & Hyde.


Chrille en riktgig lyx drickare =)


Malin & jag har hiiiimla kul...=)


Nu ligger jag här i soffan och dricker massa te med honung i, hade änkt att rycka upp mig om en stund och börja städa här hemma, ska även sy en massa idag. Måste visa en super snygg klänning jag köpte för ett tag sen också.



Bil köer, inte riktgit min grej kanske...

Nu har jag precis kommit hem från Karlskrona, skulle köra in och hämta Loui eftersom tågen inte gick från Karlskrona station idag. Så jag och syrran körde in och när vi nästan var framme så såg vi att vägen var avspärrad (eftersom det tydligen har varit en stor bran inne i Karlskrona) så vi fick köra en himla omväg. När Loui väl hade hoppat in i bilen, så märkte vi att det skulle bli ett rent helvete att ta sig ut igen. Så där stod vi i bil kö i ca 1 h 30min. Inte alls kul, jag som har så himla dålig stubin i vanliga fall höll ju gå upp itaket. Men nu har vi ialla fall kommit hem hela och mycket gladare.

Är bara så himla trött nu, vakande vid halv 7 i morse så det kanske inte är så konstigt. Ikväll ska jag och girlsen ner till Jekyll & hyde (en pub/caffe i stan) där jag tror det kommer va ganska mycket röj, eftersom det tydligen skulle vara 50% i baren, men som sagt så ska jag vara nykter i helgen och det tänker jag hålla även fast det är 50% i baren ;)

Ne, dags för att gosa ner sig i soffan med min nya ELLE UK och efter det ska jag kolla igenom en himla massa The Hills avsnitt!


Jag och min trench

Snart ska jag och min nya trench coat bege oss ner till stan ;)
Först ska jag kolla klart på the hills och sen hämta mamma!



puss på er♥

Fredag

Nu har jag äntligen vakant vid liv och jag mår riktigt bra idag, lite ont i kroppen. Men det går vell över senare, hoppas jag.

Igår blev det en Disney dag, haha. Jag, Carolina och Fanny låg här hemma och kollade på bla. Askungen, Lejonkungen och Space jam. Älskar alla Disneys filmer =)

Idag ska det bli en vääldigt lugn dag, inte bara idag utan hela min helg ska bli lugn. Ialla fall inget festande. Måste spara mig till den 27:de då jag och syrran har abonerat Jekyll & Hyde, för då kommer det bli ös =)


Jag i onsdags =)


Fyller man år så är det vell klart att man måste dricka skumpa? ;)

Extremt?

Gårdagen blev extrem, men det ska vell vara extremt när man fyller år?
Bilder och lite mer kommer senare under dagen. Just nu är jag bara sååå himla trött. Ligger och käkar kneckebröd, dricker vatten och kollar på Space jam, haha!

Gifts


Berlock från Thomas Sabo. - Last night the DJ saved my life.


Ögonskuggor från Make up store =)
I färgerna:

  • Muffin
  • Deadly
  • Diva


Vad kan gömma sig här inne tros?


Självklart min älskade klänning från Elise i sturegallerian. Har ju redan en röd likadan, fast utan axelband. Men tyvärr så var denna förliten, fast den va samma storlek jag hade i den andra. Men men det är ju bara att skicka med den i pappas bagage i morogn så får han byta den. Hoppas bara den finns kvar i en storlek större....

Fick även pengar och en jätte god frukost på sängen så klart. Fick också höra att det väntar yttligare ett paket som jag ska få under dagen, hmmm undra vad det kan va? - SPÄNNANDE!


Hurra hurra hurra

Det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra!

Har precis fårr frukost på sängen och jätte fina presenter, lovar att lägga upp bilder under dagen på vad jag har fått.
Nu ska jag prova världens snyggaste klänning ;)

Dresses

Den här klänningen ska jag dansa runt i på onsdag =) Den måste ju endå nästan vara helt perfekt?


Kan bli din på Nelly för 599 kr (tror jag det var)

Fartfylld helg

Helgen har varit riktgit farfylld. Middagen i lördags blev riktgit lyckad och riktgit god =) Men eftersom inte "värden" skulle med ut eller festa överhuvudtaget så drog vi vidare runt 11 tiden. Var även en roligt fest där, men sjävlklart blev det utgång på vårt kära Natti :S

Igår var jag totalt död, jag orkar inte göra nått och allt solljus gjorde så jag fick huvudvärk, usch. Så jag och loui degade ner oss i henes soffa och kollade på en 3 timmars lång film och åt frukost i 4  timmar, haha! Efter det drog vi vidare för en lite kaffe dejt :)

Nu är det bara två dagar kvar tills jag är ett helt år äldre, ska bli så kul. (inte att bli ett år äldre, utan att bli firad)


Middagen i lördags...

Nu blir det en stooor goor frukost ♥

Middag+utgång!

Nu drar jag på middag och sen blir det faktist utgång. Det ända som kommer vara jobbigt ikväll är min fot. Lyckades stuka den igår på dansgolvet så nu sitter jag här med bandage och har sjukt ont. Men ikväll ska jag ha kul.
- Jag är taggad, riktigt taggad...

Kvällens outfit:


Trance party? Trash party?

Igår blev det som sagt Karlshamn. Men först blev det lite partaj hemma hos Malin. Var riktgit trevlig och jag var verkligen på topp, alla andra också för den delen.
Iallafall vid 12 tiden (tror jag) åkte vi in till Karlshamn för att dra ut på Harry's där vi hade hört ryckten om att det skulle vara ett trance party(eller trash party som Malin sa hela kvällen, haha). Visst spelade dom trance hela kvällen, vilket inte gör mig nått =) Men när jag hör trance party tänker jag mig något annorlunda än det som va igår. Men men, jag hade skit kul, som alltid =)

Ikväll ska det bli middag hemma hos Malin, kommer bli ett helt gäng och riktgit god mat.
- LÄNGTAR!

Men nu måste jag faktist försöka sova lite till, vakande runt 8 tiden av någon kontig anledning!



Me!


Detta va nog det minsta snappsglaset jag sett, haha!


Syrran, Malin och jag =)

Trench coat...

Nu har jag även klickat hem en skit snygg trench. Så nu får det gärna bli vår, på en gång =)


Vita pärlor

Som jag har skrivit tidigare så har det blivit en himla massa shopping för min del på sissta tiden. (Iof så blir det alltid det för mig, haha)
Men tänkte ialla fall visa upp min super söta pärla som jag fick med posten igår och en grymt snygg väska.


Tyvärr gör den inte sitt bästa på bilden, men ikväll ska jag förmodligen dansa runt i den, så då kommer ni få se den på bild i morgon. Kommer från Nelly.


Denna väska är också ett nätfynd. Hittade den på Friis & companys hemsida.


Det är detaljerna som gör det =)

Ne nu ska jag få i mig lite lunch, efter att ha haft en fullspäckad förmiddag inne i Karlskrona så är jag värd det!

Ciao ♥

Torsdag

Idag har min dag varit fylld av en massa arbete. Har jobbat så mycket att jag börjar få huvudvärk. Så nu ska jag ta en paus mitt iallt och bege mig ner till stan för en fika. Är så himla kaffe sugen just nu ;)

I morgon ska ett helt gäng åka i till Karlshams för en kväll fylld av party & jag fick hem en ny klänning idag, så mer perfekt kan det inte blir :). Kan visa upp den senare! Ska faktist bli kul att dra ut i Karlshamn då det var typ 3 år sen jag var ute där sisst. Vill att det ska bli fredag nu tack...

Förästen idag vid 10 tiden knackade det på mig dörr & gissa om jag blev chockad när jag öppnade, där stod en människa jag inte sätt på ett bra tag och det var absolut den sissta människan jag hade väntat mig som stod där.
Ne nu ska jag sluta babbla en massa goja och åka ner till stan!
-KAFFE =)


Kajsa, jag & Fanny trötta och bakis i en IKEA säng (på IKEA) haha

Tisdag

Kom precis hem från ännu en arbetsdag, är så himla slutkörd. Det är ju bara tisdag vad är det med mig?
Ska ialla fall hoppa in i ett nytt projekt på fredag, ska bli hur spännande som helst.

Igår kväll blev det en mysig film kväll med tjejerna, Ps. i love you blev det. Gud så sorlig den va, jag grät mig igenom hela filmen. Sen när vi skulle åka hem va mina ögon så svullna så jag knappt kunde köra, haha. Blir alltid så himla känslosam när jag ser romantiksa filmer.

Ialla fall det jag skulle komma till va att jag måste hitta en perfekt klänning, för den 27:de smäller det. Återkommer senare när allt är helt klart va det kan vara för spännande ;) Kommer ialla fall bli oförglömligt!
Nu ska jag köra ner till Maxi...




Loui & jag i Kalmar =)

E 71

Nu är min älskade E 71 äntligen i mina händer. Som jag har väntat, men den som väntar på nått gått väntar aldrig förlänge ;)



Ne nu blir det tacos, mums!

Söndag

Denna helgen har faktist varit riktgit härlig, en riktgit tjej helg =) Sånt behöver man verkligen ibland!

Vakande för en lite stund sen utav en jätte läskig dröm, usch tur att det inte va sant :S Ialla fall så har jag fått en extrem huvudverk och jag vill bara sova men kan verkligen inte.
Min kropp har absolut inte fått all den sömn den behöver de senaste veckorna. Så idag ska jag bara ligga här och inte göra något och sova exakt hur mycket jag vill.

Försäten fick min nya telefon igår, sooom jag har längtat. Men då låg de inget batteri i lådan till den. OM jag blev förbannad, men förhoppningsvis så fixar det sig idag.


Jag med en utav alla de goda drinkrna vi fick igår =)

Det kommer fler bilder ikväll!

En fredag att minnas

Det blev riktigt lyckat i går kväll. Så himla kul att åka iväg och inte känna en människa och bara släppa loss ordentligt.
Visst hotellet vi bodde på var riktigt skit, vi har ju nästan blivit vana vid hög standard nu, haha! Men vad gjorde det vi var ju ute och dansade hela natten =)
Klockan 10 skulle vi vara utcheckade och klara, usch vad det tog i mot att gå upp då ska jag säga. Men till slut gick det och vi satte oss i bilen och körde till IKEA för att äta köttbullar. Så det blev en rejäl frukost! Efter det var vi ju tvugna och prova en utav alla IKEA sängar, åå så skönt det va. Nästan så alla fyra slocknade.

Ikväll ska det bli Margaritas hemma hos Loui, hon skickade precis ett medeland att vi skulle köpa en himla massa jordgubbar också. Så undra vad hon har i baktanken =) 
- Självklart kommer kvällen fortsätta på natti...




Blev även en hel del margaritas igår...


Dansade heeela natten lång ;)
 

Next stop Kalmar

Då va det dags för nästan road trip, som sagt ska vi till Kalmar ikväll och stannar där tills i morgon. Denna kvällen ser jag verkligen fram imot kommer bli en ladys night out. - UNDERBART!

Igår blev det ännu en liten party kväll, men jag höll mig mest till min cola light. Men visst var det också skit trevlig. Nej nu måste jag packa illa kvickt, för snart kör vi ;)


En drink på drop kick igår!

Gäsp...

Just nu ligger jag i här hemma i soffan och är heeelt energi lös. Jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

Förmiddagen var inte den bästa jag har haft måste jag få säga. Vaknade upp med enorm ångest av någon anledning, jag kände mig riktigt nere. WHY? Inget specelt som har hänt ju...
Ialla fall fick syrran mig på bättre humör när hon kom hem, vår humor är nog den sjukaste av allt. Haha, skrattade så tårarna bara sprutade, sånt behöver man verkligen. Känner mig en aning glader nu, men ändå har jag en otroligt jobbig klump i magen.
- Jag brukar ju aldrig vara nere, men visst ibland måste man vell bara få vara det...!



Snart kommer jag nog slummra till & sen när jag vaknar ska jag köra ner till stan och köpa nått gott att äta =)

Onsdag = Lördag?

Igår blev det ännu ett party, känns som att festa är det ända jag har gjort den senaste tiden. Men kul är det ju!
Som sagt så blev det fest, förfesten var faktist riktgit skojj. Men tyvärr finns det ju männiksor som har så svårt att glädjas av andras lycka och det gör mig så sjuukt irriterad.
Det blev såklart utgång i Karlskrona på det. Nivå va det som gällde, visst va det kul där med. Men måste få säga att mycket roligare har jag haft. Tappade liksom hela party humöret på vägen någonstans :S

Men idag får jag ladda mina party batteri för i morogn ska tjejerna och jag ha en liten road trip till Kalmar, där det väntas ännu mer party. Sen ska jag ju själklart jobba en hel del både idag och i morgon.
-Om livet ändå kunde vara en dans på rosor?

Tyvärr lyckades jag inte få så värst spännande bilder från igår, men dessa får duga:


Kajsa & jag


Carolina är på cirkus =)


Mia =)


Ser nästan ut som om att det va här någonstans mitt party humör försvann :S

Vilken underbar dag...

Just nu sitter jag här på jobbet och fryser bokstavligt talat ihjäl. Inte så lätt att få upp värmen när man sitter stilla och skriver hela dagarna men men...

Måste bara få säga att allt känns sjukt bra just nu och jag känner att jag är på topp. I morogn blir det ännu en spännande dag då jag ska bli presenterad inför ett nytt projekt som jag snart ska hoppa in i. Det ändå problemet jag har är att jag är i stor behov att ett datasnille just nu. Som ni kanske redan vet så fun kar inte jag och tekniken så himla bra ihop. Så om ni känner för att skryta lite om era data kunskaper så är det bara att skrika till =)

I'm off!

Malmö...

Ja då var man hemma i Ronneby igen och nu känner jag att jag har landat lite efter helgens bravader.
Malmö chockade mig väääldigt positivt. Har haft så otroligt kul i helgen, skulle bara vilja stanna där nere och bo på det super fina hotellet och frysa tiden. Alla nya männiksor man har lärt känna är helt underbara.

Fredagen Blev ganska stressad. Kom ner till Malmö lite senare än planerat och fick springa till hotellet för att snabbt hoppa in i duschen och sen bege oss till partyt. Vilken kväll det blev. Alla var på topp och när vi könde att festen började dra sig så åkte vi ett helt gäng till vårt hotell (Scandic St: Göran) och hade efterfest & åt en himla massa cheesburgare haha!

Lördagen blev också riktigt lyckad. Vi strosade på stan under dagen och på kvällen blev det party på hotellet, igen =)
Utgång var igentlgen planerat men när vi väl stod i kön så var det annat som lockade så vi drog till hotellet ännu en gång. Och vi hade självklar skit kul då med.

Söndagen var jag extremt sliten, vi checkade ut från hotellet vid 13,00 och sen åkte vi hem till en kompis där korkade vi upp med öl och käkade massa onyttig mat. Vid 5-6 tiden började vi köra hem. För att ladda upp till nästa fest. Vi åkte ner till RON för att kolla på Backyard Babiesoch efter det drog vi på efterfest. Även den var lyckad men vid 01,00 blev jag sjukt trött så vi drog och fixade vår alldeles egna efterfest ;)

Bjuder på lite bilder från första kvällen ialla fall. (tyvärr dog kameran på fredags natten)


Jag och syrran hoppar i sängen innan vi ska dra =)


Jag och halva Kajsa.


Sara och syster.

Nu ska jag vila upp mig för en fullspäckad morgon dag!

RSS 2.0