Nyårsafton...

Jaha, då var dagen äntligen här. Ikväll kommer det bli riktgit festligt. Men först har vi tusen saker att göra

  • Köpa massa mat
  • Köpa skumpa
  • Springa runt i Sthlm city och leta efter något snyggt, kanske ett par nya skor?
  • Sy in en klänning
  • Gräva fram mina serverings kunskaper 
  • Laga tre rätters middag

Det var nog allt, lyckat kommer det bli ialla fall & vår kväll ska vi avsluta på Sturekompaniet!

- UNDERBART!

(I morogn kommer ni förmodligen få bada i ett bild regn)




 


Stockholm

Ja, då har man landat i Stockholm, alltid lika trevlig att komma hit och ett underbart välkomnande =)
Kommer verkligen bli en fullspäckad vecka här, i morogn ska vi börja dagen med lite shopping, det är ju aldrig fel!
Nu ska vi försöka vara tekniska och få igång TV, om någon är expert på att instalera en boxer får ni gärna höra av er ;)


Musikal+ guitar hero

Det har faktist varit en riktgit trevlig kväll. Vi bestämde oss för att gå på en musikal som visades i stan, min första musikal ever och jag gillade det, var faktist riktgit roligt att se! Efter det stack vi hem till Krille och spelade guitar hero, fan vad det är kul. Måste ta och köpa mig ett sånt!
Just nu ligger jag döö trött i min säng och messar till 118100 haha, jag frågade vem jag var och fick svaret:


Angelica är en framgångsrik ung kvinna som inom några år blir en högt uppsatt chef inom IT-branchen
Det  låter ju ganska bra måste jag få säga =)  Ne har en lång dag framför mig i morogn, så nu säger jag god natt!


Bjuder på en bild jag hittade på datorn, konstiga är att jag vet inte när den är tagen, vem som har tagit den...


Söndags jobb =)

Just nu så sitter jag här och försöker jobba lite, har tänt lite ljus och dricker massa tee. Faktist riktgit mysigt att sitta här idag. Men trots att jag verkligen har en sån lugn harmonisk känsla i mig så kan jag inte konsentrera mig. Det ändå som kommer upp i min skalle är shopping, haha! Kanske för att storstan väntar i morogn...


Visst är mina ljuslycktor jätte fina?=)

Party all night long

Det blev en riktgit rolig kväll igår, har inte skrattat så mycket på länge. Men jag har ju världens dåligaste humor också och men lite alkoholm i kroppen är ju allt skit kul =)
Men en sak har jag lovat mig själv att jag ska aldrig ut i Karlskrona på en lördag igen, aldrig! Onsdagar är okej, men annar nej tack! En annan sak jag har lovat mig är att inte dricka/festa ända tills min födelsedag (i februari) efter nyår. Känner att jag behöver ett X-antal vita helger nu och det ser jag framemot!

Nu är min stockholms resan äntligen boka, i morgon efter möte m.m så tar jag mitt pick och pack och stannar där nästan i en veckan, ska bli jätte skönt =)

Bjuder på lite bilder från igår:


Fråga inte...haha


Jag och Kajsa


Visst är min kjol dö snygg? ;)

Nu ska jag äta knäckebröd och dricka tee!

Have a nice day♥

Lördag, eller?

Idag när jag vakande kände jag mig en aning förrvirad. Vad är det för dag idag? Haha, jag var till och med tvungen att kolla upp det i min kalender & det var visst lördag!

Idag hade vi tänkt att åka in till Karlskrona för att brottas med alla andra som tänkt samma tanke, men jag är såå trött idag så vi ställde in det!
Nu ligger jag här i soffan och äter knäckebröd och dricker vatten, det ända som går ner idag. Men ikväll ska det nog bli lite partaj  inte en hel vild kväll utan en rolig kväll på puben!

Ne nu ska jag ta mig i kragen och börja jobba, hade varit skönt att vara klar innan nyår!



Just det måste ju tvätta idag med, boooring!

Jul helgen

Måste faktist få säga att jag har haft en underbar jul, vi var ju nere i skåneland och firade med hela tjocka släckten. Senare på julaftonskvällen ville kusinerna ut och festa och självklart ville vi också det =)
I går så blev det också fest och då blev verkligen fest, jag hade riktigt kul. Träffade massa gammla vänner och även nya vänner!
Nu återstår bara nyår som jag ska fira uppe i stockholm men först ska jag gräva ner mig i massa arbete som ska vara klart tills på måndag, sen blir det lite ledigt till =)


Madde & jag


Jag och Carolina


Klänningen jag hade på mig kommer från stylebystar

Karlskrona

Nu ska jag faktist röra mig in till Karlskrona en gång till för att ordna det sissta, skönt att jag inte har haft så många att köpa julklappar till i år, alltid så svårt.
I morogn bär det av till Landskrona, får bättra på min skånska också eftersom det var ett ganska bra tag sen jag va där nere =)


Dagen före doppare dagen

Godmorogn!
Ser ni hur mycket klockan är? Yeah, jag vakande tidigt idag (ja halv 10 är tidigt för mig) och det är ju jätte skönt att vakan vid den här tiden, då känner man ingen stress att man måste hoppa in i duschen och vara klar innan 12, för annars känns det som hela dagen har runnit iväg.
Vet ni, det är ju julafton i morogn, haha! Snacka om att jag ine är glad i julen, vet inte varför det har blivit så, men det senaste åren har jag häldre gjort nått kul på julafton än att sitta hemma och äta jul mat som jag inte ens gillar. Men men, kul ska det bli i morogn ialla fall att träffa hela tjocka släckten och ge bort massa julklappar. Jag tycker det är så kul när man ger bort nått och personen som får presenten blir jätte glad, asså att man riktgit ser lyckan hos personen.

Förrästen var ju som sagt inne i Karlskrona igår och jag hittade en massa fint, kanske lägger upp bilder senare idag =)
Nu blir det frukost!


=)

Ne nu ska jag inte till Karlskrona och shoppa loss men världens underbaraste människa =)

Söndag

Nu tror jag faktist att jag börjar få en liten liten julkänsla i mig. Sitter och kollar på The Grunge, det är det bästa med jul helgen att det alltid visas en massa mysiga jul filmer. Eftersom det har varit en ganska galen månad för mig så ska det ändå bli skönt att bara ta det lungt nu, ialla fall fram till juldagen, då smäller det på nytt.

Idag hade vi först planerat att åka in till Karlskrona för att kolla på bio, men vi ändrade oss lika snabbt och körde ner och hyrde en film i stället. Så snart kommer Kajsa och då ska vi bara ligga här och dega =) MEn först ska jag äta världens godaste mat som min kära pappa håller på att laga.

Trevlig söndag!

Här kommer lite bilder från igår som lovat:


Christoffer och jag


Kajsa


Pelle


Syrran & jag

Ni kan kanske tänka er att vi hade grymt kul :)

Lördag natt

Blev en skit lyckad kväll igår. Men blev kanske lite mycket dricka för vissa, men kul hade vi =)
Haha, men förfesten här hemma måste nog vara en utan det konstigaste fester jag vatt på det senaste året ialla fall. Men maskerad fest ska det bli fler gånger!  Känndes som om jag inte riktgit kopplade allt som hände igår.  Självklart blev det en runda till natti också, men kom dit ganska sent. Träffade även en viss person som jag inte sett på ett tag, kändes ganska konstgit måste jag få säga.

Nu sitter jag och syrran här och äter en skit stor frukost och snackar om allt som hände igår =) Ska kolla igenom alla bilder som togs också, kanske lägger upp några här senare...



ps. Du som spelade in den där sången till mig på  telefonsvararen,du gjorde mig dag =)  TACK!

Love note

Har varit inne och surfat på http://www.kyssjohanna.se/ ett bra tag nu och hittar så mycket jag gärna vill klicka hem.
En sak jag tyckte var så fint var detta halsbandet med ett specielt budskap:



Budskap på kort:
Wear your necklace as a daily reminder that you are beautiful and unique to me; lovely to have in my head all day like a favorite song, thank you for loving me, knowing me, and inspiring me!

Åå, om jag skulle varit kille, skulle jag utan tvekan klickat hem ett sånt här till min tjej. Ett litet tips kanske till er som inte vet vad ni ska köpa till era flickvänner =)

Jag skulle blivit jätte glad om jag fick ett sånt ialla fall...


Min dröm din mardröm?

Vad är det för mening att gå runt och vara bitter hela tiden? Varför har vissa så svårt att glädjas åt andras lycka och framgång? Själv så blir jag hur glad som helst när mina nära och kära lyckas med nått, jag glädjs verkligen. Men det är vell bara jag som är sånn. Rätta mig om jag har fel men folk som inte kan glädjas åt andra tror jag faktist har väldigt låg självkänsla. Visst det är inget man kan hjälpa, men snälla jag har aldrig varit falsk mot någon och aldrig velat någon illa. Men ändå så känns det som om att folk skulle kunna döda för att se en falla. Vad är det för fel på vissa folk igentligen?


Ne nu ska jag ner och ta min antibiotika (var ingen halsfluss, men hade fått någon slags inflamation/bakterie i halsen, aj!)

Onsdag

Ja, då har jag blivit sjuk igen. Men denna gången har det brytigt ut ordentligt. Har legat i feber hela natten och min hals gör så ont så jag vill gråta varje gång jag ska försöka svälja. Ringde precis till vårdcentralen och fick en tid om drygt en timme, måste kolla om jag har fått halsfluss.
Fick tyvärr ställa in mitt möte idag, vilket jag tyckte var väldigt synd eftersom jag verkligen hade sett fram i mot det. Skulle ju få mitt egna kontor idag ju... Men förhopningsvis mår jag en aning bättre i morgon så jag ska ordna allt då!

Ne nu ska jag föröska äta nått...


Syrran & jag på Arlanda Expres

Trött, trött, trött

Jag är verkligen helt slut efter denna helgen. I morgon ska jag verkligen sova ut, har verkligen inte fått tillräckligt med sömn de senaste dagarna. Som tur väl är så har inte nått planerat förräns eftermiddagen i morogn.

Hela denna veckan har jag massa att göra. Känns nästan som att verkligheten har hamnat efter, men får ta tag i det i morgon. Just nu vill jag bara sova, det är nog det bästa när man har varit i väg och kommer hem till sin egna säng och bara krypa ner med massa kuddar och inte tänka på nått bara slockna och vakna upp som en ny människa dagen därpå. Så det är faktist exakt vad jag ska göra nu.

Stockholm del 3

Oj, vilken söndag. Har nog aldrig varit med om någon roligare söndagr, någonsin.
Dagen började med att alla var totalt slut efter både fredagen & lördagen, så vi låg här hemma & degade hela dagen. Men när klockan började närma sig 8 så bestämde vi oss för att göra nått. Det är ju inte varje dag man är här uppe, så man får passa på. En hel kväll på Cafe Oprah blev det, shit vad folk det var ute och det är söndag, haha. Ne nu ska jag sova, i morogn bär det av hem till Ronneby och jag fruktar verkligen för flyget (ja, jag är skit flygrädd fast jag har flygit minst 10 ggr)



God natt  =)


Stockholm del 2

Jag vill inte tillbaka hem till lilla Ronneby, vill stanna här, för evigt =)

Hela förmiddagen igår låg vi här hemma hos Milla och degade, sjukt trött och så ont i mina fötter. Sen bestämde vi oss för att åka in till stan och shoppa party kläder för kvällen, men usch så onte jag hade i mina fötter hela dagen igår, så
tyvärr klarade jag inte gå så mycket. När vi kom hem från vår lilla shopping somnade jag på soffan & vakande runt 21 och då var det fest på G. Så snabbt in i duschen sen kom allt folk och efter det blev det självklart utgång. Å så kul det är här, en kväll på natti släng dig i väggen, haha.

En liten smak av gårkvällen:







Efterfest =)

Fan vilken kväll säger jag bara. Festat hela natten lång. Blev Ambasadeur för oss ikväll och där visade det sig vara Idol efterfesten oh yeah f*n vad kul jag hade. Träffade hur mkt folk som helst, har dansat så mina fötter värker, i morogn kommer jag ligga och gråta över dom, haha. Ne nu ska jag sova av mig ruset. God natt =)








En hel weekend i sthlm...

Nu har jag satt igång med att packa inför min fullspäckade weekend i Stockholm, ska bli så kul. Ser verkligen fram i mot denna helgen. Men blev så arg idag när posten kom, hade verkligen räknat med att världens hetaste klänning skulle dimpa ner i brevlådan idag. Skulle ju ha den på lördag när vi ska röja Stockholm, men men...
Idag har jag även gjort lite nytta, varit på möte i x antal timmar och det var hur trevligt som helst, blev även en fika på Kontan, har inte varit där på flera år känns det som, men det var faktist riktgit mysigt.

Ne nu måste jag återgå till packningen...


Min älskade ängel =)

Haha, min kära syster är sjukt irriterad just nu, hon går runt här utanför och svär och har sig. Jag kan inte sluta skratta, detta kommer sluta illa. Snart kommer hon springa in här och strypa mig. Hahaha....hon är den bästa =)


Onsdag

Åå vad bra det har gått idag. Nu är all min energi tillbaka & jag ska sätta igång och jobba redan i morogn, underbart =)
Men gud vad det tog imot att vakna på morgonen idag. Var uppe allt för länge igår, fick ju sitta och pilla med syrrans hår hela natten typ, så nu är hon så het så =) Stack även ner till Jekyll vid halv 1 i går natt, satt där och drack kaffe med Amir, Carolina & Kajsa, vilket inte va världens smartaste för när jag kom hem vid halv 2 så va jag så pigg & bara för jag visste att jag skulle upp tidigt idag så gick det självklart inte att sova. Så idag ska jag hoppa i säng lagom tid...

Jag har haft extremt underliga drömmar de senaste dagarna, inget jag vill ta upp här men dom har verkligen fått mig att tänka, något måste dom vell betyda eller så spelar dom bara ett spratt med mig, inte vet jag! Men hade inte vatt fel om det kunde bli sanning dock =)

Ne nu ska jag köra ner och handla apelsiner, haha!






Denna förkylning...

Åå, jag blir så trött på min j*vla förkylning som värgrar försvinna. I natt har jag knappt kunnat sova någonting. Vaknade vid 04 och hade feber, fy f*n. Måste ju vara frisk till helgen. Har ju så många planer inför vår stockholms tripp. Kan det inte bara bli sommar nu, är så trött på att bli döds sjuk så fort jag går utanför dörren. Hjälper ju inte hur mycket kläder jag har på mig, fryser andå!

Har lovat min kära syster att käka lunch med henne idag, men jag får se om jag orkar ta mig ner till stan. Hade bara velat sova hela dagen...


Hard work

Jag har fått jobb, jag ska på nått slags informations möte på onsdag, jag längtar jätte mycket. Det flesta tycker vell att man har det väldigt bekvämt att bara ligga hemma om dagarna, kunna vara uppe hur länge man vill om nätterna och inte ha några måste. Men jag är så trött på att ha det så här nu. Jag vill tvinga mig upp ur sängen klockan 7 på morgonen, jag vill komma hem och vara helt slut, jag vill jobba övertid och jag vill längta till helgerna. Så därför är jag så himla glad att de projektet jag ska jobba med ÄNTLIGEN sätter fart.

En annan sak jag längtar otroligt mycket efter är fredag, för då drar jag och syrran upp till Stockholm, wohoo. Stannar tills på måndag. Ska bli så kul att träffa Milla =)

Ne nu ska jag göra lite kaffe till mig själv och sen ska jag damsuga, blää...

Lördag

Det blev en väldigt lyckad kväll igår. Allt blev sådär lagom. Fick även träffa lite nytt folk, vilket är jätte roligt! När man bor i en så liten stad som denna så tror man inte att det finns en kotte att lära känna, eftersom man redan känner personen eller vet vem hon/han är (riktigt så illa är det kanske inte). Men se där visst fanns det folk man aldrig sett =)
Det blev även en liten tripp till Natti igår, men vid 02 blev jag så trött, orkade inte gå en meter till så syrran och jag tog taxi hem.


Jag =)


Jag & syrran


Sofia


Jag hade så himla roligt med en främmande människas skor =)

Klackarna i taket....

Ikväll ska vi korka upp, kommer nog bli en hel del vin & karioke =) Blir förmodlingen utgång senare också, vilket man alltid ska envisas om när man fått lite alkohol i sig. Men ändå är det alltid samma sak när man är ute, samma männiksor, samma musik, ja samma allt. Men det blir ju vad man gör det till & jag måste få säga att jag är ganska bra på att ha skojj =)

Såg den där IQ Rus reklamen precis, texten till denn låten dom spelar är verkligen så sann. Men jag gillar den reklamen starkt!

När vinet glöder i de fyllda glasen
och vi börjar bli i gasen
då lossnar tungans band
Vi som gått omkring vart så blyga
vi slutar upp att smyga
modet kommer efter hand
Hej, tjo och klackarna i taket
nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!

Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst

Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende
som inte mår så bra
Hon plockar fram allting
jag gömmer minns allting jag glömmer
Hon säger att hon är jag

Tänk vad alkohol kan förädra människor, det är sjukt...

Nu ska jag köra ner till systemet och köpa lite vin=)


Fredag hela veckan

Oj, är det redan fredag. Känns ju som det var måndag i går. Det beror nog på att jag inte gjort nått vettigt på hela veckan så med andra ord har det varit fredag hela veckan =)

Ne nu har jag fått nog av min telefon. Den stängs av varannan minut. Så nu har jag den avstängd, ingen idée att försöka sätta på den igen. Ska bege mig ner till expert och skaffa mig en ny, fin fungerande telefon faktist. Har en favorit, och jag känner att jag måste ha den. Ni vet den där känslan när ni har siktat in er på nått och kan inte sluta tänka på det (eller så är det bara jag som känner så)Men ialla fall kan inte tänka mig någon annan, denna telefon är perfekt för mig. Den bara skriker ANGELICA...


Idag har jag inte några speciella planer, har blivit förkyld igen. Det är de som är det tråkigaste med vintern, att jag bli förkyld hela tiden. Någon som vet vad man ska göra för att få bättre imunförsvar? Tycker jag har provat allt...


Den osminkade sanningen =)

Underligt...

Möttes av en väldigt konstigt eller inte konstigt men lite lustig kommentar. På ett sätt blev jag nästa lite arg av att läsa den, eftersom ingen människa är perfekt, inte någon!
Så här stod det i kommentaren:


Jag har läst din blogg ända sen du började blogga, jag har aldrig träffat dig aldrig ens sätt dig i verkligheten. Men en sak måste jag säga att du måste vara den mest perfekta tjejen som finns. Du verkar vara så öppen, godhjärtad och ändå den tjejen man träffar på puben som bara är dig själv och släpper loss. Jag har länge sökt kärleken, men aldrig har det kännts rätt. Det är nästan skrämmande men jag har målat upp en bild i mitt huvud av den perfekta tjejen och du verkar vara den ända som passar in i den. Men varför ska en tjej som du falla för en kille som mig? Jag är inte perfekt på långa vägar, visst har jag självförtroende och bra självkänsla, men jag kan säkert bara ha dig i mina drömmar. Var bara tvungen att skriva detta till dig, hoppas du inte tar detta på fel sätt...

Hur ska man tolka detta? Hur kan någon måla upp någon som perfekt när man aldrig ens har träffat människan?
Jag vill inte bli sedd som en perfekt männiksa, perfekt är ett tråkigt ord för mig.Du skrev även "Men varför ska en tjej som du falla för en kille som mig?" För mig har inte utseende så stor betydelse, det som betyder mest för mig är hur man är som person, hur man är under den där fasaden. Hoppas du som skrivit kommentaren inte tolkar detta på fel sätt. Den gav mig även ett litet leende på läpparna, jag känner mig smikrad. Visst målar man upp en bild av människor man inte känner, det gör vell alla? Så tack för din kommentar...


Det blev visst fest...

Hela gårdagen var en skit dag måste jag säga. Va verkligen inte min dag, jag kände mig så arg och irriterad att jag bara kunde sätta mig ner och gråta, lipa som en liten flicka. Men ne, istället åkte jag och brudarna in till Karlskrona och festade. Blev en lungn kväll för mig men hade skit kul, så hela dagen var vell inte skit då =)
Men på hemvägen var jag verkligen helt slut, sommnade i bilen och när vi väl va framme ville jag inte gå ut i bilen. Var ju så skönt att ligga där inne i värmen. Aja, men idag är jag på bättre humör, alla har vell sina dagar =)


Jag =)


Kajsa


Jag & syster


Fanny =)


F*N

Åååå, jag är så ARG. Snart exploderar jag....
JÄVLA AS....

Vi är människor

Var människa. Känn, alla känslor som går att känna. Ta ett djupt andetag och smaka på syret medan du kan, medan det finns. Sluta aldrig vara nyfiken. Kan du titta, se. Se allt vackert. Se skiten. Kan du höra, lyssna. Lev med musiken. Inse att världens underverk är långt fler än sju. Bli inspirerad och inspirera andra. Glöm aldrig att klyschor har blivit klyschor för en anledning. Make.each.day.count. Var din egen ledstjärna. Slösa inte tiden, för tid är allt vi får. Upplev alla städer, för rum är allt vi har. Ta reda på vad ditt namn betyder, och bli lurad över hur otroligt bra det stämmer in på din personlighet. Förstå vem du är. Bli den du vill vara. Fascineras över det fantastiska med konstpauser. Lev för att växa. Dö när du växt klart och ångra inget på vägen.  =)


Ne nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan köra ner till stan, idag vill jag göra något. Något kul =)


Vem har snott min energi?

Guud, så trött jag har varit idag.
Denna dagen har jag i stor sätt bara spenderat i soffan, inte likt mig. Men jag förstår inte var all min energi har tagit vägen. Skulle igentligen tränat i dag  men inte ens det hade jag ork till. Ne nu får jag ta mig i kragen, måste komma igång.
Kanske har jag någon slags vitaminbrist, eller så är det bara det tråkiga vädret som drar ner mig? Inte nog med att jag inte har någon energi, har extremt ont i ryggen och magen också, varför?
Ne från och med i morgon ska det bli andra bullar. Eller ska faktist ta mig i kragen redan i kväll och ha stor städning =)


Här har jag legat heeela långa dagen, fast orkade ta mig till stan för en lunch med syrran tidigare idag...

Välkommen

Nu har jag välkommnat ännu ett favorit armband till familjen. Som ni vet äääälskar jag armband. Det är något av det bästa måste jag säga.


Längst ner ser ni ett armband från Marc Jacobs, mitten från Tomas Sabo och längst upp mitt nya skit snygga armband från Oxxo. Finns på MQ.

RSS 2.0