Helgen i bilder!

 

 


 

ojj jag fick brottom nu, laddar upp fler bilder ikväll=)

 

 


More pix.

Denna goda maten avnjöt vi igår:


Förrätt!


Varmrätt!


Dessert!


Jag mätt och glad =)


Middag+ IKEA

Nu är jag helt slut efter en hel dag på IKEA, blev himla mycket fint. Men ni får inte se det nu utan när allt kommit pp i lägenheten :)

Igår va vi på middag inne i Karlskrona, va en himla trevlig kväll och jätte god mat =)


Jag innan middagen...


Visst söt klänning?

Nu är jag grymt trött ska göra mig klar för att sen åka ner till stan och sola hade jag tänkt, känner mig så himla blek just nu.

Torsdag



En dagens!

Nu måste jag käka och sen ska jag tillbaka till skolan.
Ikväll blir det middag i Karlskrona och efter det massa mys=)

Ha en bra dag ♥

Tisdag!

Nu har jag precis tagit ett långt skönt varmt bad, riktgit härligt. Jag rensar mina tankar så bra när jag ligger där i badkaret och bara tar det lungt. Var hur länge som helst sen jag bade sisst. Så det här behövdes (menar inte att det var länge sedan jag tvättqade mig haha, duschar alltid på morgonen)
Jag är helt slut just nu, har ju haft min andra skoldag idag och jag stormtrivs redan. Imorogn börjar jag 08.10 så det blir upp med tuppen även i morgon, men inget mig emot. Tycker det är så skönt att äntligen göra någon nytta. Har ju gått arbetslös sedan slutet utav mars. 

Har även sprungit massa rundor på stan idag och blev ett litet fynd. Ett jätte fint halsband. Kan tyvärr inte ta bild på det nu då jag inte är hemma och har ingen kamera här!

Lägenheten också ja, den är på G. Mamma och pappa har varit så snälla och hjälpt mig nu sen i söndags med att spackla poch greja. Va inne och beställde tapeter idag och dom kommer redan i morgon. Så då ska min kära pappa sätta igång med det. Vill så gärna flytta in redan till helgen men vi får se hur det blir med det. Ska ju till Ikea på fredag, haha vet att jag har sagt ett tag att jag ska åka dit men på fredag blir det av! Och på lördag hade jag tänjkt åka och hämta mina köksstolar på Öland!


Hittaqde en himlans gammal bild på mig och syster dö trötta på Bulgariens flygplats =) 

Rachel Zoe

En människa jag tycker är så jäkla cool är Rachel Zoe! Satt och kollade på hennes program tidigare idag, vilket jag gör varje söndag. Hennes stil, hennes kläder och varenda outfit hon har på sig är klockren. Hennes garderob skulle jag absolut inte tacka nej till! Så lite utav en stil ikon måste jag nog säga att hon är för mig =)


Hennes program ser ni på TV 3 på söndagar klocka sju om jag inte har fel =)

Fredag kväll!

Igår blev det en lugn kväll, riktgit skönt. Massa mys och film =)
Syrran och jag flummade runt som vanligt också haha! Innan hon skulle iväg på partaj så blev det ett X-antal sjuka bilder.






Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv, haha =)


Idag blir det förmodligen party, har inte riktigt bestämt mig om jag är sugen eller ej. Får vel se vad kvällen bjuder på!
Nu under dagen borde jag igentligen vara iväg och köpa färg m.m men jag känner mig en aning lost på den fronten så jag får nog vänta till måndag när mamma och pappa e hemma från Sthlm igen!

Nu vill jag käka frukost, någon som har lust att ge mig frukost på sängen?


Är timmarna olika långa?

Längesedan jag steg upp tidigt nu och det känns kan jag lova.
Kom precis ut ur duchen och ska va i stan för att hämta mina nycklar till lägenheten (wiiiii) vid tio. Känner mig en aning stressad, fast det är en hel timme kvar.
Timmarna e konstiga tycker jag, känns nästan som dom är olika långa eller går olika snabbt, haha! Som tex mellan ett och två är timmen jätte låååång och man hinner med hur mycket som helst. Men som nu mellan nio och tio går timmen jätte snabbt och man måste stressa iväg. Kanske är det bara för man är allmänt segare på morgonen och inte orkar hålla tempot? Inte vet jag, men men... Nu måste jag få i mig nått, fast jag inte är så glad för att äta frukost så är det ett måste ju. Efter jag har varit och hämtat nycklarna ska vi åka och kika i lägenheten, idag börjar vi nog måla också. Men sen vid tre tiden så blir det skola för min del, eller bara "inskolning" eller vad man ska kalla det för. Kul dag! =)


Jag och syrran! (fråga inte vad jag åller på med, haha)

Nytt!

Nu är jag mätt som en plätt! Vidare till något roligare =)

Dessa snyggingarna blev mina idag!!!





Jag bara älskar dom =) Nu ska jag hitta på bus ;)

Later ♥


Middag



Nu blir det middag. - Thai nudlar och vitamin dryck+ lite läsning från cosmopolitan!

Om en stund ska jag visa er vad jag har för nytt i garderoben denna veckan =)

Sommaren är kort, det mesta har regnat bort...



Usch jag tycker det är så hemskt att sommaren börjar ta slut. Vill ha sommar för alltid, det är ju de bästa!
Denna sommaren har varit underbar, och jag längtar redan extremt mycket till sommar 2010!















Kanske borde ut och lägga mig i solen en stund nu? Eftersom det är min sissta lediga dag idag borde jag väl unna mig en riktgit härlig dag =)


En dröm som blir sann...

Godmorgon bloggen!
Åå här så himla glad idag, låg uppe och surfade på H&M's hemsida igår kväll. Har nämligen fått syn på en grymt snygg paljett jacka i H&M magazine, jag trodde aldrig jag skulle hitta den och tänkte att den finns säkert bara på H&M trend (som bara finns i det större städerna) Men helt plötligt när jag surfade runt så fick jag syn på den. Ååå hoppas hoppas hoppas den finns kvar i min storlek, tänkte ja.
- Och ja, visst fanns den det!




Så snart e den min och den kan bli din för 1499 kr!

Nu blire frukost ♥

Har varit en...

Har varit en fullspäckad dag. (fullspäckad är nog fel ord, haha)  
Känner mig helt slut, ett tecken på att jag har haft sommar lov alldeles för länge kanske?
Ialla fall idag har det varit en härlig dag, började med att jag packade lite grann hemma (inför flytten) sen hoppade jag in i duschen och drog iväg, blev lite grillning mums så gott ocg efter det blev det fotboll för hela slanten. Ja, JAG tittade på fotboll, ni hör hur det låter va? Ne men så himla farligt va det ju inte ;) kanske till och med börjar gilla det, okej det va nog lite att ta i, jag kanske till och med klarar av att kolla på en hel fotbolls match någon gång ibland då! Det låter bättre.

Hade igentligen många treåkiga "måsten" idag, men får ta tag i det i morgon. Blev inget IKEA idag heller som ni kanske märkte! Tar det nästa vecka! Ne om man skulle släcka ner och lägga sig nu? Har en som ligger här brevid mig och snarkar för fullt och det känns väldigt lockande just nu!

Sov gott ♥

Onsdag






Schema



Hittade minn schema precis, ser ni fredagen? Yes ledig wiihoo, det kan man ju inte klaga på ;)

Bilder som lovat


Sa jag att jag har blivit långhårig? ;)


carro, syrran och jag!


Fråga inte vad jag och carro gör här, haha!

Idag har jag faktist storstädning här hemma, är så mycket lättare att packa när man vet var man har allt. Så först ska jag städa och sen packa =) I morogn är det tänkt att vi ska ta en tripp till Ikea, så då kommer bilen nog bli full!

Fick en fråga för ett tag sen va jag skulle plugga för nått? Jag ska faktist läsa på Komvux då mina år på gymnasiet inte va det bästa! Så nu på fredag så är det skolstar och jag är taggad! Mycket som händer på fredag ska ju även hämta mina nycklar till lägenheten då, wiii som jag har längtat. Nu e det bara målning och tapsering som väntar sen är jag redo för inflyttning!

Tvätten kallar!

Måndag, den nya söndagen?

Idag har jag konstigt nog kännt mig bakis nästan hela dagen. Men va det inte söndag igår? Hmm, har det att göra med att det va fest både fredag och lördag och jag börjar bli gammal, kanske e det därför? Det har jag svårt att tro ;) Kanske har måndag blvit den nya söndagen nu...?
Hann nog inte återhämta mig riktigt igår, jag hade faktist tänkt att vila lite om en stund. Har farit runt på tusen ställen idag känns det som!

Just nu sitter jag och funderar på om jag skulle tatuera mig igen. Är så himla sugen, vet exakt vad jag vill ha också. Men först måste jag fylla i min "gammla" tatuering, vilket är mindre kul, vill ju ha nått nytt=)
Vad det e jag e sugen på vill jag inte säga utan om jag gör den så lovar jag att visa er den, vill ju inte att en härmapa ska kopiera hela min ide rakt av! Unik vill man vara!

Ps. Sitter fortfarande på den andra datorn och har inte fått bilderna skickade hit än, men de kommer!


Fredag, lördag!

Har varit en fartfylld helg som vanligt =)
Ifredags va det igentligen planerat att bara ta det lungt och ha lite fredags mys, men efter ett tag, ganska sen (runt 23,00) så bestämde vi oss för att åka in till Karlskrona och festa. Så vi bytte om så snabbt vi kunde och begav oss in. Blev en riktgit rolig fest och även utgång på Nivå.

Lördagen va det kräftskiva ute i Saxemara och där va det vääääligt roligt. Måste säga att det va den roligaste festen på länge. Det blev en massa kräftor och dans hela natten lång och sen fortsatte festen här hemma hos Östholms =)

Laddar upp bilder från helgen om en liten stund, så precis att bilderna ligger inne på en annan data här. Så ha tålamod ;)

Fly, flytta, bosätta sig?

Vilket underbart väder det är idag, hoppas det är lika fint i morogn så man kan ligga och steka i solen då! För idag känner jag att jag inte riktgit har tid, ska på party/avskedsfest ikväll så just nu tvättar jag och röjer lite här hemma. Försöker även sätta ihop en outfit till ikväll, vilket inte är det lättaste när allt är upp och nervänt här. Låter nästan som det är jag som ska ha avskedsfesten, men så är det inte. En vän till mig ska åka till Manhattan och bosätta sig där ett tag! Visst jag sa ju också flytta snart men det är ju bara här inom stan. ängtar faktist otrligt mycket. Har nästan allt planerat in i minsta detalj. Så nu i veckan hade jag tänkt åka och välja tappeter, vitt ska det va och vitt ska det bli =)
Har ju fått en grymt fin vit soffa också. Det som jag behöver nu är bara ett matbord och ett grymt snyggt skrivbord. Så jag hoppas på att få nycklen kanske i veckan?
Ska ju börja plugga om ca 2 veckor så då e det ju bra att ha ett skrivbord!
Känner mig faktist en aning spännd att börja skolan igen. Men det är bara positivt. Ska bli skönt att få runtiner igen och tider att passa!

Ne nu ska jag nog göra mig lite middag.


Syrran och jag!

Give me something to work whit, something mutch more ♥

En del utav dagens shopping...


En kort pälsväst!


Nagelack från O.P.I


Lilla/grå scarfs!


Strand

Det här med sommar och att blogga går inte riktgit ihop för mig har jag märkt. Det är ju så mycket roligt som händer om dagarna, kvällarna och nätterna så jag hinner inte riktgit med i svängarna!

Iallafall, i helgen blev det party på Öland- Strand. Huuuur underbart som helst. Åkte dit i lördags och då blev det att korka upp med en gång, söndagen blev det plajan och sen afterbeachen. Sen party på hotell rummet och kvällen avslutades självklart på strand discotek! Grymt kul och underbara männiksor, kan ju inte bli bättre?


Jag, bakis, guppande på vågorna!




Party på hotell rummet=)


Jag, Malin och ? på afterbeachen!!!

Idag har det ju varit kanon väder och vi har varit på plaja á saxemara hela långa dagen, nu är jag helt slut. Men måste ta och röja upp lite här hemma nu.
Förästen har blivit lite shopping för mig idag också, visar upp det ikväll eller i morgon!

Back this thing up for hours ♥

Grill party

Igår hade jag lite "grill party" här hemma. Blev en mycket trevlig kväll, fast den kanske inte slutade som vi hade tänkt oss!
Tanken va att vi skulle åka ut till Karön här i Ronneby för att dansa loss, men när vi väl hade tagit oss ut dit så visade det sig att det va stängt :/ Så vi åkte in till stan, Jekyll & Hyde, där det va förvånatsvärt mycker folk. Blev en riktgit rolig kväll och mycket mingel i baren och även en gratis drink eller två =) haha!

Så idag känner jag min GANSKA sliten, men om en stund blir jag hämtad och då drar vi till systemet, sen hem och tvätta lite, pcka och städa undan från igår. Sen drar vi till Borgholm- Strand. Där blir det party non stop i två dagar. Är ju den berömda avslutningen där på söndag så det kommer bli grymt!
Ska försöka hitta laddaren till kameran så jag kan ta en massa bilder. Nu ska jag dricka fanta och äta mamma scans köttbullar, haha! Så e det när man e för lat fö att göra sig en riktgit frukost!


Jag & Anders


Sötaste Mia =)


Carro & Ika

Klockan ringer men jag är vaken, har varit uppe och tänkt på saken... ♥

RSS 2.0