En vit drömm...


www.forever21.com

Åå så söt denna vita drömmen var, passar perfekt till dom som tar studenten nu, önskar jag skulle ta studenten igen, känns som det var igår..

Modevisning...

Ja, idag blir det modevisning. Vad ska bara ha på sig? Är sugen på min svarta siden kavaj. Får se vad det blir. Lägger upp bilder på det senare & även några från kvällen kanske kommer med.
Ne, nu ska jag käka frukost, sen vill jag mysa i solen.

Vet inte var jag ska börja...

Som ni alla säker redan vet, så flyttar jag som sakt till Norge på lördag, vilket ska bli jätte roligt verkligen. Kommer växa som person något enormt.
Men det här med packningen tycker jag är svårt. Vet inte riktigt vad jag ska ta med mig, i morogn ska jag iallafall fixa flytt kartonger & börja packa lite smått. Det lättaste är vell att skriva en lista & sen bocka av, eller?
Någon expert på att flytta kanske vill ge mig några små tips? =)

Fredagens fynd...

image36image37

Dessa söta små skor blev det i fredags, vad tycker ni?

En trött Angelica...

Kom precis hem från stan, jag & Milla kappade runt i hennes grymma bil=) Riktgit skönt.
Satt & lunchade men tyvärr orkade jag inte äta så mycket, så det blev en stor kopp kaffe istället.
Känner mig så himla seg, fattar inte varför. Så idag ska jag nog bara ta det lung & i morogn blir det modevisning & tjej kväll på LK, kommer säkert bli riktigt trevligt.Kul att mingla runt lite.

Valborg ska vi förmodligen grilla & ha det lite mysigt. Måste hinna säga hejdå till alla innan man lämnar Sverige...

Kännas i magen.

Oj, nu börjar det kännas i magen. Snart åker man till Norge, ska blir såå kul. Vill verkligen komma ifrån denna staden. Men det är ju ett jätte stort kliv jag tar. Men f*n vad jag längtar.
Vår lägenhet blir klar 1 maj, så vi åker upp på lördag men allt vårt pick & pack. SPÄNNANDE=)
Visst kommer man sakana familj & vänner här hemma, men man måste ju växa som människa också. Har ju mitt hjärta där uppe, åå vad jag saknar han.


Helgen.


Helgen har varit full av spännande & roliga saker.
I fredags åkte vi in till Karlskrona & shoppade loss, hittade ett par jätte snygga skor, ska nog inviga dom idag.
Lördags var det fest. Satt hemma hos Milla & förfestade & det var den roligaste förfesten jag varit på. Hade verkligen skit kul, vi åkte till Natti efter det. Men där var det inte lika kul (som vanligt).
I går var jag så trött så jag såg dubbelt, sköönt att sova.


Flower power...

image32
Är så himla sugen på blommigt nu till våren. Tre små godigar som skulle passat min garderob.

Krabb med bloggen...

Tycker att bloggen inte fungerar som den ska idag, har haft problem med att logga in m.m hela dagen. Någon mer som varit med om det?

Idag har jag ialla fall varit nere i stan heela dagen (nästan), har gjort allt & ingenting.
Kom precis hem från Sofia, satt där & pratade bebisar, hon ska ju ha sin när som. Ska bli riktigt spännande.
I morgon blir det i med resten av löshåret, längtar & sen blir det förmodligen en lite runda till Karlskrona med syrran. Ska bli trevligt. Vi ska inviga glassiären hade vi tänkt.
Ne nu ska jag lägga mig framför Tv...

Torsdag.


Har invigt mina blåa byxor, stom trivs i dom...


Hel kväll med systrarna Östholm.

Har precis varit ute & kört en runda med syrran & Fanny, så kul att köra runt & kolla på olika hur. Finns små många snygga, inte för att vårt hus inte är så pjåkigt men det är alltid kul(ska nog lägga in en bild på huset i morgon)

Snart blir det Top Modell, har inte sett det på år & dar men ikväll ska jag j*vla bänka mig famför Tv med kära syster, så det kommer bli en hel kväll med systrarna Östholm. Ne nu ska jag måla naglarna & i morogn ska jag sätta in mer löshår (förhopningsvis, om håret har hunnit komma)

Sugen...


Blev lite små sugen på denna super söta scarfs (kommer från www.asos.com)

Dagen har jag spenderat....



Dagen har jag spenderat i stan, riktigt härligt att sitta på uteserveringarna nu. Ångrade rejält att jag hade skinn jacka på mig idag, fy så vart det blev.
Skulle in på Lindex idag för att köpa att rosa nagelack, men eftersom dom håller på att bygga & allt var en enda stor röra, så hade dom inte kosmetiken framme. Otor kallar jag det, men får vell bli Karlskrona på fredag, får fortsätta min jackt där.

Onsdag.



En dagens...

Strålande sol.

Sitter & kollar på Våra bästa år i brist på annat, men herregud hur många år har inte det hållt på asså? Händer ju aldrig nått i den serien, dom dra verkligen ut på allt. Usch den är inget för mig.

Solen skiner & mer underbart kan det inte blir. Hörde förästen att det inte skulle vara lika fint väder i helgen, buu tråkigt. Vi som hade planerat att grilla & ha det mysigt. Man kan ju bara hoppas att väderlekarna inte stämmer & att det blir strålande sol =)

Förästen pratade med mitt hjärta igår & vet ni vad...? Jobb uppe i Norge kanske går att ornda, guud vad roligt. Hoppas verkligen man får jobbet, tjäna en massa pengar & sen resa jorde runt? eller varför inte till Thailand igen?

en sommar drömm.

Denna bikinin ska jag bära i sommar =) En leopard mönstrad sommar drömm.


www.hm.se

In need...

Sitter & funderar på vad jag verkligen behöver(vill ha), kom fram till att det inte är mycket men blev ialla fall en liten lista:

  • Ett par riktigt snygga skor/pumps/sandaler.
  • Jeans.
  • Underkläder.
  • Riktigt klar rosa nagelack.
  • Vår linnen/T-shirt i roliga färger.
  • En fräsch rouge.
  • Öronhäng.

Blev kanske inte så lite ialla fall...


Uggly Betty & Desperate houswife


Syrran & jag var precis ute & körde en lite runda i stan med pappas skit snygga hyrbil. Riktigt bekväm att köra.
Sätte precis på Tv & visst fan Uggly Betty började ju idag, fan att jag missade nästan hela avsnittet. Hinner se en lite snutt i slutet i alla fall. Desperate Houswife hinner jag se ialla fall. Missade säsongsstarten men idag ska jag ialla fall kolla. Måste köpa denna säsongen på DVD box också (har alla andra) så den måste jag ha i min lilla samling.
Ha en trevlig kväll.

Glass+ Stockholmssyndrom?

Nu har jag varit nere i stan & käkat glass, vad gott det är. För min del blev det en lakris puck. Det var faktist riktigt skönt att sitta i solen & snacka en massa skit. Äslar ju att ha solbrillor på mig, så dom har man använing av nu. Köpte ett par jätte snygga pilot brillor i Thailand, trivs jättre bra i dom.
Förästen filmen vi kollade på igår nämnde dom Stockholmssyndrom & jag har suttit & tänkt på det hela dagn & kom verkligen inte på vad det var för syndrom. Var tvungen att läsa på lite.

Stockholmssyndromet är en beskrivning på en relation mellan förövare och offer i en gisslan- eller kidnappningssituation där offret tar parti för förövaren mot polisen. Stockholmssyndromet som term uppkom efter Norrmalmstorgsdramat. Det kom till efter att psykiatern Nils Bejerot pratat i TV om att gisslan drabbats av ett syndrom som gjorde dem benägna att försvara sina gisslantagare. Syndromet har undersökts noga av olika forskare och man har kommit fram till att det framför allt baserar sig på rädsla för att råka ännu värre ut och en vädjan till den inre godheten hos den som tagit en som gisslan. Ju mer energi man investerar i denna typ av förhållande, desto svårare får man att bryta sig loss.
http://susning.nu


Tisdag.


Dagens outfit, känner dock att den inte passar till mitt glada humör =)

Het var förnamnet.


Hur het är inte Nicole Scherzinger då... Hennes utseende hade jag inte tackat nej till i alla fall. Stilen skulle jag dock tackat nej till (ialla fall klänningen på bilden)

Thomas Sabo.



Idag har jag mitt super söta halsband från Thomas Sabo (älskar hans smycken)

Mätt som en plätt?

image17
Å, så mätt jag blev åt en jätte god korv & grönsaks gryta (eller vad man ska kalla det) som jag slängde i hop. Har så dålig fantasi när det gäller mat & jag har endå utbildning som kock, hur går det i hop? haha.

Idag blir det nog en soft dag, först funderade vi på att åka in till Karlskrona & käka glass på Glaciären, men sen blev vi för trötta så vi bestämde oss för att ta det på fredag i stället, när det är löning & allt. Jag TROR att det blir en fika lite senare i eftermiddag eller så stannar jag hemma. Får se vad som händer.

vår städning.

Idag ska jag rensa ut mina garderober. Skönt ska det bli. Packa ner alla vinter kläder & upp me vår kläder. Ska nog skänka bort en hel del med. Så då har jag ännu en anledning till att shoppa =) haha. Nu är gerderoberna alldeles för fulla, så jag har kläder liggandes lite överallt känns det som. Hade behövt tre garderober till. Känns ju lite dumt att handla en massa & inte ha plats till det. Men när vi flyttar upp till Norge så blir det förhoppningsvis en walk in garderob. Hade varit perfekt!
Dom här dagaran så har jag haft riktig städ mani, men det kanske är våren som gör att jag vill fräcsha till överallt. Skönt är det ialla fall.

Har ni vår städat?



Sandaler, ja tack!

Fick syn på dessa skorna, är dom inte söta?


God natt.

En hemma kväll blev det inte, men en lugn kväll blev det därimot. Körde ner till Becca en sväng & kollade på film Annie the Nanny tror jag den hette, var faktist riktgit bra, både Alicia Keys & Scarlet Johanson var med i den.
"Råkade" få syn på två jätte söta kläningar i skylt fönstret innan jag körde hem, ska springa in i morogn & prova dom. Måste bara hitta rätt tillfälle till att använda dom.


Ne, nu är jag så trött så jag ser dubbelt.
God natt!

Klänningar.

Är på jackt efter en snygg klänning. Kom på att jag inte äger så värst många kläningar, det är ju inte så ofta man köper det (eller jag gör inte det). I morgon får det nog bli en lite tripp till stan & börja sökandet efter den perfekta klänningen...

Klänningen nedan föll mig i smaken.

image14

Måndag em.



Idag blev det min fina jeans jacka (som är köpt på H&M) - Älskar den =)

En lååång fika.

image11

Kom precis hem efter en låång men väldigt rolig fika. Pratade om allt & ingenting, roligt att träffa gammla vänner som man (tyvärr) inte träffar så ofta längre.
Känner mig helt slut i huvudet just nu, det är vell efter alla kaffe & allt skratt kanske?

Nu blir det mys framför TV, skönt med en lugn dag. Har faktist saknat att bara ta det lungt, så det ska jag unna mig ikväll=) Vad gör ni i kväll?

Oändligt med tvätt.

Har tvättat sen 09,00 i morse, så nu för det j*vla räcka för mig, känns som det aldrig tar slut, helt oändligt mycket tvätt. Eller om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte tvättat hela tiden var ju faktist hemma hos Milla en runda också & drack lite kaffe. Gud vilken mysig lägenhet dom har, första gången jag tittade in i den nya, helt sjukt stor var den.Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det fika med tjejerna. Man får passa på att vara ute nu när det är fint väder.


En dagens.

image10

Ja, såhär ser jag ut idag. Riktigt skönt att ha en sån dag där man bara går & i mjukiskläder. Love it. (tyvärr händer det inte allt för ofta)

Thailand.




Vilket alla kanske inte vet så var vi i Thailand i 3 veckor & kom hem för ungefär 2 veckor sen, måste bara säga att till er som funderar på att åka dit, GÖR DET. Jag lovar ni kommer ha The times of your life, utan tvekan.


Godmorgon...

Godmorgon, åå vad härligt det är att vakna upp till ett fint väder.
Har precis kört syrran till tandläkaren, en av anledningarna till att jag vakande så tidigt. Hade tänkt att ta tag i tvätten idag & det tar ju lite tid eftersom man har inte hunnit känna sig riktigt hemma sen Thailand.

Idag: Köra Milla till Nättraby, tvätta, städa & kanske en fika i eftermiddag=)

Underbart.

Ååå, hittade detta underbara armandet på kyssjohanna.se blev helt förälskad. Jag som är så svag för armband, det har blivit så mycket shopping för mig denna månaden, men den var ju på rea... Vad tycker ni?
image3

Hälsosam (not)

Kvällen spenderade jag, Fanny & syrran inne på Mcdonalds. Mmm så gott det va, men får räcka för ett tag i alla fall. Måste sluta med skräp maten & börja bli hälsosam. Blir inte att jag rör på mig så mycket nu när man har körkort & allt. Mycket bekvämare att köra ju. Men jag funderar starkt på att (för en gångs skull) använda mitt gym kort & åka ner & träna i morgon. Hoppas det finns några roliga pass. Afro dansen har ju varit min favvo, men nu har dom lagt den på en sånn lusitg dag & tid. Jag menar vem vill träna en fredag kväll? Då har man annat för sig, eller e det bara jag?


Tävling.

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Solsken.

Vilket underbart väder det har varit idag, riktigt härligt, blir så lycklig av skolsken.
Det firade jag med en god glass på stan, länge sen man åt kul glass.

Sitter & kollar på Saningens Ögonblick, usch vad jobbigt det är, haha.
Kan bara tänka mig hur jag hade känns om man blev frågad sånna frågor & var tvungen att vara ärlig.
(Man har gått igenom ett lögndetektor test med 50 olika frågor, sen väljer dom ut 25 st utav dom som man blir frågad om & om man inte är ärlig så vinner man inte ett öre.)

Ne, nu blir det lite små plock här hemma, måste verkligen dammsuga.


Jag i onsdags.

image4

Peppa.

Jaha, då har hjärtat lämnat Sverige igen. Har faktist varit riktigt skönt att ha han här hemma=)
Sitter & försöker peppa mig själv att städa. Ser ut som ett helvete här. Usch.
Men ska nog dra mig i kragen & städa fast jag inte vill...

Igår hade vi en mysig kväll här hemma med karioke & tacos. Blev dock inget festade för mig men lika roligt hade jag ändå.
Ne nu blir det STÄDNING.

RSS 2.0