Fredag

Idag har det varit en fullspäckad dag.
Den började med att vi drog ner till stan, lunchade med Milla och Johannes. Efter det bestämde vi fyra oss för att åka till spa.
Ååå vad skönt det var, vi va där i fleeera timmar. Kom hem för bara någon timme sedan. Så nu sitter vi här, mätta och belåtna och är heelt slut.

förästen kom förbi två små söta pojkar  ville ha godis =) . Bus eller godis!? Tur att vi hade varit nere och hadlat lite godis...

Ne nu ska jag krypa ner i soffan!

Denna torsdag...

Tjohooo!

Idag har det varit en hel dag i stan. Först lunchade jag & ÄLSKLING på Andra våningen, efter det gick vi runt lite i stan & letade efter ett par svarta byxor men dock utan resultat.
Sen kom Milla och då blev det en fika på Jekyll  Hyde, så det har varit en himmla mycket fika idag, men det är mysigt nu när det är sånt bus väder ute, såg nyss några snö flingor utanför fönster. HJÄLP, ska snön redan komma?

Här har ni en dagen ialla fall




Byxor från JC
Kofta från H&M
Skor från Din sko



En liten close up på mina snygga skor =)


Äntligen är den miiin

Jaa, vann precis en auktion på Tradera. Har velat ha en sånn här möss ett bra tag nu men aldrig hittat den perfekta.
Men så fick jag syn på denna, perfket! Och nu är den min, längtar tills den dimper ner i brevlådan =)





Bilderna är tagna från auktionen på Tradera.

En riktgit mysig dag

Jag & älskling har varit inne i Karlskrona hela dagen idag. Käkade på restaurang, riktgit gott. Jag tryckte i mig hur mycket som helst, hehe!Vi kikade i massa affärer och satt & fikade. Riktigt mysigt!
Blev en del fynd också, som jag är SUPER nöjd med...



En MP4-spelare, som jag ska sitta och leka med hela kvällen =)


Visst är dom dööö snygga, perfekta till nästan alla outfits. Dom kommer bli mina nya favoriter =)


Dagens

En del av dagen outfit =)


Onsdag

Jag har precis kommit ut ur en vaarm skön dusch, har blivit förkyld också, bläää! Men det väntar man sig ju alltid på hösten, att man ska bli förkyld asså...

Idag känner jag för att göra något men vet inte vad bara, hmmm. Senare i veckan hade jag tänkt åka in till Karlskrona och kolla på pärlor och grejor på Panduro, ska ju börja pilla med lite smycken nu =)

Har kollat igenom dator på lite bilder, kul att kolla tillbaka på gammla bilder. Här bjuder jag på några


Jag & hjärta =)


Jag och syrran.


(Halva) Milla & jag

Eftersnack...

Asså gud, det finns inte ord för hur mycket jag älskar att kolla på Desperate Houswife. Tycker det är lite roligt att se dom 5 år fram. Men lit negativt finns det ju, som Gabriel, fan hon var ju as het innan, visst är hon het nu med. Men hon var glammig, snygga kläder & skor. Lite sýnd att se henne luffsa runt i "trasor" nu. Susan me, ååå hon & Mike var/är ju gjorda för varandra. Men något säger mig att det kommer bli dom igen, hoppas ialla fal =)

Ne nog om det...

Har blivit lite sjukstuga här hemma nu, min älskling blev sjuk för någon dag sen låg i feber m.m, nu har syrran fått ont i halsen, förmodligen halsfluss & jag har kännt att nått är på G i typ en vecka nu men det vill inte brista ut. Så vi får se hur man mår i morgon.


Bara några godingar

Jag hittade lite godingar från Asos.






Visst va det snyggt? Får nog ta och trycka hem dom eller vad säger ni?

Tisdag

Tjohooo!

Idag har inte hänt så mycket faktist. Har extremt ont i halsen, känner mig lite snuvig och allmänt seg. Ååå jag som verkligen inte vill bli sjuk, men jag hoppas på att det ska gå över snart =)

Snart ska jag bänka mig framför TV:n, först Ugly Betty och sen Desperate Houswifes (som om inte alla visste det)

Förästen på fredag ska jag hämta min ipod touch, kuuligt. Har velat ha en sådan ett tag nu så jag & hjärtat köpte varsin.
Så då blir det många sköna power walk med massa hous musik =)

KÜss


En liten manikyr

Ikväll har jag haft lite av en ta hand om mig själv kväll =)
Har fixat mina naglar i nästan en timme, pyntat dom lite har jag me gjort...

Visst blev det snyggt?





Tycker det är så kul att hålla på med naglar och grejer =)

Auktioner

nu har jag lagt in lite kläder m.mTradera. Kolla på auktionerna kan ni göra här.
Det är jätte fina grejer, för inte allt för höga summor =)

Ny vecka

God morgon =)

Då var det en ny måndag och en ny vecka.

Idag har jag inget specielt bokat alls, ska röja lite här hemma sen kanske det blir en runda ner till stan.
Syrran har ju fått lov nu med och hjärtat har blivit frisk. Så bättre kan det ju inte bli.

Igår blev det ännu en söndag med Bingo Lotto, tyvärr ingen vinst denna gången hehe.
Ne nu ska jag börja städa. Ha en bra dag allihopa =)

Alltid lika roligt

Igår va det partaj hemma hos Milla, vi hade jätte kul. Det har vi ofs alltid när vi träffas =)
Men blev så förbannad på mig själv för jag glömde min kamera hemma så kan tyvärr inte bjuda på några bilder just nu :(
Men Milla tog lite roliga bilder så hon får vell skicka över dom senare idag.

Just nu ligger jag & hjärtat i sängen, han har fått feber & är jätte dålig. Så synd om han, vi som hade massa planer för idag bla. käka brunch på Andra våningen. Men vi får göra vår egen brunch =)

Förästen ni har vell inte glömt att ställa om klockan, den ska tillbaka en timme =)

Höst rensning





Storlek 40, passar en 39. Kommer från H&M & är aldrig använda. 59 kr eller bud.


Mocca färgar väska också från H&M, måtten är 30 hög & 40 bred. Använd ett fåtal gånger, är i nytt skick. 
79kr eller bud.

Priserna kan vi förhandla om, frakten är 44 kr via posten. 

Har höst ränsning i min garderob nu, så håll utkik om ni är intreserade så kommer det säkert titta upp lite fler saker som kan bli era för låga summor. 

Ni som är intreserade av något av detta kan maila mig på [email protected] eller skicka en kommentar.

 

En del av helgen

Igår kväll satt jag & hjärtat på andra våningen i fleeera timmar (ett fik/ en pub) Vi hade så roligt haha, tog massa roliga bilder, snackade om allt & dooog av skratt.
Sen åkte vi hem, kollade på någon film på TV:n & drack massa cider. Var en riktgit skön dag/kväll.

Idag kommer Milla & det ska bli lite partaj. Roligt, roligt! MEn under dagen så har vi massa anat planerat, vi ska ut & gå, sticka ner till spa & bubbla lite i bubbel poolen.




Designa mera

Måste visa er vilka fina pärlor jag har hittat på www.panduro.se
Jag har funderat ett tag på att göra egna smycken, älskar att hålla på med sånt =) Och just nu har jag hur mycket ideer som helst...



Där har ni lite smak prov =)

Äntligen fredag...

Äääntligen fredag. Skönt!

Igår va det stor städning här hemma hela dagen, nu är det så fräscht här, underbart! Blev även en fika nere på Jekyll & Hyde.

Idag blir det förmodligen en runda ner i stan & senare idag kommer Milla, ska bli så kul. Länge sedan man sågs nu. Så hon skulle ha partaj i morogn så det ska bli roligt. Får se om det blir utgång med, annars tycker jag faktist att det brukar vara roligare att bara sitta hemma & dricka med massa vänner1 Men visst är det skiit kul att dansa =)

Vad ska ni göra i helgen?


Onsdag



Jeans H&M
Tröja Bik bok
Rosa armband Bianco



Har precis haft en lång lunch med Hjärtat, syrran & mammi =) Riktgit mysigt! Sånna här dagar får det bli fler av...

Gina Tricot som webb shop...


Tyckte verkligen att denna koftan var super mysig.Gillade knäppet på det, hmm den får jag nog kolla närmare på ;). Finns hon Gina Tricot och här har ni deras webb shop.

Tomas Sabo

God morgon =)

Usch idag känner jag mig inte alls på topp, har så ont i halsen och är förkyld inte alls roligt... Så det blir nog bara att ligga hemma idag. Vill vara frisk till helgen för då kommer Milla och hälsar på ska bli roligt =)

Just det ja, hämtade mitt Tomas Sabo armband igår, hade lämnat in mtt för det hade gått sönder. Så jag fick faktist ett helt nytt, äälskar det =) Så nästa uppdrag blir att köpa lite fler berlocker till det, finns ju så många, svårt att välja...



Men det finns en speciel som jag vill ha. Tror inte den finns med på bilden, men det är en rund platta där det står Last night the DJ saved my life. Tycket det är skit cool!


En liten present...

Igår håll jag på här hemma hela dagen, städade tvättade & lagade mat. Kännde mig lite som Aksungen, haha nee då. Tycker det är kul att fixa =)

Måste visa er en lite present jag fick igår av min kära syster =) En liten hand spegel från YSL, har kikat in den ett tag nu och hon fixade den till mig, blev jätte glad. Den är ju så söt...








Det blev även afro dans igår, skiit kul. Älskar att dansa och eftersom det var sissta gången vi körde just denna dansen så hade vi en lite avsluting på den skit grymt blev det =) Så på måndag blev det nu koregrafi, spännande. Men aj har träningsverk idag...

Måndag morgon

God morgon!

Då var det måndag igen, veckorna går så himla snabbt. Väntar fortfarande på att ett specielt mejl ska dimpa ner i min inkorg. Hoppas  hoppas det blir som jag vill nu =)

Idag har jag nada planer, förutom Afron dans i kväll, men känner mig så förkyld så får se om det blir av. Men jag vill ju så gärna.
Jag kom precis ut ur duchen, fy fan vilken prosidur man måste gå igenom med håret haha. Specilet för att få det tort, har fönat det i minst 20 minuter nu och det är fortfarande inte tort. Så jag tänkte låta det luft torka lite till sen föna det en gång till. Men jag ääälskar verkligen mitt hår nu. Blev verkligen suuuper nöjd =)

Ne nu blir det lite frukost & en kopp kaffe!



Tredje söndagen

Ikväll har vi faktist spelat BingoLotto, haha har gjort det tre söndagar i rad nu. Börjar känna mig som en pensonär, men det är faktist riktgit roligt. Vann en ny BingoLotto ikväll me så det blir vel en fjärde söndag nästa vecka.

Imorogon väntar jag ett mail & jag hoppas jag får dom nyheterna jag vill ha, mer får ni veta när jag fått besked.
Ne nu ska jag fortsätta kolla på Bad Company på 4:an jätte bra film!

Söndagar

Igår hade vi en riktgit mysig hema kväll, vi lagade tacos,drack lite vin & degade framför Tv:n. Haha jag sommnade på soffan och vakande vid 08,00, gick upp och la mig i sängen och sov till 11,30. Riktgit sköönt känner mig jätte utvilad nu.

Idag vet jag inte riktgit vad som händer, söndagar är så tråkiga tycker jag. Inget är öppet och man känner sig ¨så tvingad till att vara inne eftersom det inte finns något tt göra. Snakcade lite om att gå på spa men vi får se vad som händer. Nu ska jag käka frukost =)

Vad har ni gjort i helgen?


Visst är det snyggt?



Nu har jag äääntliget fått i mitt lös hår blev super nöjd =) Visst blev det fint?

Igår var det en lung dag, var hemme för det mesta & på kvällen hämtade jag ju mitt hjärta, han har varit i Norge i ungefär 1 vecka nu.
Idag vet jag inte rikgit vad som händer, kanske en fika på stan, vem vet?

Nu ska jag äta världens störtsa frukost, det är det bästa med lördags morgnar!

KÜss

Längtar tills i morgon



Kolla vilka snygga skor jag hittar från allas kära forever21 .


I morgon ska jag förhoppningsvis sätta in mitt lös hår, det kom idag förästen var jätte fint & verkar vara i skit bra kvalitet.

Vill ni veta vad som händer i morgon, en jätte rolig sak. Min älskling kommer hem, yipppiiiee! Ska hämta han på tågstationen, å vad kul det ska bli. Har saknat han såå mycket. Ska ge han tusen miljoner kyssar.

Sov gott

Torsdag



Nu ska jag dra ner till stan käka lunch med syrran, haha känns lite som en deja vu. Har ätit lunch med henne hela denna veckan men det är mysigt =)
Hoppas på att mitt löshår kommer idag också, hoppas hoppas hoppas =)

Ne nu måste jag kila
pusss på er

Spinning till max

Fy fan vad trött jag är, kom precis hem från spinningen. Första gången jag testade det men det blir defintivit fler gånger. I morogn ska vi träna mage & rygg i Core =)

Nu ska jag baaaara ta det lungt, äta lite kolla på tv, skönt. Nårgon som vet om det går nått bra på tv förästen?

Smått & gott

Varit nere i stan & lunchat med girlsen, riktgit mysigt! Men fy vilken väder det är ute, inte alls mysigt att gå i stan. Sprang mella alla affärer. Blää hatar regn...

Hittade lite smått & gott faktist (inte ovanligt, jag vet)



Påbyggnad till min Kaleder även nya sidor för 2009 (är helt beroende av min kaleder, utan den håller jag inte koll på något)
Jätte sött rosa nagelack från Parell (stödjer rosa bendet när man köer det)
Grå plånbok från Fiorelli, min gammla är sönder använd =)
Sisst men inte minst en jätte mysig halsduks liknande som man klär över huvudet.

Här kommer även lite cloes up på bilderna


Visst härlig färg?



Den kommer ifrån Lindex.




Fick även med mig lite prover från Parell & Kicks




Nu ska jag städa mitt badrum.

Höres!

En dagens




Sorry för de suddiga bildena, hann tyvärr inte ta fler.

Nu ska ner jag och äta lunch med syrran, sen ska jag gå en runda på stan med Sofia =)


Onsdag

Usch idag känner jag mig så himla seg, ont i halsen & huvudverk. Inte alls kul!

Ååå jag längtar så mycket till mitt hjärta kommer hem från Norge nu, vill att han ska komma nuuuu =)
Fast det var i söndags han åkte så känns det som det var hur länge som helst vi sågs, kom hem nuuu!



Idag blir det antaglingen en lugn dag, hade tänkt städa mitt badrum & bara göra allt i min tackt. Ska kanske ner och luncha med syrran, men vet inte riktgit om jag har krafter för det idag.
Förästen syrran kom hem med ett såå fint Dior nagleck i baby rosa, riktgit krämig färg. Var skiit fin. Kanske får åka ner och kolla lite närmare på det senare. Vill haaa!

Ne nu ska jag börja städa!



Hehe =) En stooor puss till dig ♥

A close up

Tänkte bjuda på en bättre bild på min scarfs jag köpte för någon dag sedan. Tycker den är såå himla snygg, vad tycker ni?


Perfekta bas plagg

Nu har jag varit nere och lunchat med syrran på Jekyll & hyde, blev en kyckling sallad för min del =)
Var även inom JC en sväng, älskar deras ribbade linnen, perfekta under en tröja & även bra till fest och smycka upp det lite, vet inte hur många sånna linnen jag har köpt men jag ÄLSKAR verkligen dom. Perfekta bas plagg!



98 kr styck, det är ju ingenting =)

Tisdag



Nya kavajen på mig idag =) visst är den fin?




Min nya frila kort kort :S Men i morgon är det långt igen =)

En före bild

Igår plockade jag bort mitt löshår, eller Sarah hjälpte mig. Gud så kort hår jag har haha. För er som inte vet så hade jag page innan jag satte i löshåret, men visst hade det växt en hel del.
Men i morogn ska jag sätta in nytt lös hår hade jag tänkt, eller Sarah hjälper mig med det me. Hor är såå duktigt med hår.

Så jag tänkte därför lägga in en föra bild så får ni se efter i morogn =)



Jag just nu =) Kort va, men på ett sätta gillar jag det!

Sov gott!

Ne gud, mina ögon stängs snart av sig själv. Blev heelt slut efter dansen så nu ska jag faktist sova, så skönt & förhoppningsvis har jag ny enerig tills i morogon för då har jag nya saker & nya ärende ska jag springa!

God natt♥


Lite höst nytt

Har varit iväg hela dagen. Började med att jag drog ner till stan & gjorde lite ärende, sen hälsa jag på syrran på Parell & luktade på en jävla massa parfymer. Efter det drog jag upp till Sofia, där blev det en massa kaffe & snack =)

På hem vägen sprang jag förbi lite affärer & visst hittade jag lite höst nyheter =)



Föll för denna kavaj på en gång när jag såg den, sitter skit fint =)




En super skön tröja till lite kallare dagar




Världens mysigaste halsduk, är jätte mysig att ha på sig =)


Nu är jag helt slut efter Afro dansen, så det blir en lååång skön dusch!

Måndag

Nu ska jag snart dra ner till stan för lite ärende, senare blir det fika och afro dans. Hörs sen nu drar jag =)





Byxor JC
Tunika Bikbok
Väska Asos


Horoskop söndag

Vattumannen 21/1-18/2

Din söndag blir inte särskilt livlig, du pysslar mest och får småsaker gjorda. Du trivs rätt bra med det.

Stämmer väldigt bra måste jag säga, nee nu säger jag God natt!


Ett litet tips bara...

För mig har söndagar alltid varit lite av en "ta han om dig själv" dag. Så idag har det blivit ett litet hemma spa. Tog en varm dusch, filade naglarna+ målade, noppade ögonbrynen & en liten hus kur jag har mot höst torr kropp. Det fungerar faktist jätte bra.
Du behöver en body lotion, helt en ganska fet sådan gärna en som luktar gott =) & plast folie.

Så här gör du:

  • Smörj in benen/armarna/magen... med rejält mycket body lotion, helre för mycket än för lite.
  • Vira in stället du smörjt med plast folie
  • Låt det var i ungerfär 30-60 minuter

När du tar bort plast foliet kan det fortfarande vara kladdigt men bara låt det vara, låt din kropp få en rejäl boost med fuktighet. När det har torkat in så kommer du vara hur len som helst. Jag har själv gjort det idag och är hur len som helst på benen & lenare känns det ju om du har nyrakade ben. Perfekt till din torra hud, som nästan alla får nu när det är höst & snart är vinter =)  Blir som en inpacking för din kropp.Ett litet tips bara!



Mina ben med plast folie & hela köret=)


Träning

Snart ska jag dra i väg och träna, blir mage & rygg som ska tränas idag. I morgon blir det afro dans igen, wohooo. Me looove!
Ikväll blir det lite god mat med familjen & dega efter träningen, vad ska man annars göra en söndag? Inte vet jag...

Puss på er♥

Dessa söndagar

Ne, nu vill jag inte sitta här inne längre. Ska snart ner till stan & följa med Sofia & sola hade jag tänkt.
Känner mig så himla rast lös idag, nästan så jag borde ner till gymet och springa av mig lite, får se lite senare. Sakanr redan mitt hjärta också haha, vi är så vana att va med varnadra så det känns jätte tomt när vi inte är tillsamman.

Ne nu ska jag göra iorning mig=)

KÜss


=)

Nu har jag precis varit och lämnat hjärtat på tåg stationen i Karlskrona, han ska upp till Norge och fixa lite små saker men han kommer ju snart igen =) Så hoppas resan går bra för han.
Vi brukar alltid köra upp till Norge i vanliga fall men det är så mycket billigare och smidigare att ta tåg & buss.
Man får åka tåg upp till Göterborg och sen tar man bussen därifrån till Norge =)




Gårdagen+ outfit

Igår var jag knappt hemma en sekund kändes som. Vi dråg ner och fikade, satt där x antal timmar. Sen drog vi till ett par gammla vänner & satt där hela kvällen. Tiden bara rullade iväg, var riktgit trevligt faktist. Har kanske fått jobb ockå =) Jipppiie! hoppas verkligen nu. Det är i en kläd affär inne i Karlskrona. Hade verkligen varit roligt. Känner att det börjar bli väääldigt tråkigt at bara va hemma nu, var skönt i början men nu är det mest drygt.



Jeans från Crocker
Randigt t tröja från Gina tricot
Väska från Asos
Klocka från Kina =)


Hade även mina Convers =)


Ikväll blir det kareoke m.m

Nu har jag kommit hem från fika i stan blev en god latte & en kyckling sallad =) Syrran kom förbi en sväng också så det var riktgit trevligt. Sen bestämde vi oss för att åka till systemet & köpte lite öl & cider för att ha en kareoke kväll här hemma. Det ska bli rikgit roligt faktist =)

Snart ska jag köra mammi & pappi in till Karlskrona för dom skulle på ntt partaj där inne så vi höres senare ikväll =)

Lite bilder från fiket


Haha en oförberädd bild...


Hjärtat & syrran ♥



Vad ska ni göra ikväll?

Dagens





Nu ska jag dra ner till stan, är stressad så skriver mer sen

Alla dessa armband

Jag va inne & kikade på Kyssjohanna å hittade detta arbandet. Tycker det är sååå snyggt. Måste ha det, men alldra helst sulle jag vilja ha ett sådan svart, men får duga med lila. Tycker armbandet är hett =)



Prislappen är 1150 KR. Disney Coutuer.

Fredag morgon

Godmorgon =)

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit sådär, låg & vände o vred mig igår, men men...
Idag blir det förmodligen en dag på stan, tänkte dra ner till Andra våningen & äta lite kyckling sallad, äälskar deras sallader men det blir lite senare idag. Herregud det är redan fredag helt sjukt. Tiden rullar iväg, fattar nada!

Ne  nu ska jag hoppa in i duschen & duscha läääänge...





En bild från i sommras när vi satt på en uteservering i Norge.

Soft & bakis dag

Vad kass jag har blivit på att uppdatera, fy mig!
Idag har varit ännu en soft dag & en aning bakis dag, så vi har legat och degat i sängen & det har varit rikgit skönt faktist!

Mitt sökande efter jobb fortsätter, går inte så himla bra men har sökt i två butiker så jag får se hur det går. Vill ju såå gärna jobba i en butik. Men om man inte får det så får man vell vända sig någon annan stanns.

Å just det ja, snart ska jag sätta in lös hår, ska bli riktgit långt denna gången, kommer bli så snyggt. Längtar rejält nu. Kunna lockade i STORA fina lockar, göra en massa roliga frisyer =) roligt!

Ne nu ska jag fortsätta kolla på The day after tomorrow, skit bra film går på 6:an nu...

Igår hade...

Igår hade jag ju en rkgit seg dag, men vid 20 tiden bestämde vi oss för att dra ner till en pub här i stan. Så jag hoppade in i duschen & vid 21 var vi på väg. All dricka dom sålde där kostade 25 kr. Helt sjukt! Så visst blev det några öl m.m. Var faktist jätte kul,var jätte mycket folk där med. Vid 12 så blev vi as sega så vi beställde taxi & åkte hem. Sen slockande jag som en stock haha!

Tänkte bjuda på lite bilder sen igår


Hjärtat =)


Kajsa, syrran & Ika


Efter ett tag did everybody go crazy, haha ne inte rikgit kanske. (äter inte den på riktigt)


Idag måste måste måste jag verkligen börja packa upp alla kläder, haha har sakt det hela veckan men idag SKA jag =)

Gårdagens outfit



Gårdagens outfit var världigt enkel & fräsch. Snyggast så tycker jag =)

Jeans Gina tricot
Vitt ribbat linne JC
Svart bast tröja H&M
Väska Asos

Gammla minnen

Sitter & kollar på en massa gammla bilder. Fan asså det är så kul att kolla igenom allt, så många minnen som kommer upp =)
Hittade bland annat denna bilden när jag hade student bal för 1,5 år sen =) Va så kul att kunna gå i lång klänning & verkligen känna sig som en prinsessa, är ju inte så ofta man bär en lång klänning. Men jag hoppas jag får göra det igen =)

Tyvärr kunde jag inte få bilden större, hoppas ni ser iallafall =)

Dryg jag är...

Har varit jätte dryg idag jag vet. Har bara inte haft någon kraft till att blogga eller till något annat heller för den delen.

Varit nere och handla lite & sen har jag faktist legat i sängen nästan hela dagen. Kände att jag behövde det =)
Ikväll vet jag inte rikgit vad som händer, blir kanske ner en runda till En pub här i stan, får se vad som händer =)

Förästen har fortfarande inte rört kartongerna, fyyy på mig. Måste ju ta mig i kragen & göra det snarast, i morogn kanske?


Onsdag

Morning =)
Efter Desperate Houswife igår sommnade jag som en stock. Har börjar bli riktgit trött om kvällarna nu förtiden, men jag vakar tidigare på morgonen vilket är skönt =)

Idag ska jag som sakt packa upp kläder m.m så det är inte så mycket intresant som händer idag, vad jag vet än =)
Ha en bra onsdag...

Tisdag kväll

Har precis varit ute och kört med syrran i hela stan, lärt henne lite trefik skyltar m.m. Hade varit kul om hon tog sitt körkort nu =)
Haha, kommer ihåg dagen jag hade uppkörning, usch vad nervös jag va. Nog den västa dagen, har aldrig varit så nervös innan. Men det gick ju bra =)

Nu ska jag gosa ner mig framför tv:n för snart börjar ju Desperate Houswife (vilket alla bloggare säkert redan känner till).
Imorogn ska jag j*vla ta mig i kragen & packa upp ur alla kartonger, måste verkligen det.



Jag & syster henne hittar ni här.

Ny kategori

Sådär jag nu har jag lagt till e till kategori som ni kan se här på höger sida, om ni rular ner lite =)
Där kan ni kika på vad jag har shoppat den sissta tiden, var visst en hel del =)

Ett sort packet till mig?

Igent packet hade kommit i brevådan idag, men nyss så knackade det på dörren & där såg jag en stor post bil som hade ett paket till mig. Jaaaaa! En skit stor låda kom hon med, herregud det måste vara fel tänkte jag. Men när jag öppnade paketet så låg min fina underbara väska.

Haha, kolla vilekt stor packet...


Visst är den jätte fin, ser finare ut än på bilderna =)


Insidan av väska...

Afro dans + bad

Igår efter Afro dansen var jag helt slut.Men fan vad det är kul asså, har dansat det innan men blev ju slut på det när jag drog upp till Norge osv. men nu ska jag jävla börja igen, om ni inte har provat det innan så måste ni göra det =).  När jag kom hem käkade jag lite sen tappade vi upp ett bad & tände massa ljus & låg där hur länge som helst. Skit skönt! Va verkligen av slappnande, efter det sommnade jag som en stock haha! & idag vaknade jag och känner mig sååå utvilad & hälsosam =)

Idag har jag inga planer, vilket är ganska skönt. Ska springa ut snart och kolla posten om min väska har kommit, hoppas hoppas hoppas =) Annars ska jag fortsätta att packa upp från kartongerna!


Jag & hjärtat =)

Lite höst nytt =)


Idag blev det en ny mössa kommer från KappAhl. Vad tycker ni? Själv älskar jag den...

Snart ska jag ner och dansa Afro, var skit länge sen jag gjorde det, men nu är jag verkligen taggad för det =) Så det ska bli skit kul!

Dagens...



Slitna jeasn, minns ej var de kommer från
T-shitr från jack and joens
Mullbery väska

Nu ska jag dra och fika med girlsen. Hör sen!
Ciao♥

Måndag morgon..

Idag ska jag tvätta heeela långa dagen, nee inte rikgit kanske =) Men ska ialla fall föröska göra det mesta!
Annars har jag inga planer idag, hade tänkt ut & gå en runda men det är så kallt :S
Förästen min bränna har lagt sig, svider fortfarande med är inte alls lika röd, yees!

Hade även tänkt springa runt & lämna mitt CV lite överallt nu i veckán, någonstans borde man få svar ju =)

Ajjjjjj...

Ajjjjjjjj, det svider & bränns nått enormt mycket på hela min kropp. Solade visst lite förlänge & nu under kvällen har jag bara blivit rödare. Mitt anikte är hemskast, fyy haha. Så jag sitter här med en tub aloe vera & smörjer stup i kvarten. Hoppas det har lagt sig tills i morogn eller så ha det blivit värre. Då dööör jag! Usch måste varit nya rör i solariumet eller nått, brukar aldrig vara så här känslig annars eftersom jag är ganska mör i hyn naturligt...
Så det återstår att se hur jag ser ut i morgon.'

Förästen Bingo lottot gick inte som jag ville, ingen vinst. Men det hade jag nästan räknat med =) Nu ska jag förtsätta smörja mitt sönder brända face....

Bingo lotto =)

Nu har jag precis solat, fan vad brännd jag blev i ansiktet men på resten av kroppen fick jag jätte fin färg =)
Vi har även haft stor städmning här hemma så nu är allt klart, bara tvätten kvar men den ska jag tvätta i morogn hade jag tänkt.
Ikväll hade vi tänkt spela Bingo lotto, nördigt jag vet, men det e fan skiiit kul haha. Var typ 10 år sen jag spelade det! Så hoppas man vinner ikväll wohoo..
Ne nu ska jag rensa bland alla miljontaöls klädes plagg jag har, hade tänkt sälja en hel del som jag inte använder. Så håll utkik här i bloggen så kommer det dog upp nått i denna veckan =)

Pälsväst!

Jag har funderat på det ett tag nu & har bestämmt mig, eftersom jag nu har köpt en päls jacka så ska jag sälja min päls väst i storlek M el 38 (all päls är fusk päls) Så undra om någon är intreserad, högst bjudanade =) (köpte den för 600kr)



Ni som är intreserade kan maila mig på [email protected]

Reccension av Smashbox

Usch, vilket ruggit väder. Har gosat ner min under ett tjock dun täcke & här jag ligga ett bra tag till =)

Skulle ju reccenserar Smashbox produkten jag fick hem igår.  Jag tycke den var skit bra, använde den igår & jag som har en tendens att bli fet efter några timmar med foundation, blev inte det. Sminkade mig vi 14 & var lika snygg vid 22 när jag drog ner till stan. Huden blev jätte len och jag upplevde att man såg beigare ut i hud tonen. Så tycker den fungerade som lovat, kanske till & med bättre =)

Senare idag har jag tänkt åka ner och sola, vill ha meeer färg. Fick ju ganska mycket färg sisst jag solade!

Snackat en massa skit....

Har jag suttit på ett ställe här i stan (Jekyll & hyde) Med syster & snackat en massa skit, riktgit skön faktist. Älskade syrran, har ju sakant henne såå. Så vi har ju en massa tid att ta igen nu när jag är hemma.
Invigde min fina pälsjacka (fusk), den var hur skön som helst. Vad tycker ni betyg mella 1-10?

Fika, handla....

Nu har jag fikat på Andra våningen, älskar deras kaffe däär, vet inte vad som är specielt med det. Har även varit & handlat åt mammi & pappi =) Känns lite ovant nu när man bor hemma hos sina föräldrar igen, när man är så van att sköta allt själv.
Hämtade syrran också, hon har varit i malmö på bravader=) Så nu sitter vi här i soffan & kikar på tv & väntar på att maten ska bli klar, senare ska jag nog dricka lite vin & sen får man se om det händer nått eller om vi väljer att stanna hemma!


Vad ska ni göra ikväll?


Lördag!





Dagens är väldigt slapp orkade inte klä upp mig så väldigt mycket, så blev lite mys kläder i stället.
Nu ska jag dra ner och fika =)
Höres...

Smashbox


Så där ja, nu har jag varit nere & hämtat mitt paket & det blev Photo finish color correcting från smashbox.
Det är en "kräm" som man lägger under sin foundation & gämnar ut & täcker röda blemmor m.m.
Provade lite på handen och jag blev hur len som helst. Så den måste jag prova idag.

Har beställt den från www.eleven.se

Morning!

Äntligen har jag kommit in i min så kallade tidiga rutin, när jag vakanr av mig sjävl tidigt på morognen. Känns så dumt att sova bort halva dagen, men blir ju lätt så när man inte har några tider att passa. Så jag får helt enkelt skapa mina egna rutiner!
Fick ett sms idag & där stod det att mitt paket har kommit från eleven, jaaaa! Vad det är för packet får ni se när jag hämtat det.
Men min väska har inte kommit än från asos, men hoppas på att ha den på måndag eller tisdag.
Ne nu ska jag köra ner & hämta mitt packet, ÄLSKAR packet =)


Nu ska ni få se

Sådär ja, nu va en del av kläderna också inne i garderoben =)
Så nu tänkte jag att ni äntligen ska få se hur det ser ut, Men det är fortfarande inte rikgit klart.




Har fått trycka ihop allt så det ska få plats, är van vid lite större och fler garderober. Får se hur går med att få n resten...





Puh, en himmla massa bilder blev det visst. Men nu har ni fått se en lite del av mitt hem =)

Nu ska jag slappa framför Tv, fan flytta är ansträngande...

Sorry för dålig uppdatering

Nu har jag kommit i ordning, lite ialla fall =) Känns mycket skönare nu när man vet var man har allt!
Sorry för dålig uppdatering idag, men som ni förstår har jag ganska mycket att stå i så har inte riktgit haft tid.

Ikväll ska vi bara ligga & mysa med tända ljus & titta på Tv, jag känner mig ganska slut efter resan i natt!
Vad ska ni hitta på i helgen?

Framme 03 inatt

Många vet inte riktigt vart jag har flyttat ifrån. Jag har flyttat ifrån Norge där jag har bott i 5 månader till en stad i Blekinge!

Ialla fall igår kom vi hem vid 03 på natten, var helt slut nä vi va framme. Men skönt va det att känna att nu är jag verkligen hemma & alla grejor va med! Så nu ska vi bära in alla saker & köra och lämna släpet. Så idag blir det att pysla med hemmet hela dagen =)
Så vi höres om ett tag.
puss på er♥

Nu drar vi!

Nu snart ska vi sätta oss i bilen och dra, klara med allt =) Så vi hörs i Sverige i kväll eller i morogn =)

puss på er!

Flyttning på G



Sådär ja, nu var allt nerpackat & ner bärt till släpet. Usch jag hatar verkligen flytta. Allt käns så rörigt & jag hatar när allt finns lite överallt. Vill ha kontroll över alla mina ting!
Blev helt slut nu, hade igentligen velat dra ner till stan en runda, men tror inte jag orkar det nu haha!

När jag kommer hem är det största problemet vad jag ska göra av med alla saker, specilet alla kläder & skor. Hittade två stora säckar med skor nu när vi packade ihop allt plus att jag tog hem en stor resväska med skor förra gången vi åkte hem. Men det ordnar sig säkert =)

Vet inte rikgit om vi åker idag eller i morogn, får se lite vad vi känner för!


Vem vill inte ha gratis kläder?

Bli medlem på gratskläder, sammla pöäng 6 få present kort på H&M, JC eller Gina tricot =)
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11644
Det är självklart heeelt gratis!

Torsdag

God morgon =) 

Det var faktist länge sedan jag vakande så här "tidigt" av mig själv, utan någon klocka eller att någon väcker mig.
Men ialla fall, idag ska jag packa hade jag tänkt, usch inte alls kul. Allt blir så rörigt 6 det känns som det tar flera månader att få allt som man vill efter man har flyttat. Jag vill ju inte glömma något här heller så ska gå runt i hela lägentheten & kika.
Får se om flytt kartongerna räcker, annars får jag sticka och köpa nya.

Sa ja det att jag sökt jobb hemma i Sverige? Ialla fall så är det i en smyckesaffär & jag hoppas verkligen att jag får det, hade varit jätte roligt! Så jag sitter här och hoppas på att dom ska ringa, så håll tummarna!


Nytt i garderoben.

Nu är jag helt slut i benen efter allt springades i affärerna. Hittade faktist en hel del, f*n vad shopping kan göra en glad, helt sjukt!
Ikväll ska vi kanske ner till peppes & käka lite middag & bara sitta där och ta det lungt. Ska också böja packa ner alla grejer, men det tar jag nog i morogn. Har ingen ork till det nu.

Lite bilder på shoppingen

En lång mörk grå kofta från Gina Tricot (fick ingen bra bild, men ni får se heltheten sen när jag har den på mig)


Jeans från H&M, älskade bak fickorn, kul med lite detaljer. Annars kan "vanliga" jeans nästan vara lite tråkiga ibland!


Vit oversiza tröja från Bikbok.


Dagens bästa köp enligt mig. Ååå vad jag älskar denna päls jacka (fusk päls) Från H&M.


Världens skönaste uggs!!

Ja det va det, vad tycker ni? Visst är jakcan dööö snygg?

Min väska bara mig!

Denna ass snygga väska blir min snart =) Beställde den igår, kunde bara inte låte bli. Men visst är den super super snygg. Jag gillar beiga väskor & har alltid gjort, så själklart blev det en beige =)
Vad tycker ni om den?

(klicka på bilderna för att göra dom större)


Kliar i fingrarna

Nu kliar det i mina fingrar =) Vakande för en lite stund sen så ska göra i ordning mig & dra ner till stan om en stund. Vill shoppppaaaaa, verkligen! Så det ska bli gött, något måste man ju få unna sig när man har jobbat så hårt =)
Så ni får ha en bra onsdag alla =) För det ska jag ha!


Och självklart tar jag bilder på vad jag shoppat senare, eller så blir det när jag komit hem!

RSS 2.0