Helgen

Så underbart med helg. Det behövde verkligen jag nu. Igår blev det lite vitt vin (Chill out) skit gott vin. Ikväll blir det partaj, har precis ätit jätte god kyckling gryta & nu kom vi precis till Ali en sväng, så snart drar vi hem till oss & börjar fixa till sig & sen blir det ett himla röj =) Ska ta en massa bilder & ska föröska få dom uppladdade här =)
Vad gör ni i kväll?

Shopping

Känns som jag packar allt som hänt sista tiden, jag hoppas ni hänger med i svängarna. Men jag är så full av saker just nu.
Men vardagarna ser ut som vanligt, jobbar & sliter. Men jag trivs fortfarade jätte bra. Har även hunnit få min förta Norge lön, & den var det inga poblem med att spendera. Mycket man vill ha nu när man har levt snålt i en månad.
En liten shopping lista har jag fått i hop.

  • Mörka jätte snygga jeans
  • Vita siden skor
  • massor av ribbade linne (såå sköna)
  • två sommriga scarfsar
  • baggy jeans
  • siden jacka

och mycket mer, kommer ta år om jag ska räkna upp allt.

Ne nu är jag jätte jätte hungrig, så nu ska jag dra & käka nått=)
Ha de (som man säger här i Norge)


 
syrran, jag & becca


senaste veckorna

Det är mycket som har hänt dessa två veckorna. Vet inte riktgit vad jag ska börja.
Men förr förra veckan var kära syster på beskök här i Norge. Såå kulo att traffa henna. Vi hämtade upp henne i Göteborg. Men från måndagen till torsdagen var hon sjuk, så läkar besök fick det bli. Till helgen piggnade hon till & fredagen åkte vi in till Oslo, blev lite shopping & lite vitt vin m.m. Skit skojj. Lördagen blev det fest, jag, Becca, syrran & Nadja drog ut & hade det jätte skojj. Söndag åkte hon hem så det blev en ite tripp till Götet då med & då hann vi med lite annat också som en shopping tur och det bleb Bla. Ett bar skit snygga ljus gråa jeans & en Mac foundation. Vi åkte även inom IKEA & där blev det ÄNNU men shopping. Lampor, gardiner, köksredskap, ljus m.m.

Förra helgen hände det inte så mycket, var en lugn & skön helg vilket behövdes. Denna helgen blev det disco blowlig hade så himla kul, men fy fan vilken träningsverk jag hade eller har fortfarade, ett bevis på att man är otränad ,eller?


2 veckore sedan, jag vet!

Men tjena hallå. Äntligen har jag fått tag i en dator. Två veckor sedan jag kikade in här. Har sakant data, jätte mycket.
Men snart så kommer det internet hem & jag ska inskaffa en ny laptop. Så då kör jag igång igen med bloggen & kommer blogga dagligen.

Kom precis till Ali efter jobbet, är helt slut körd i kroppen. Förra veckan tog kål på mig. Jag jobbade så hårt. Har nog aldrig legat i så mycket & den känns nu.

RSS 2.0