MAT!?

Jag är så hungrig så jag håller på att dö just nu.

Väntar ivrigt på att maten ska bli klar nu åå vad gott. Det ska bli lax och nypotatis. Bara tanken utav de första nypotatisarna för det att vattnas i min mun. Efter jag har käkat hade jag tänkt hoppa in i duschen och vidare till en kompis. Ska bli en mysig kväll med andra ord =)



Just det ja, Söndags party med Filip och Fredrik får jag i nte missa ikväll. Inte ni heller hoppas jag =)

I'm living in a new generation ♥

Bakis in the sun!



Usch, det är ju så fint väder ute & jag är så himla bakis. Trodde nästan att jag skulle klara denna dagen utan att må dåligt!
Men nee, så fel jag hade! Nu ligger jag här bakis in the sun! Inte kul, men får hoppas på att det är lika najs väder i morgon så man kan njuta mer utav den, för just nu hade jag bara vilja ligga i ett kallt mörkt rum!

Är det fest så är det...

Igår blev det ett himla röj. Var först på för fest hos Anders, nästan ute vid hamnen. Var jätte trevligt där. Men tyvärr blev det lite för mkt för vissa ;) haha!
Efter det så böev det (självklart) utgång på natti. Frst va det tänkt att vi skulle dra till Karön, men eftersom det ryktas om att det inte är en människa som brukar va där så blev det natti. Var jätte kul, eller jag hade jätte kul iallfall.

Idag mår jag som jag förkänar, men det var så värt det!


Jag och Carro hade himla kul åt något!


Anders (födelsedagsbarnet) och jag =)

Förästen ni glömmer vell inte att det är Mors dag idag?
Jag och syrran ska laga en god middag till mamma och efter det ska vi bjuda på vofflor, MYSIGT!

You lost a soul ♥

Sommar & sol....

Idag är det helt underbart väder ute, har legat ute och solat hela dagen. Så nu har jag börjat få en himla fin sommar bränna ;)



Här ligger jag och har det såååå skönt, men magen börjar kurra nu så fåt vell ställa mig och laga lite mat om en stund.
Ne tillbaka till solen =)

If i could ♥

Lördag

Äntligen är det lördag. Ikväll ska jag slå klackarna i taket. Har inte festat loss på två veckor nu, det måste nog vara rekord haha!
Så ikväll ska vi antingen sitta här hemma och dricka eller hemma hos Ika. Känner ialla fall att det kommer bli en toppen kväll.

Igår blev det en lugn kväll, en liten fika på Jekyll och sen en liiite lite upptäcksfärd ;) efter det åkte jag hem till en kompis och käkade pizza och slocknade =)

Nu har jag bara ett problem till ikväll. Hade ju beställt en gul klänning som jag så gärna ville ha i helgen, men den har inte kommit så nu måste jag rota fram nått annat jag ska ha på mig ikväll. Vi får vell se hur det går =)


Hittade en "gammal" bild på när jag hade mörkt hår...


...och så här ser jag ut just nu (tagen igår och jag hade precis ätit en blå klubba därför den blåa tungan, haha)
Jag måste faktist få säga att jag stormtrivs i mitt ljusa hår!


You could use somebody ♥

Nya rutiner...

Puh! Jag är helt slut.

Jag har nämligen varit riktgit duktig idag, jag har sprungit elljusspåret (för er som inte vet vad det är så är det en runda i skogen, men ganska mycket uppförsbackar och nerförsbackar) Känner mig så himla duktig. Det ändå dumma var att precis när jag hade sprungit klart så fick jag enorm sko skav. AJ, men jag gav mig inte och tog mig hem och slängde av mig skorna. Men att springa den rundan ska bli en rutin för mig =)
& nu har jag precis varit nere och solat, lite färg har jag minnsan börjat få nu ;)

Just det ja, hade ju möte med Syon på komvux idag och jag börjar till hösten. Ska faktist bli kul, känner för att plugga & nu när det är så himla dåligt med jobb (specielt i Blekinge) så tycker jag att det är ett perfekt tillfälle att ta tag i mina betyg. Min skol gång i gymnasiet var kanske inte den bästa, var mycket annat som var intresantare då!

Nu tror jag jfaktist att jag kommer somna snart, får kämpa för att hålla ögonen öppna!


Ikväll är jag allt annat än så här pigg som jag är på bilden!

The best pice of as in the hole damn city ♥

Modevisning

Nu har jag precis kommit hem från en modevisning som var här i stan. Gud så duktiga alla var =)
Det var verkligen jätte kul att titta på. Att gå på modevisningar är verkligen något jag gillar starkt. Men att gå modevisning är ju också väldigt kul, men kanske inte riktgit nått för mig.
Musiken var grym och alla "modeller" var på topp =)

En annan sak jag inte har berättat är att på onsdag ska jag ha möte med en tjej som har hand om Komvux på skolan. Ja ni hörde rätt. Jag ska förmodligen börja läsa på Komvux till hösten. Min skolgång var ju inte den bästa, så nu tycker jag det är bra tid att ta tag i det =) Så på onsdag får jag se vad de har att säga!


Några utav de söta modellerna & värden i mitten Anita =)

Can we lie? ♥

Underbara klänningar

Den här super söta paljett klänningen välkommnar jag men öppen famn till min klädsamling =)


Kommer från H&M!

Torsdag

Tjohoo!

Inte så mycket som har hänt i mitt underbara liv. Har för det mesta tagit det ganska lungt. Det här med att inte ha nått jobb är verkligen inte min grej. Jag vill ha rutiner, vilket jag har väldigt svårt för att skapa själv. Så jag flyter vell mest runt och gör vad jag känner för. Visst är det ganska skönt det med, specielt nu när det börjar bli sommar =)

Jag har precis tagit en lååång skön dusch och ska snart sätta igång att måla mina naglar. Måste nog fila ner dom lite också, dom börjar bli en fara för andra, haha ;)

Men först hade jag tänkt käka lite, man kommer inte långt på två ägg på en hel dag, så nu skriker min mage efter mat!



Really I need you...♥


The weekend

Då var helgen över annu en gång.
Jaghar faktist haft en jätte bra helgen. I fredags var vi hemma hos en kompis och bara tog det lungt, sen drog jag på bull kalas, jätte mysigt!
Lördagen var fylld av mer skojj. Var fest ute i Leråkra (ligger lite utan för stan) där var det ett himla röj. Jag var dock nykter, men jag hade grymt kul ändå. Skönt att vakna upp på söndagen och må bra =) Inte ofta det händer, haha.

Idag har jag inga planer alls. Ska städa undan lite här sen hoppas jag på att Caroline hör av sig så jag kan åka och hälsa på henne =)

Bilder från lördagen:


Jag & Caroline


Chrille, med en blöja på huvudet :S haha


Kajsa...;)



I'm living it, and I loooove it! ♥

Ps.

jag har hakat på den här indian treden rejält. Älskar dessa fjädrar och de turkosa pärlorna. Ja, jag kanske borde bli indian eller vad säger ni? ;)
Nu börjar jävla min jackt efter snygga "indian smycken"!


Detta halsbandet kommer från Lindex.

Don't put up whit a fight ♥

Torsdag

Inte visst jag att det fanns ställen här i Ronneby jag aldrig har sett, haha!
Jag, syrran & Ika har varit på en liten "upptäcksfärd" idag. Riktgit kul faktist och spännande också! Sånt borde man göra oftare, annars är man (eller ialla fall jag) så insnöad i lilla ronneby city & blir jätte facinerad när jag ser en räv, haha.

Men nu hade jag faktist tänkt hoppa in i duschen och stå där ett bra tag, en riktgit varm skön dusch. Sen ska jag iväg till en kompis och äta choklad puddig! MYSIGT!



I run away, but I can't let go ♥

Idag leker jag Indian!


I mina fjäder öronhänge från JC!

Växjö

Då var man hemkommen från Växjö, eller rättare sagt så kom vi ju hem igår. Har ialla fall haft det skit kul med grill party och massa dans+utgång! Alltid skönt att komma bort från "vardagslivet", fast växjö ligger nära så fick jag en ny kick utav att vara där.
Nu håller jag ialla fall på att storstäda, har skjutit upp det hur län ge som helst nu. Så idag tillåter jag mig inte mig själv att göra något annat förrens det är skinande rent här. Tvätta håller jag på med också, det är ju sådär kul =( Men fräsch blir det!

Milla har nu åkt tillbaka till Stockholm och jag ska redan börja planera min resa upp till henne =)

Ne tillbaka till städningen!


Milla, Jag & syrran! Tyvärr så har jag inte så många fler bilder från Växjö, då min kamera dog nästan precis när vi kom dit =(

We can run away ;) ♥

Veckan som gått...

Shoohoo!
Nu är jag här och hade tänkt uppdatera lite!
Hela veckan har varit helt underber. I onsdags så kom Milla (från Stockholm) ner hit och hälsade på, hur kul som helst. Så det har blivit en massa party och en j*vla massa sol. Underbart väder så vi har legat ute och stekt varje dag nu=)

Imorgon ska jag , syrran & Milla bege oss till Växjö och där blir det ännu mer party! Vi åker tidigt på förmiddagen så vi får en hel dag där med grillning m.m. Så snart ska jag hoppa i säng och sova, är sååå sjukt trött. Hållt igång och grejat hela dagen plus att jag har varit extrem bakis. Inte det bästa kanske...

Lite bilder från veckan som gått:


Ika & jag fulla och glada igår (torsdags)


Milla =)


Jag med en öl ihögsta hugg!

Goodbye my lovers ♥
 

RSS 2.0