Måndag

Jaa, i morgon är det måndag & då kommer kära lilla syrran på besök =) Ska bli så himla kul att hon får se hur vi har det här i Norge. Har saknat henne jätte jätte mycket. Så det ska bli himla roligt. Får bli en guide här i Moss & kanske får ni också följa med. Eller å andrasidan så är det kanske inte så himla kul när jag inte kan lägga i bilder på denna datorn. Får bli en annan gång när internettet där hemme is back.
Ne nu ska jag chilla framför Tv, senare i kväll är det ju EM Final! Inte ens jag ska missa det!
Ha de

Shopp until you drop?

Shopping listan från igår (tyvärr kan jag fortfarande inte lägga in bilder)

  • Turkost mjukis set
  • Coccos milk från the body shop
  • Vit nessesär
  • Svarta sidens trekvarts byxor
  • Silver ring
  • Svart klocka
  • Svart tjockt armband
  • Svart/ vit stjärn T-shirt.

Och i morgon blir det ännu mer shopping i Götet....


One weekend

Äntligen har jag fått tillgång till internet. Sitter hemma hos Ali just nu.

Helgen har varit riktgit glädje fylld. Igår skulle vi åka en kort runda till stan för att kolla på en lap top, så alla 4 åkte till stan i luffar kläder & kollade. Sen fick jag för mig att jag skulle kolla om jag hade fått min lön, och vet ni vad alla 4 hade fått in lönen & drog ut en del & shoppade loss. Himla härligt va det. På kvällen åkte hjärtat & hämtade Ali & Nadja i Oslo, dom kom hem från Turkiet. Så vi gick bort till dom en runda, fick jätte fina presenter & en flaska sprit. Så när vi kom hem så tände vi massa ljus på balkongen & satt & drack hela natten. Ja, jag mår som jag förkänar idag, usch. Så bakis mat e det som gäller idag =)

Ipod touch!

God morgon alla sömntutor, Vaknade precis. Sov hemma hos ali & dom idag. Alla här i ju bortresta. Så igår beställade vi pizza & softade framför Tv. Pizzan blir nog till frukost idag också , orkade inte äta upp hela igår hehe!

Ååå är så sugen på en Ipod touch, blir nog att jag köper en ganska snart =). Skönt att ha i sommar när man ligger på stranden eller ute & går.

Låtar som kommer spelas i min Ipod:

  • Chris Brown- Forever
  • Britney Spears- Break the ice
  • Lifehous family- High
  • Rihanna- Take a bow
  • The sounds- Painted by numbers
  • Nirvana- Rape me
  • Kardinal Offishall Feat Akon- Dangerous
  • Akon feat T-pain- I can't wait
  • Maroon 5 feat Rihanna- If i never see your face again
  • N.E.R.D- She want's to move
  • Madonna, Justin Timberlake, Timberland- 4 minutes
  • Timberland feat Flo- Rida- Elevator


Jag...

Satt & funderade lite, kom på att jag har faktist inte precenterat mig riktgit här i bloggen. Så det är på tiden tycker jag.

Jag är en 20 årig tjej som är född i Lund, uppvuxen i Ronneby (Blekinge) & flyttade nyligen till Norge med min pojvkänn & två vänner, har bott här i drugt 1 & en halv månad. Bor i en femma mitt i smeten. Jobbar på Asko, ett himla stor lager. Där jag trivs jätte bra. Men är inget jobba jag skulle vilja ha resten av livet. Inte specielt inspirerade, men en hel den pengar tjänar man.
Älskar att leva livet, göra en massa spontana saker. Kläder, skor, väskor & skönhet är en stor del i mitt liv. En dag ska jag utbilda mig till stylist. En dröm m jag haft ett bra tag nu. Men det närmaste tiden kommer jag spendera här i Norge & jobba, jobba & jobba. Men ska leva en hel del också =)

Desperate Houswife

Gjorde precis ett test, - Vem är du i Desperate Houswife.

http://www.salongk.se/article.aspx?articleID=2981&categID=77

Du är Gabrielle Solis, den vackra pengatörstande ex-modellen som inte alltid tänker på konsekvenserna. Hon är envis, vill alltid ha sig vilja igenom och tar det hon vill ha.


Hm, om det stämmer är en annan femma...

Lifehouse

http://www.youtube.com/watch?v=59LnsrWkyFM

Lifehouse family- High spelas just nu på repeat i mina lurar =)


SKIT!

Ååå, jag blir så irriterad på att jag inte kan ladda in mina bilder på denna idiotiska datan.....

Längtar

Å vad jag sitter & längtar nu. Längtar himla mycket till kära syrran kommer, längtar otroligt mycket till min lön kommer, längtar skit mycket tills vårt internert fungerar, längtar tills det blir riktgit riktigt varmt ute, längtar till vi ska ta vår omtalade pub runda, längtar....

Finns mycket man längtar till...!

Lördag.

Ett tag sen jag var innen nu, men som sagt fungerar inte vårt internet där hemma, så får springa hem till Ali & låna det lite då & då.

Midsommar firarde vi genom att gå på stan , köpte ett par as coola brillor. (tyvärr fungerar det inte att lägga in bilder på denna datan, men får göra det så fort vårt internet is back) blev ett jätte sött halsband också. Sen hämtade vi Nadja från buss stationen & körde till Ali, det blev lite mat m.m. Sen sommnande jag här. Så idag när jag vakandade visste jag knappt var jag va haha.

Idag blir det en lite tripp in till Oslo, Ali & Nadja åker till Turkiet idag, FUSKIGT!, så vi ska lämna dom på flygplatsen. Så då ska jag  passa på att utforska Oslo lite.
 


Röda bågar



Fasnade för dessa röda brillor, himla snygga. Perfekt nu i sommar. Efter som mina älskade brillor är spårlöst försvunna så nu är jag i stor behov av nya bågar...  www.asos.com 


Måndag.

Det rekomomenderade brevet var inget roligare än en intrenet dosa ( till internet bank) Jag som hade hoppats på att det skulle vara en rosa klänning som nårgon skickat till mig, men så va inte fallet!

Var på jysk en sväng idag, hittade jätte söta ramar & handdukar, var halva priset på det nu, så då får man passa på. Köpte också två jätte fina gröna växter, som vi har i sovrummet i vita stora krukor. Himla fint blev det=)

Ne, om man skulle ta & köra hem, digga lite till The Voice & hoppa i säng?

Avklarat!

Dagen äntligen avklarad. Gick faktist bra idag, fast vi var helt själva. Blev kanske lite kaos ett tag, men inget som vi inte klarade =)

SItter hemma hos Ali m.m & kollar på Tv. Var tvungen att låna datorn me, fortfarande inte fått igång vårt internet. Himla tråkigt faktist ( om man är en datanörd, som jag)
Fick ett brev hemskickat för någon dag sen från posten. Ett remomenderat brav på mitt namn, vad kan det va? Har ju inte beställt nått... Ska bli spännande & se.


Jävla skit...

Jävla skit, nu har vårt intrnet kolappsat. Förstår inte varför. Får gå över till Ali & dom & låna datan lite då & då istället. Igår blev det en runda på stan, hittade faktist en ny parfym. Äntligen. Calvin Klein one summer blev det. Var extra pris på den också så ynka 175kr betalade jag för den. Nästan som hittat. Blev en scarfs också, lus rosa/turkos & grå, himla sommrigt faktist. Nu blir det lite grillat, så ha det så bra!

Visst ja...

Just det ja, angående midsommar i Norge.
Visst firar dom det, men inte alls på samma sätt som i Sverige. Utan det är med som vår valborg.
Så om jag fattat det rätt så är 17 maj (Norges national dag) som vår midsommar och en norsk midsommar är som en svenska valborg, eller?

Twist&Tango



Hittade dessa skit snygga marin blå shorts på www.sidandsally.com  , från Twist&tango för 699:-

Tidig fredag..

Kom precis hem från jobbet. Skönt att sluta lite tidigare, hade jobbat till 21,30 i vanliga fall.
På måndag & tisdag blir det slitiga dagarn. Alla är på semester, två nya sommarvikarie ska komma, som ska bli upplärda av oss. Vi ska ha HELA varmottaget i våra händer...hur ska det gå? Känns ju som jag började igår...
Nu ska jag dricka Tai hiti te, såå gott te. Men finns tyvärr inte att köpa här i Norge ( vad jag har sett) så jag köpte med mig två packet hemmifrån.

$$$

Sitter & fantiserar om vad jag kan/ska köpa för min första riktgit stora lön. Finns ju så mycket man vill ha.
Först hade jag tänkt förnya hela min smink hylla, får bli på Mac i Gbg. Mac har alltid fungerat för mig. En parfym skulle jag också behövt, ett par nya jeans, super mycke nya sommar kläder och... Kan fortsätta i evighet. Men det har jag inte tid med...

beachen 08!

Hittat ännu en sak från delias.

Denna bikini skulle jag inte ha nått emot att bära på stranden 08!

En rosa marräng...

www.delias.com

Ååå denna söta marräng föll jag pladask för. Perfekt till ett sommarparty (finns äver i svart)

TV-nörd?

ÄNTLIGEN hemma, känns hur skönt som helst.
Idag var det en ganska lugn dag, men ändå inte för lugn så tiden tickade på ganska snabbt tycker jag.
Men i morgon kommer det bli en helvetes dag. Kommer jobba i 10 timmar, fy. Så får nog försöka hoppa i säng ganska snart, men ska först ligga & kolla på Tv lite. Fick ju det installerat idag, var jätte länge sen jag bara låg och degade framför Tv. Har kännt mig isolerad från omvärden, men nu blir det andra puckar.

Of we go.

Då va man redo för annu en dag på jobbet, fast det tar i mot lite extra så måsta jag påminna mig själv om att vi är faktist här uppe för att JOBBA.
So of we go!

French Manicure

Har precis unnat mig en fransk manikyr, alltid lika kul att sitta & pilla med sånt, jag använder mig av lack från Trind, jätte bra märke!


Midsommar i Norge?

Satt & funderade på om man firar midsommar här i Norge. Någon som vet?
Känns nästan som motsvaret på en svensk midsommar var norges national dag.
Men vem vet dom kanske firar midsommar här, har faktist ingen aning. Ska nog höra mig omkrig idag & se.

Annars blir det ett år utan något midsommar firande för min del!

Kärlek!


Ingen tid

Hinner tyvärr inte göra en sammanfattning nu, vakande senare än räknat hehe. Var helt slut idag. Så nmu hoppar jag in i duschen, sen åker vi till jobbet. Blir nog klart till i kväll (förhoppningsvis)

Sammanfattning.

Kom på att jag måste ju göra en sammanfattning av helgen i Ronneby, så det kommer i morgon.
Ska försöka hinna lägga upp det innan jobbet.

Läggdags, eller vad säger ni?

Nu har jag bytt till ett underbart skönt påslakan (faktist köpt på maxi) & jag bara längtar efter att få hoppa i säng, men först ska jag vänta på att tvätten ska bli klar, sen blir det läggdags.

Måndag-Back on track!

Ja, då var måndagen avklarade, jobbat från 14-21,30 i dag, igentligen skulle vi bara jobba till 17 & sen åka in till Oslo för att göra en truck kurs, men det blev en jävla massa krångel med det, så det sket sig. Man får bara hoppas på att det ordnar sig.

Ikväll kom Nadja & hälsade på här hemma. Kollat på film (Tsot si) en ganska gammal film men jätte bra verkligen. Fick även upp vårt första bord, ett ute bord som står på balkogen, himla mysigt blev det. Nu är det bara stolarna som fattas, men det kommer.

Bordet syns inte så himla mycket i mörkret, men ett litet glas bord är det.


söndag

Ja då var vår weekend i Ronneby nästan slut. Har varit jätte skönt här, men innan vi beger oss till Norge i gen ska jag köra ner till Maxi & sen ska jag sola lite =)

I morogn är det back on track på jobbet, men det kommer gå bra, har enormt mycker energi & nya krafter som jag drar med mig till Norge.

En lördag i Ronneby

Idag är det mammas fördelsedag , henne firade vi med frukost på sängen & en hel dag i Karlskrona. Lite små shopping & mat på Toscana, riktgit härligt.

Kvällen spenderade jag med Milla ( har saknat henne nått otroligt), Johannes & mi
tt hjärta =) Satt på Garlic Hous & åt en jätte god planka & drack vitt vin till det. Sen åkte vi hem till Milla & Johannes, där blev det en film kväll men körsbär, melon & jordgubbar...

Elle...

Om det är något jag har saknat så är det Elle tidningen. Visst har dom säkert det i Norge också men, tyvärr så förstår jag inte derar skrift språk något vidare bra, så en elle tidning va det första jag köpte när jag kom hem...


Lilla syster

Såå himla skönt att äntligen få vara med äslakde lilla syster =)

HJÄÄÄLP!

Ååå vad irriterad jag blir, går ju inte lägga in bilder. Jävla... Någon som kan hjälpa mig?
Står att det är fel format när jag försöker ladda upp bilderna.... :(

Ronneby

Ja då är man hemma i Ronneby igen...

Igår va jag & syrran hoss n ågra kpompisar & grillade & snackade en massa skit, jag hade även lite me time för att fixa naglarna.
Idag är det mammas födelsedag så frukost på sängen har hon fått & lite senare ska hela familjen åka in till karlskrona för lite shopping & lunch.

Härligt att vara här igen! (åker tillbaka på söndag)

Shopping lista

  • Lång klänning (en sommrig sådan)
  • Bagy jeans (EJ UTSVÄNGDA)
  • Ipod tuch
  • Jeans shorts
  • Blommig kjol
  • Sol puder
  • Solbrillor
  • Corall färgade tyg skor
  • En ny doft
  • Läppglans i någon sommrig färg
  • Party fodral
  • Sommrig scarfs
  • Mineral puder + borste
  • Siden kavaj
  • Fransk manikyr
  • Vit mac laptop
  • Rosa bikini


Som ni ser så e det e del jag vill ha...


Varm onsdag.



Idag har jag ett par sönder slitna shorts som en gång var lång byxor & ett enkelt svart linne!

Grillning

Har precis varit & köpt en grill. Så i eftermiddag blir det grillade kotletter & potatissalad på vår balkong =)- Ååå börjar bli så hungrig nu, så vi får nog sätta igång nu!

PS. I morgon blir det Sverige- Ronneby för min del, ska bli såååå kul! Saknar alla där hemma otroligt mycket!

I looove...

Kom precis hem från stan, var riktgit mysigt att gå runt & kika i äffärerna. Blev lite shopping, men tyvärr ingen kjol(föll inte för någon), men lite inredning blev det.
Det bästa med Norge är att på vardagrna har alla butiker öppet till 21,00. - I looove...

image86

image87


Nu ska jag äta lite, sen ska jag färga mitt hår =)

30 grader.

Idag är det hela 30 grade här i Moss, himla härligt.
Kom hem från jobbet & slet av mina jobb kläder, dom är såå himla varma. Skönt att komma hem tidigt när det är underbart väder ute.

Nu drar vi till stan för lite fönstershopping (kanske, bara kanske ska köpa en kjol) & en härlig fika i solen...

Tisdag.


Håret: Flätad lugg.

Klänningen kommer från H&M.

Värmen

Var riktigt trött efter jobbet, har vilat lite & ska snart svalka mig med en kall dusch. Har haft 28 grader här odag. Verkligen jätte varmt... Men man ska inte klaga nu när solen ÄNTLIGEN är här!

En rolig grej va att vi fick ledigt på fredag, så det blir det hem till kära Ronneby. Åker direkt efter jobbet på torsdag. Ska blir hur kul som helst att träffa alla =) - Längtar!

Inred mera...



www.ikea.se

Då börjar det igen...

I morgon kör man på som vanligt. Börjar 06 så det blir upp med tuppen. Blir tåg resa till jobbet denna veckan & tåget går redan vid 05,15,USCH!

Pratade med mamma & pappa innan genom skype, hade även video samtal. Jätte kul att kunna se varnadra & kunna prata hur länge man vill.

Ne, nu ska jag hänga upp sissta tvätten sen hoppar jag i säng..

I regnbågens färger..



  • Baby rosa "äppel" halsband 128:-
  • Rött skärp 249:-
  • Rött, grönt,vitt, blått & lila armband 79:-
  • Corall & guld armband (skedja) 128:-
  • Orange klocka 198:-
  • Rosa ring 219:-
  • Rosa & blått armband 179:-

Allt detta hittade jag på www.bagsandfashion.com


NEEJ!

NEEJ, min älskade Disel solbrillor är spörlöst försvunna, hade dom igår när vi va på tusenfryd, men sen dåå?


-FAN

Det mesta & lite till...

Har faktist hunnit med det mesta jag ville hinna med & faktist lite till.
Åkte & handlade på förmiddagen, blev himla mycket god frukt. Så senare blir det frukt frossa här.
Sedan blev det tvättning, dammning, damsugning & skurning. Gick faktist väldigt snabbt, fick även tid för att ligga & gäsa i solen en stund också.

Nu unnar jag mig lite "me time", ansiktsmask & hela köret.  Ett bra tipps till sommar fina ben är att istället för att använda sig av rak lödder, så ta en klick balsam & smörj in benen med & raka dig efter. Extrem mjuka blir dom.

Och så en dagens...



Riktigt sommar väder kräver riktiga sommar kläder...

Midjeväskan här för att stanna?

Snokade precis runt på www.asos.com & hittade en midje väska, har svaga minnen av att det var ganska hip när jag var liten. Kommer dom verkligen tillbaks nu. Usch! absolute inget för mig, vad tycker ni om midje väskan?

Söndag

Hade tänkt att jag skulle ha storstädning idag ,vilket vi har varje söndag här hemma men när jag vakande så va det ju hur fint väder som helst. Så jag hade ju helst velat ligga i solen & glassa. Men får vell bli en variation.
Springa ut på balkongen mellan dammningarna :) Ne, men så himla mycket är det inte som ska städas, så det kommer nog bli en hel del solning för min del idag & i eftermiddag har vi blivit lovade god middag...

Ne, nu ska jag springa ner & köpa frallor sen ska jag försöka få lite bränna =)


RSS 2.0