Jan. 30, 2013

Idag bjuder jag på stekta torskfiléer, blomkåls purre till mig ochstekt potatis till resten! Den godaste Lime pepparn sätter smak på fisken! Mums.


Jan. 27, 2013

Japp! Matfix och ett glas rött!
Precis gjort mumsig lchf mat i form av stekta hamburgare och zucchini i grädde och massa vitlök! Snabbt, enkelt och gott!


Jan. 27, 2013

Blev en söndag på IKEA! En massa folk, men det va vänta!
Lite smått och gott kom med hem!
Nu sover lillen och jag ska inviga mina nya vinglas och inta ryggläge i soffan!


Jan. 25, 2013

Idag har det stått storstädning på schemat! Vi har varit och veckohandlat, även köpt ny matta till hallen, va så trött på allt grus som drogs me in överallt!!

Till fredagsmyset har vi hemmagjorda pizzor! Jag kör LCHF igen så gjorde en jätte god sådan pizza, sambon och Levis fick "vanlig" pizza ala Leila! Och den gick hem ;)
Lite påfyllning i vin skåpet också!


Jan. 24, 2013

Sista jobb dagen för mig denna veckan, skööönt :) imorgon är det fredag och jag har längtat lite extra mycket denna veckan!!

Igår va vi på fina salong prinsgatans invigning, får ta och boka en klipp tid till både mig och lilleman ;)


Jan. 20, 2013

Idag har vi varit i grannstaden och kikat på garderober! Finns mycket fint, och just nu lutar det åt garderober i vit högglas och med skjutdörrar! Får se vad vi bestämmer oss för!

Lite nya blomster pryder köksbordet där vi precis suttit och ätit söndagsmiddag (som år 2013 består av kebab, och inte en söndagsstek;)) med hääärliga vänner <3


Jan. 19, 2013

Blev väckt vid 5 imorse, så idag har mååånga koppas kaffe behövts. Vad passar då bättre än en ny kaffekokare? Va så trött på vår gamla fula sak, och har funderat länge på att köpa en ny, men har bara inte blivit av! Men idag så :)


Jan. 19, 2013

Formex i bilder


Jan. 13, 2013

På fredag är det äntligen dags för formex mässan! Och ja jag längtar som bara den! Åker upp till storstan över dagen och hela familjen ska med ;)


Jan. 13, 2013

I helgen har vi haft fullt upp! I går blev det en runda på stan och mysig lördagsfika, på kvällen va vi uppe hos mina föräldrar och hade taco kväll!
Idag har vi varit på spa och Gud vad avslappnade det är, har känt mig så avslappnad hela eftermiddagen!

Imorgon ska jag på utbildning och Levis fortsätter sin inskolning med pappan denna vecka :)

Krispigt vita tulpaner! Börjar jag lukta vår??!


Jan. 11, 2013

Denna lilla godingen funderar jag på att klicka hem, någon som vet om den har kommit ut i butik än???

Fredag och solen sken så härligt i morse! Storstädat hela hemmet, varit ute på lång promenad och nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av lugnet innan lillen vaknar :)


Jan. 07, 2013

Precis varit ute och lekt i parken och tror ni inte att Levis somnade NU? Han kommer va vaken till 22 ikväll ;)

Sitter och väntar på thaimat och sedan ska jag märka alla dagis kläder, fylla i de sista papperna. Sen är allt redo för dagen med stort D :)


Jan. 06, 2013

Bästa boken om mig, inte så lite kaxig av Terese Öman fick vi när Levis föddes och sen dess har jag fyllt i allt som hänt och hur vår lille kille har utvecklats! En riktigt rolig bok att titta tillbaka i!

Jaha då va det söndag och sista lediga dagen för hela familjen! Vi börjar äntligen bli friska och redo att ta tag i alla nya utmaningar! Den första börjar redan på tisdag då det är dags för inskolning på dagis. Ska bli spännande (och en gnutta jobbigt att min "bebis" har blivit så stor ;)) Men jag är säker på att det kommer gå bra!

I eftermiddags gjorde sambon små söta blåbärspajer för att fira Levis dop dag <3 tänk att det är ett år sedan han blev döpt, vår fina Hugo Levis!


Jan. 06, 2013

Levis provar pappas Levi's klocka! Kan inte bli mer passande ;)


Jan. 05, 2013

Varit iväg hela dagen och nu när vi kom hem fick jag ett ryck och rensade vitrinskåpet! Damma av, putsa och rensa ut!
Den här veckan när båda har varit hemma så har vi rensat som bara den, så nu är det tomt och fräscht!


Jan. 04, 2013

Härliga fredag!
Fredagskänslorna finns där fast vi har sjukstuga hör hemma! Jag känner mig mycket bättre, nu är det bara lillkillen som ska krya på sig!!

Sitter nu ned färg i håret och har ett nytt nagelack i badrumsskåpet som ska invigas ikväll. Skönt att ta hand om sig efter man har varit "sunkig" och sjuk!
Maten står i ugnen och ikväll blir det nått så enkelt som fläskfilé i ugn, sparris och bea!


Jan. 03, 2013

Idag städas julen ut här hemma, känns alltid så fräscht när den är borta! Nu vill jag ha massa nya vårliga blommor i fönstrena och på borden!


Jan. 03, 2013

Igår va det jag som va hängig och idag är det Levis som är febrig :( hoppas det går över snabbt!

Igår hade vi en riktigt "Lilllördag"s kväll! Blev tacos till middag (Levis ääälskar det) och kladdkaka efter det! Kikade även i H&M's vårkatalog och en himla massa fint fanns det.


Jan. 01, 2013

Hade ni ett bra nyårsfirande igår?? Vi hade det jätte mysigt, god mat och skumpa! Precis som det ska va :)

Idag har jag bara varit så trött efter att sovit ca. 4 timmar inatt ;)) så ska det bli skönt att beställa hem en pizza och slänga sig på soffan <3 imorgon tar vi nya friska tag!


RSS 2.0