Nytt i garderoben!

Denna söta klänningen fick följa med mig hem igår =)


249 kr från Only

Liseberg

Igår blev det en tripp till Göteborg, Liseberg!
Jag, carro, Hence och hans arbetskompis åkte upp redan vid 8 tiden på morgonen.
Det var hur kul som helst och vi åkte en himla massa karuseller och tack vare att vi hade fått lite dricka i oss så vågade vi (jag) mig på Höjd skräcken, fy f*n säger jag bara. Har gjort det två gånger i hela mitt liv men aldrig mer. För en gång är ingen gång och två är lika med noll, eller? =)

Nu är jag helt slut, vi var hemma 04,30 i natt och det var så skönt att slänga sig i sängen. Men snart ska vi dra ut till havet och ligga och steka i den underbara vdret resten utav eftermiddagen!


Jag överlycklig =)


Hence och carro =)


och jag som älskar choklad vann ju såklart...


om jag blev glad =)

The rest is stil unwriten... ♥

plugg

Nu har jag änligen fått mitt intagade till Komvux i höst. Ska bli jätte kul att börja plugga igen, känner verkligen för det.
Ska även bli kul att ha ett betyg som jag är stolt över. Så den 21 Augusti så kör jag igång med pluggandet.
Kurserna jag ska läsa blir:

  • Svenska B
  • Engelska B
  • Samhälle A
  • Historia A

Ska även skicka in ansökan till csn nu i veckan också så det är klart också. Eftersom jag kommer flytta innan skolan börjar så behöver jag ta lån därifrån.
Ska på visning på en lägenhet den 29 Juni, är så spännd. För denna lägenheten känns så bra och så himla mycket jag =)

Nu blire SOLEN =)


Kajsa, Fanny & jag bakis i en Ikea säng, på Ikea ;)

My heart is beating ♥


Inte utan min rosa bikini...



Nu är jag redo att slänga mig i solstolen här ute, senare under dagen kanske vi åker ut till havet. Ska försöka att få lite bilder med mig hem då =)

Ni är vell också ute i solen idag?

Keep on dreaming ♥

Tisdag





Idag eller snarare ikväll har jag glidit runt i mina älskling shorts som jag skrev om i tidigare inlägg. Så himla sköna =)
Nu ikväll har det blivit en fika på stan och massa skit snack, sen efter det blev det en snabb grillning ute i Ekenäs. Men det blev så himla kallt att sitta där barbent så vi drog oss hemåt ganska snabbt.

Nu hade jag faktist tänkt sova, är ju en dag i morogn också. Förhoppningsvis en solig sådan ;)

One day you will understand ♥

En osminkad och ledig sommar!

Hela grejen med sommar för mig är att kunna gå osminkad i flera veckor, springa runt barfota och ha så "lediga" kläder som möjligt. Som det flesta vet är jag totalt galen i allt som har med kläder att göra. Har känns ett tag att jag inte riktgit att hittat min sommar stil eller vad jag ska kalla det. Men idag slo det mig att min sommar stil ska verkligen vara avslappnad. Håret i en slarvig uppsättning, favvo shortsen sedan massa år tillbaka, hittade faktist dom i en låda innan idag och dom ör lika snygga som jag minns dom=)

Flätor och hela hippie stilen känns rätt för mig i sommar, det är något jag kommer gå in stor på. Visst när det är fest (vilket är ganska ofta för min del) så är det ju jätte kul att klämma på sig en skit snygg klänning och kanske ett par klackar. Men nu snackar jag vardag...


Denna flätan har jag gått runt i hela eftermiddagen, hur skönt som helst att inte ha en "frisyr" och massa hår i ansiktet.
Som ni ser är flätan näst intill svart, eftersom jag köpte den i vintras då jag hade mörkt hår så är inte det så konstigt. Men jag måste faktist säga att jag gillar den till även denna hårfärgen =)

Just be the one ♥

Sommar sommar sommar

Idag har det varit en väldigt mysig dag. Jag och J åkte ut till Tjärö med deras båt. Det var hur mysigt som helst, jag älskar att vara ute vid havet på sommaren, vem gör inte det? ;)

Ialla fall så låg vi där och solade, sen gick vi en rund tur runt hela ön och käkade glass. Så lite sommar bränna har man fått nu och mer kommer det att bli. Om väderprognosen stämmer så ska det ju vara fin väder hela veckan. Det gillar jag starkt =)

Nu ska jag hoppa in i duschen  och sen vila lite, det tar faktist på krafterna att vara ute i solen hela dagen!


Jag precis hemkommen från ön =)


Så mysigt att åka båt...

Hello tomorrow goodbye yesterday ♥

Midsommar firande m.m

Det har minstsagt varit en fullspäckad vecka. Massa grejer har hänt, som jag helst vill lämna utanför här. Men jag mår faktist kanon och mitt liv rullar på som aldrig förr =)

Midsommar blev det Öland för oss bruad, himla trevligt. Men vädret va vell sådär och när man campar så vill man ju helst att det ska vara strålande sol hela tiden. Men det blev massa fest och skratt med goa och glada männiksor.


Jag dag nummer 1 på Öland


Jag nyvaken dag nummer 2. Haha lite skillnad, var gaaansla sliten när denna  bilden togs.


Jordgubbar är ju ett måste på midsommarafton =)


SKÅL =)

Tanken var ju att vi igentlign skulla stanna tills idag, men vi körde hem redan igår. Kände att jag inte orkade med en trdje natt bland alla fester.

Idag har det blivit sol och bad för vissa (dock inte för mig, är ju en sånn badkruka) Riktgit härligt. Hoppas bara på att vädret är nice hela veckan nu eler helst hela sommaren. Så man kan få många härliga dagar på stranden.

Sunny day ♥

Sjukling:(

Ligger här i soffan med en varm vete kudde, träcke, raggsockar och en mugg med mint te och honung.
Under natten har jag åkt på nått skit, så nu ligger jag här febrig och genomförkyld. Usch inte alls kul.
Vi som ska åka till Öland under midsommar, får bli att jag ligger hemma och försöka bli bättre nu dessa dagar innan vi åker.
Jag blir så förbannad å att man ska bli sjuk nu, trodde nästan jag hade klarat mig från att åka på nått nu, men självklart hade jag inte det!

Nu ska jag gosa ner här och kolla på barnprogram (ja jag är 21 år) men när jag är sjuk så älskar jag att ligga och titta på barnprogram =)


Jag ocj Kajsa för någon helg sedan!

Behave your self ♥


Människor kommer...

"Människor kommer glömma bort vad du sagt
och saker du har gjort
men de kommer aldrig att glömma
hur de fick dem att känna sig"








Fest fyllda dagar...

Usch, fy och blä!
Idag är jag helt slutkörd, ont i halsen och extrem hosta. Inte så konstigt med tanske på att det har blivit väldigt mycket fest de sissta dagarna. Både torsdag, fredag och lördag har det blivit riktigt hårt festande. Men jag klagar inte.
Tycker bara det är extrem skönt att det är söndag idag, ska ligga här i min nya vita sköna soffa hela dagen hade jag tänkt. (ska lägga in en bild på soffan senare, hittar inte min kamera för tillfället) Jag måste ju börja packa på mig en massa saker nu till hösten för då ska jag ju köpa min alldeles egna lägenhet, längtar!

Iallafall, igår blev det party inne i Karlskrona, Nivå denna gången. Var riktgit kul faktist, har börjat gilla Karlskrona mer och mer nu. Måste få erkänna att jag alltid har varit lite anti Karlskrona annars.


Här sitter jag med besticken i högsta hugg, i fredags!


Hence, Carro och jag! Ja ibland får man se ut som ett monster!;)

Eftersom jag inte hittat min kamera så blev det inga bilder igår och bilderna från syrrans student kommer upp så fort jag hittar den=)

Nu ska jag försöka få lite mat i magen!

Take it slow ♥

Student m.m

Såg att jag har varit här inne och kladdat på fyllan ;) haha.
Min kära syster tog ju studnten igår, och dagen var heeelt underbar. Mycket god mat, dricka, vänner & hela tjocka släkten. Bättre kan det inte bli!

Jag har varit helt slut idag, sovit i ett x antal timmar, men nu är jag på hugget igen och ska snart bege mig till ännu en studetfest, sen kanske det bär av till Karlsrkona, man får helt enkelt se var kvällen slutar.

Har inte tid att slänga in en massa bilder från gårdagen nu så de får komma så snart jag har tid.


En bild på mig och söta lilla Lisen från igår kan jag ialla fall bjuda på så länge.

Club jumping if you wanna good time ♥

???

wiiii, idag har jag fått ett paket med posten. Det första jag ska göra i morogn är att åka och hämta det =)

Nu ska jag måla hela världen lilla mamma....

Syster

Ååå jag är så nervös nu.
Min älskade lillasyster ska på bal nu, hon är såååå himla fin, my princess!
Kommer ta en mijon bilder så senare ikväll eller i morogn delar jag självklart med mig =)



Helgen i bilder...


Jag och syrran


Jag har kul =)


Jag och syrran


Carro, jag och syrran =)


wiiii

Ååå har ett lycko rus i hela kroppen nu =)  Måsta få säga att allt känns väldigt bra just nu. Livet leker och jag sitter och skrattar åt Amerikas funniest homevideos, haha!

Desperate houswifes ikväll också ju, det gör saken inte sämmre =) Nu hade jag faktist tänkt ta en lång skön dusch och pyssla om mig själv lite. Kanske ska göra en ansiktsmask? måla naglarna? eller plocka ögonbrynen? Varför inte göra allt?=)
Ne har absolut inget viktigt att säga, kände bara för att skriva av mig lite. Måste skynda mig att publicera detta inlägg nu, annars dör min dator. Skynda, skynda, skynda....


Hittade en gammal bild när jag hade långt hår, ååå kan inte mitt hår bara växta typ 20 cm?
haha, fråga inte vem som tog bilden, för jag har ingen aning om vem som tycker om att fotta mig när jag läsre =)


En tripp ute på havet...

Igår hade vi en jätte trevlig kväll. Vi åkte båt ut till en kompis sommarstuga, hur mysigt som helst!
Var så himla kul att åka båt, jätte länge sedan jag var ute på havet. I stugan blev det grillning och öl för vissa. Jag drack dock inget eftersom jag skulle köra. Men det var lika trevligt ändå =)

Idag har jag legat ute och solat en hel del, men blev så trött nu på eftermiddagen så jag har sovit i ett X antal timmar.
Ska nog sätta igång och göra lite mat om en stund.

En anna rolig sak är att Mia äntligen ör i Sverige. Fick höra att hon var i Sthlm nu. Hon har varit i USA i 2 månader, ska bli skit kul att träffa henne. Perfekt att hon kommer hem nu till sommaren så hon inte missar allt sommar bus vi ska hitta på!




Min gula klänning som jag dansade runt i lödags kommer från Nelly!

No one els can speak the words on your lips♥

RSS 2.0