Svart som natten...

Några svatra favoriter...

image76
Klänning från
 www.forever21.com
Jacka från
www.hm.se
Sko från
www.asos.com
väska från
www.forever21.com 
Armband från
www.kyssjohanna.se

Armband, armband & armband

Hittar alltid något sött när jag är inne på kyssjohanna.se & spanar nu föll jag för dett söta baby rosa armband (vilket ni kanske inte vet, så är jag galen i armband)

Sommar värmen...

Nu ska jag sätte mig ute på balkongen & dricka en kall öl =) Härligt med sommar värme =)
Allt blir helt plötligt mycket roligare & lättare =)
Ha en mysig lördags kväll =)

Tusenfröjd.

Ååå, vad trött jag blev. Har haft såå roligt på Tusenfröjd idag. Men tyvärr så stängde det redan vid 19,00. Det hade vi inte räknat med. Men skit skojj hade vi. Åkte en hel del skit roliga karuseller =)
Alla vi behövde denna dag, bara koppla av & skratta & ha skit skojj.








En dagens.


Shopping.

Idag var det extremt skönt att få sova ut, vaknade runt 11 tiden & drog till stan. Hittade ett par skit coola skor. Diggar dom extrem, köpte ockå ett par jätte söta öronhänge. Blev även en del mat handling också...


Vad tycker ni?

Fredag kväll.

Ikväll blev det en mysig film & pizza, var hur länge som helst jag åt pizza. Så någon gång måste man få unna sig det. Gott va det!


Nu längtar jag tills i morgon, en runda på stan, handla lite mat (behövs verkligen påfyllning i kylen) & ha en skit rolig dag på Tusenfröjd. Men först ska jag sova!

God natt!

Pez...

Kommer ni ihåg dessa små söta saker man hade när man var liten & fyllde med Pez, hehe. Fick sånna på jobbet idag haha riktgit roligt.


I love helg....

Ååå, nu har äntligen den efterlängtade helgen kommit =) Känns hur skönt som helst. Slutade 1 timme tidigare idag för att det var fredag så det var riktigt skönt.
I morogn blir det Tusenfröjd för vår del åå vad skojj,kameran följer självklar också med.
Nu ska jag ta en snabb dusch sen ska vi ut & gå lite i det fina & varma vädret. Får nästan lite Thailan känsla i mig hehe.

Godmorgon.

Godmorgon =)
Steg precis upp från sängen väldigt motvilligt måste jag säga, men idag måååste vi verkligen handla. Det ekar i kylskåpet haha. MEn man hinner inte med för när vi slutar så är alla mat butiker stängda så vi får ta det på morgonen istället.
Mitt skatte kort har äntligen kommit så måste även fixa mig ett bankkonto. Gör nog det idag eller i morgon.
Ne nu åker vi & handlar sen BACK TO WORK =)

"En dag på Asko..."

Äntligen hemma efter ännu en dag på jobbet. Känns så skönt när man kollar på klockan & verkligen räknar minuterna tills man slutar. Känner sig riktigt duktigt att man orkat med annu en dag, haha.
Men lika trött som jag var de första dagarna är jag verkligen inte, så det är ju ett bevis på att man böjar vänja sig vid slitet =)
I sommar kommer det nog inte bli lika kul när solen skiner & man bara vill ligga på stranden & måste in i ett mörkt lager, men visst trivs jag. Så istället för att sjunga "det blir en dag på stranden" så kommer vi vell nynna "det blir en dag på Asko..."

Här ser ni en trött Angelica efter jobbet =)


Jobb, jobb & jobb.

Ja, då var man hemma efter en lång dag på jobbet, eller ja så lång va den faktist inte. Trodde att det skulle kännas längre än det gjorde. Men gillar ändå att jobba förmiddag, för då har man hela dagen framför sig. Nu är hela dagen slut när man kommer hem från jobbet.
Nu ska vi äta funghi pasta, mm det är så gott. Blir tyvärr lite oregelbunda måltider, när man jobbar olika skift. Men så mycket ska det vell inte skada.


På fredag blir det förhoppningsvis löning. Får hoppas på det bästa att våra skatte kort anländer snart. Annars blir det ingen lön förrän de har kommit. Vi funderar på att åka in till Oslo i helgen & ha the times of our lifes, ne men det blir förmodligen lite shopping & en trevlig kväll på  Hard Rock Cafe?


En drömm?




Hittade denna rent ut sakt skit snygga klänning på asos.com. Har faktist sett en liknande modell från Gina Tricot, men föll mer för denna färgen...


Bok+blåbärs te?

Nu blir det mysa med min bok & dricka super gött blåbärs te...
Ha en fortsatt mysig söndag=)

Dagens.


Söndagens outfit.

Söndags tradition...

Kom precis hem från en mysig fika på Peppe's, jag Becca & Hjärtat satt & glassade på den inglasade ute serveringen, med kaffe & nachos. Mmm vad gott med söndags mums...
Här i Norge tror jag det är en liten tradition att fika eller dricka en kall öl på söndags eftermiddagen/kvällen. En tradion som även ska bli vår bestämde vi oss för idag.


I morgon blir det att fixa Tv kanaler, vilket vi har varit utan nu i 3 veckor. Så det är det första som händer när vi stiger upp.

Söndag.

Idag har vi haft storstädning, vilket vi har varje söndag =) Känns riktgit fresch.
Pratade med min kära famil tidigare idag också via skype, kul att se dom =) saknar dom otroligt mycket. Men förhoppningsvis åker vi hem om 2 veckor, när det är student & grejor.

I kväll ska vi ner & ta en kopp kaffe vid hamnen, finns så himla mysiga ställen där nere.
Vad hittar ni på en söndags kväll som denna?

Då va det över..

Ja, då var melodifestivalen slut. Gick inget vidare för Svergie, men gick därimot bättre för Norge =)
Alltid lika kul att kolla på alla scen kläderna, gillade Ani Lorak's klänning grymt mycket. Påmminer lite om min enormt glittriga klänning som jag fick uppsydd till en glitter & glamour fest. Synd bara att jag inte har hittat rätta tillfället att bära den igen.
Sitter & funderar på om jag ska lägga mig eller om jag ska återvända till Tv. Lutar mot att surfa lite till & sen hoppa i säng innan ögonlocken bommar igen...

God natt!

Melodifestivalen

Nu ska jag sticka bort till hjärtats bror & kolla på melodifestivalen, hoppas bara jag inte missat allt för mycket=)
Har inte varit så insatt i det tidigare, men det är alltid lika kul att titta på det, känns nästan som en liten tradition.
HA en trevlig lördag kväll..

En lördag fylld av shopping.

Idag vakande jag vid 12,00 riktigt skönt att slippa vakan 04,30 för en gångs skull =) det var välbehövligt.
Blev en runda på stan & en hel del shopping faktist, både kläder & inredning.

Dessa super söta röda sandaletterna.

Klänning från H&M, är förälskad i axelbanden(ett vitt rep)

Super snygga muggar från Kremmerhuset.

Mönstrade vasar från Hemtex

Super cool nyckel hängare

Välkommer fredag.

Ååå, äntligen fredag, äntligen helg. Har nog inte längtat efter helg så mycket som jag gjort denna vecka.
Har varit ganska lungt på jobbet idag så är inte så himla trött, som jag brukar vara =)

Ikväll vet jag inte rikgit vad som händer, kanske ska gå till stan en runda & sitta på nått mysigt ställe. Blev ju ingen härlig fika vid hamnen igår kväll, vi var alldeles för trött. Men i kväll ska det hända nått, men vad vet jag inte tikrigt än.
Känner för att ta på mig skit snygga kläder, locka håret & känna mig kvnilig igen haha. Vilket man absolut inte gör på jobbet.
Så jag säger bara att helgen kom extremt lägligt...
Vad ska ni göra i helgen?

love my scarfs...

Denna snygga scarfs är ett utav min kap, invigde den idag =)

Leva som vanligt igen...

JA, då var ännu en jobb dag avklarad=).
Va precis i moss parken med hjärtat & satt & solade på en bänk, jätte skönt. Här har vi härligt väder, dock lite kyligt men solen skiner.
Är inte alls lika trött som jag varit de andra dagarna, känner faktist att jag klarar av att göra något nu hehe. Är faktist lite små sugen att sätta mig nere vid hamnen på ett utav de mysig kafeerne & ta en kaffe. Längesedan man kände sig som en männiksa. Har i stort sätt bott på jobbet. Men nu ska jag tvinga fram min krafter & leva som vanligt igen....


Saknar...

Kom precis hem, har varit & handlat. Ska faktist äta gröt till frukost i morogn, har försökt med allt mackor, ägg, flingor allt, men blir ändå lika hungrig vid 10 tiden. Kanske för man inte är van att vakna vid 04,30. Men man vänjer vell sig & hoppas att gröten mättar rejält i morogn.


Pratade med min kära syter för en stund sen, åå gud som jag saknar henne. Men skönt att hon snart får sommarlov så kan hon va här uppe hur länge hon vill =)

Ne, nu ska jag ta det lite lungt. Fortsätta läsa min bok (en shopaholics bekännelser) en jätte bra bok. Läser som f*n.
Sov gott sen, säger jag redan nu. Kommer inte orkar sätta m,ig vid datorn igen...

Armband..


Dessa fina armband bra jag i lördags =) Är dom inte riktigt coola?

Äntligen, äntligen...

image41
En Norska flagga viftar på vår balkong =)

Äntligen har jag kommit hem från jobbet & äntligen har vi fixat internet här hemma, gud vad jag har längtat =)

Känner mig heelt slut i kroppen, det tar verkligen på krafterna att ha ett sånt aktivt jobb, usch. Men jag gillar varje sekund.
Vi börjar få riktigt ordning & reda här hemma, känns så skönt. Precis när vi flyttade hit, underade jag när jag skulle känna att dett är vårt hem & nu känner jag verkligen så.

17 maj firade vi hemma hos Hjärtats bror, vi yhade riktgit skojj & det var fart i hela Noge den dagen. Tycker det är lite synd att sverige inte firar sin nationaldag på samma sätt. Undra varför det har blivit så?

17 maj.

Ja, idag är det den 17 maj & som det flesta säker vet så är det Norges nationaldag, ett himla röj kommer det blir ikväll.
Grabbarna grillar på balkongen, så vi ska äte lite gått & dricka lite smått. Får se om man kommer in på uteställena ikväll. Frukatar att det kommer vara full packat på allt ställen. Men det kommer säkert blir jätte kul. Är riktgit taggad.

Ikväll har jag på mig ett par jätte snygga leopard tights & en svart super söt klänning. (bilder kommer lite senare)

Stormtrivs & exra klirr i kassan.

Började jobba igår & trivs redan jätte bra där. Men man märker att man verkligen inte är van vid ett sånt fysiskt arbetet (jobbar på ett lager) Men finns jätte mycket svencka där & alltid trevligt att lära känna nytt folk.

Efter jobber igår blev det en lite shopping tur för mig & Becca, det höjde verkligen upp mitt humör till max. Behövde det känder jag.
Hittade faktist väldigt mycket, blev förälskad iallt, annars har jag en tendes av att bara köpa nått för att jag ska.. men så blev det inte igår=)



Idag började vi vid 06,00 på morgonen & det tog verkligen i mot att stiga upp vid 04,30. Nu är jag helt slut i hela kroppen. Ögonen är spräng röda & benen orkar knappt bära mig. Skulle igentligen börjat 08,00 men var tvugna att sluta tidigare så vi kunde fixa vårt skatte kort m.m.
I morgon blir det tåg resa till jobbet (rukar köra annars, men alla jobbar olika skift så vi får åka bil hem från jobbet istället) Så vi ska vakan vid 05,30, en timmes sov morgon blir det ialla fall & nästa vecka går vi på skift så då blir det ännu mer klirr i kassan & mer varierande arbetstider.
Älskar verkligen mitt nya liv här i Norge, trivs gudomlig bra =)
Nu måååste jag lägga huvudet på kudden, så sov så gott!


Underbart.




Idag har det varit heelt underbar dag. Tänkte lägga in en underbar bild som värmer mitt hjärta =)
Nu säger jag GOD NATT!

(bilder på lägenheten kommer så fort som möjligt)

Flytt till Norge.

Hej hej.
Vet att jag har varit väääldigt dålig på att uppdatera mig på sistonde, men det har varit så himla mycket med flytten & allt. Men nu sitter vi alla här uppe i Norge & har redan fått ojbb. Allt går som en dans på rosor. Känns jätte skönt. Har börjat känna mig som hemma i lägenheten & vi håller på att utforska staden.
Vår lägenhet är gudomlig, helt underbart. Det är en nyrenoverad femma. Trivs som fisken i vattnet.

Idag har vi legat i solen på varå fina balkong, har faktist fått lite färg =)
Sprang i Amfi ( ett jätte stort köpcentrum) igår & shoppade lite.

  • Lila jätte söta leggins
  • En ldb med utskuren rygg
  • Ett skit coolt corall linne
  • rosa nagelag
  • och en massa hår klämmor m.m


Ska försöka att uppdatera mig mer & lägga in en massa bilder på vårt nya hem också, men tyvärr har vi inte hunnit fixa internet hemma än, men det kommer med tiden...


RSS 2.0