Ne jag är inte försvunnen!

Har varit en himla dålig uppdatering i veckan i know1
Men det är mycket som händer, Milla är här, mycket roliga fester och självklart massa stek i solen. Men senare i EM ska jag uppdatera er lite mer. Kommer även lite bilder om ni har tur ;)

Stay away from Juliet... ♥

Lördag- IGEN!

Jaha då var det lördag igen =) Konstigt att man alltid tycker att det är lika kul med lördagar?!
Ialla fall ikväll ska det blir partaj, och jag är fest sugen som bara den. Kommer bli en bra dag idag. Känner det i hela kroppen.
Just nu sitter jag och lyssnar på Gyllenetider-Det är över nu på högsta volym och sjunger så jag snart spricker =) Vädret är ju heeeelt underbart också. Ska försöka få lite färg till ikväll hade jag tänkt.

Ne nu ska jag äta frukost, kom hem till en doft av nybakat bröd. Mmmm så gott!


Jag i just denna sekunden, diggar som fan. HAHA!

What kind of person are you? ♥

Är totalt slut...

Är totalt slut körd i benen nu. Har sprungit runt som en galning både här i stan och i Karlskrona.
Har hittat en himla massa snygga grejer. Just nu orkar jag inte lägga upp allt, men det blev:

  • 4 klänningar (ja jag älskar klänningar)
  • En grymt snygg jacka
  • Massa linnen i härliga färger
  • Smycken
  • Bikini
  • En svart kjol
  • En grå paljett väst

Ni kommer få se det någon anna dag när jag har mer lust att lägga upp en massa bilder.
Så nu har jag satt köpförbud på mig själv, ska endast ha resten av min lön till nöjen och nödvändigheter!

Efter vi hade shoppat som galningar så satte sig jag, syrran och två vänner (Abdi & Khalid) & fikade. Så det har varit en jätte mysig dag och den kommer bli bättre, för ikväll ska jag nämligen dricka öl =)


Jag på 1344 i Karlskrona, helt slut!

There is no easy way to say.... ♥


Å vilken underbar DAG!

Ååå, jag har en så härlig känsla i hela kroppen. Känns helt underbart. Jag tror att det är de härliga vädret som gör mig så glad. Allt känns så himla mycket lättare då. Inte nog med det så är det ju löning i morogn och det gör ju inte säken värra =)
Hade faktist tänkt åka in till Karlskrona i morgon och shoppa loss, men först har jag lite ärende här i ronneby som ska uträttas.

Idag har jag faktist inte fått alls mycket gjort. Har lagat mat, spelat Wi sport och bara tagit det lungt. Men just nu är jag på städ humör och då är det ju bäst att jag sätter igång att städar när jag väl har lust, eftersom det inte händer allt för ofta.


Jag för någon helg sedan, om jag minns rätt så var det påskafton. Haha ja det lilla kan faktist roa mig ganska mycket =)

Maybe it's a new day? ♥

Onsdag!

Idag har jag varit nere i stan nästan hela eftermiddagen, hittade en massa fint. Men fick lägga undan det tills på fredag! Då ska det j*vla shoppas =)
Blev även en lååång fika, riktgit härligt att sitta i solen och dricka massa latte.
Ikväll va det igentligen planerat att vi skulle in till Karlskrona för att festa, men tyvärr så blev det inställt. Jag som var så sugen på en riktigt härlig kväll, men men!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är så himla hungrig. Och grillning är ju perfekt då!



It's not you, it's not me ♥

Måndag

Shohoooo!
Kom precis hem efter en snabb fika nere på stan med syrran & Henri. Måste säga att det va ganska drygt att fika, fanns inte en enda rolig människa (förutom mitt sällskaå då!) Men skönt att komma ut lite.
Idag har jag legat ich stekt i solen nästan hela dagen och lite färg börjar jag få nu. Hoppas att det är lika fint i morgon så man kan ligga ute i solen då med!

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från i lördags senare med, men så länge får ni nöja er med en dagens=)



Oh, here she comes ♥

Kan det vara helg för alltid?

Igår blev en jätte trevlig kväll. Satt nere på Jekyll & hyde och drack öl med alla tjejerna. Himla mysigt, så mer utan sånna kvällar vill jag gärna ha. Vi satt ute på uteserveringen ända tills 21 ungefärg, men sen blev de alldeles för kallt så vi flyttade oss in i stället.

Ikväll ska det bli party, igen! Vi har inte riktgit bestämt var vi ska vara, men att det blir utgång är ialla fall säkert. Men just nu är jag heeelt slute körd i hela kroppen. Har varit ute och gått i hela 2 timmar nu. Jag är verkligen inte van vid det, men det ska bli ändring på det nu.
Så nu blir det en power nap, eller ialla fall lite vila, sen blir det grillning och efter det hoppar jag in i duschen och gör mig redo för kvällen!


Eftersom min kamera var död igår så blev detinga bilder :( Men ska försöka få lite bilder från ikväll istället!
Här ser ni en gammal bild från när vi var i Malmö!

If your not in, your out ♥
 

Friday...

Idag har jag haft en JÄTTE skön dag, har fikat med Ika, Viktoria och syrran. Vi firade födelsedagsbarnet (Ika) lite grann & ikväl ska det bli ännu mer firade för hennes del. Då ska vi sitta på en pub här  stan och dricka lite öl och ha allmänt trevligt =)
Jag & syrran gick runt i stan och kikade lite efter fikan, var riktgit mysigt. Jag hittade även en hel del, men inget fick följa med mig hem, tyvärr =( Får bli mitt nästa vecka istället!

Nu har vi gjort en jätte stor fräsch sallad som jag ska sätta tänderna i.

Dagens:



I know just what you like ♥

Ta hand om mig själv dag...

Idag har jag tänkt ha en "ta han om mig själv dag". Det som blandannat står på listan är:

  • Måla naglarna+ tå naglarna
  • Plocka ögonbrynen
  • Sola
  • Raka benen
  • Hårinpackning

Ska bli jätte jätte skönt faktist. Hade även tänkt rensa lite här hemma och göra mig av med saker jag inte använder.
Nu när våren är här så är det skönt att göra sånt =)

Annars har jag faktist inga planer för dagen. Kanske blir en glass på stan lite senare, fast inte en glaciären stor glass haha!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen!


Jag & Mia, Nej vi är inte sjuka! haha

What would you do? ♥


Dålig uppdatering...

Har varit alldeles för dålig uppdatering här nu tycker jag. Men vädret har ju varit så himla härligt. Ochdå känner jag inte precis för att sitta inne vid en dator. Får nog ta och installera mitt trådlösa internet så jag kan ta med mig datorn ut.

Har hunnit med lite grann undetiden jag inte bloggat. Helgen blev det party, riktgit härligt. Satt ute hela kvällen hos en kompis och drack öl & snackade skit =) Blev natti i lördags med men var inte där alls länge och måste säga att jag har liiiiite för många minnes luckor från den kvällen.

Igår åkte jag, syrran & Loui in till Karlskrona för att käka glass på Glaciären, man får sjukt stora glassar där är som en hel måltid haha. Mättar ialla fall som en hel måltid kanske inte riktgit lika nyttig =)
Idag har jag varit hemma hos en kompis nästan hela dagen käkat middag m.m. Har även varit och handlat massa god mat så snart blir det ännu en middag!

Köpte ett nytt riktgit somrigt nagelack innan idag också ska måla naglarna med, börjar få en riktgti samling av nagelack i massa härliga färger nu, haha!


Jag i lördags!


Inte den mest smickrande bilden kanske haha!
Men kolla glassen och detta var TVÅ kulor, jag har ialla fall mättat mitt glass sug för tre månader nu haha...

Spinn my head right round ♥

Förästen...

...glömde ju säga att jag ar inne och hämtade mina nya brillor idag!


Love them...

Jag = fotbollsfan?

Igår hade jag ju planerat en lugn kväll. Men runt 8 tiden bestämde jag och några till oss för att åka in och kolla på fotboll på Olery's. Jag som inte är fotbolls intresserad för 5 öre var sådär taggad.
Men det blev faktist en riktgit lyckad kväll och det var jätte mycket folk som var ute. När matchen var slut hade vi igentligen planer att gå vidare till Nivå, men alla blev för trött så vi stack och käkade och sen åkte vi hem.

Kvällen slutade med att jag stod med en Liverpool halsduk och hejade för fullt  =)


Jag med halsduken i högsta hugg!


Jag & syster alltid lika glada =)

Jag har precis varit nere i stan och köpt lite "påsk godis", då vi har många små barn på vår gata så kommer det säkert komma massa söta påskkärringar!

One day I wish ♥

Onsdag "lilla lördag"

Idag har solen visst gått och gömt sig. Men jag klagar faktist inte. Tycker det är ganska mysigt just nu med lite regn. Känndes som det behövdes också, rensa luften lite =)

Idag hade jag tänkt rensa lite i mina ENORMA garderober. Ska lägga in lite auktioner på tradera senare också. (länkar det härifrån)

Onsdag idag ja, lilla lördag, om det hade varit för några månader sedan nu så hade jag lätt gått ut och festat ikväll. Men mitt sug efter fest har blivit svalt den senaste tiden. Kanske för att det just blev så himla mycket fest då. Var liksom fest varje dag i veckan, hittade alltid något att fira ller någon rolig fest man bara va tvungen att gå på. Men ikväll ska jag nog ta en fika, eller varför inte se en bra film?


Syrran & jag på party mood =)

I'm lost in a day dream ♥

Måndag

Nu har jag varit inne i Karlskrona hos optikern. Hittade ett par grym heta brillor. Dom kommer om en vecka så ni får se dom då =)

Jag och syrran bestämde på vägen hem att vi ska träna idag, eftersom den är afro dans ikväll. Innan var vi där varje gång afron var. Men nu på senaste tiden har det bara gått utför. Men ikväll ska vi skaka varenda kroppsdel!

En dagens slänger jag in idag:



Can you keep a secret? ♥

Kate Moss för topshop


Nu kör Kate Moss igång nioende kollektionen för topshop. Jag gillar frans kavajen längst upp till höger extra mycket.
Så det får jag nog kolla in när jag åker upp till Stockholm nästa gång =)

Idag ska jag faktist in till Karlskrona, ska nämligen till optikern och kolla synen. Känner att jag behöver nya glasögon. Är lite sugen på ett par nerd brillor. Får se vad jag hittar!
Annars så har jag inte så mycket planerat, ska inga en massa samtal och fixa lite grejer.

Monday to monday ♥

Härliga dagar...

Jag har haft en riktgit trevlig helg.
Igår så åkte jag och syrran in till Karlskrona och gled runt. Riktgit härligt väder för att bara gå och strosa på stan.
Förästen klänningen jag nämnde i inlägget nedan är nu i mina händer. Blev överlycklig när jag såg att dom hade den kvar. Så nu längtar jag ännu mer till syrrans student så jag kan bära den underbart snygga bakelsen.

Idag står det bara slappa på almarnackan så det ska bli himla skönt. Har precis tagit en lång skön dusch och nu ska jag måla naglarna i ett jätte fint rosa lack som jag också fick med mig hem igår.


Här sitter jag och njuter i solen i en rosa tunika från Only och ett rosa armband från Bianco.

Recall the scent of sea and sand between your toes ♥

Lördag

Jag frågade 118100 vad Angelicas plaza är, då svarade dom:
-Angelica's plaza är en blogg som man finner på adressen http://eunices.blogg.se
Bloggen är skriven av och handlar om en snygg ung tjej som älskar shopping, att resa och sina vänner.

Passade utmärkt in tycker jag =)


Idag blir det födelsedags firande hemma hos Sofia, kommer bli jätte trevligt hoppas jag.
Annars har jag faktist inte några planer för dagen, fundrar på att åka in till Karlskrona och köpa en underbart fin klänning som jag fick syn på hos MQ från paris kate & I. Den skulle vara perfekt till syrrans student!

Nu kurrar det i magen- FRUKOST!



Hard to se when all the people are standig in my way ♥


Utmanad

Jag blev utmanad av Sofia så nu antar jag utmaningen! =)

Regler:

* Gå till fotomappen på din dator
* Gå till den 6:e mappen
* Välj det 6:e fotot
* Publicera fotot på din blogg tillsammans med en beskrivning av den
* Bjud in 6 st vänner att delta i utmaningen 
* Länka till dem i din blogg


Bilden är tagen på ett fik här i stan (Jekyll & hyde) En sen lördags kväll. Jag ska grymt trött men dock nyckter vilket man kanske inte kan tro =)

Just nu hinner jag inte länka 6 bloggar, gör det senare!


Puss ♥

Onsdag

Idag mår jag faktist mycket bättre. Har inte den dära tunga huvudvärken jag har haft innan. Det ända är att jag är ännu mer snuvig, känner inte någon lukt eller smak. Lite tråkigt kanske...

Denna veckan hade jag ju planerat att åka upp till Stockholm, men känner nog att jag hellre väntar tills jag känner mig helt frisk. Vill ju inte ligga instäng när jag är uppe i Stockholm.
Idag har jag ialla fall tänkt städa upp här hemma, är verkligen behövligt. Sen funderar jag på att dra till stan en runda för kanske en fika? Får se hur pigg jag känner mig.
En sak som känns väldigt skönt är att jag inte har sminkat mig på typ 1 vecka, förutom i fredags och lördags kväll. Känns verkligen som huden kan behöva några dagar utan massa smink.
Funderar även på att sola idag, nu när min tatuering är läkt så går det ju bra.


Jag med blåa linser, vad tycker ni? =)

Lovely things ♥

RSS 2.0