Morning sunshine!

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag, sitter och försöer göra klart det mesta på jobbet innan vi beger oss ner till Malmö.
Ska bli riktgit kul att åka ner dit & jag hoppas på att det blir riktiga vrak fester. Så nu ska jag hoppa in i duchen, packa ner det sissta och sen off we go!

Vet inte om jag kommer ha någon internet upkoppling där nere, annars får ni veta allt smaskigt på söndag när jag kommer hem. Självklart kommer en massa roliga bilder också.

Nu tar jag helg!

Sisters

Detta söta halsbandet har jag på mig idag. Syrran har ett likadant =)




Visst gulligt?

Nu ska jag fortsätta arbeta och kanske köra in till Karlskrona och fortsätta mitt arbete där...

Här hör jag hemma

"Denna påkostade, lyxiga värld har varit mitt mål hela tiden. Limousiner och blommor, välplockade ögonbryn och designade kläder från Barneys. Den miljön är min. Här hör jag hemma"

Rebecca Bloomwood


Ne nu ska jag kika på film och somna i lagom tid!



En shopaholic...

Idag har det varit en fullspäckad dag så nu är jag slut körd. Mycket spännande som har hänt =)

Just nu sitter jag och varvar ner framför tv, för att sen sätta igång och jobba. Just det jag var faktist inne i bokhandlen och köpte mig två nya böcker. - En shopaholic i New York & En shopaholic säger ja.
Älskar dom böckerna, har redan läst den första- En shopaholics bekännelser! (Den rosa ni ser på bilden)



Så senare ikväll ska jag krypa ner och läsa som bara den...

Rolling stoens

Just nu sitter jag och myser i min Rolling stoens tröja, även den är ny i garderoben...


Underbara dagar

Det senaste dagarna har varit fullspäckade. Har haft så kul.
Milla kom ju ner från Stockholm i fredags, så det blev det partaj inne i Karlskrona och det blev en riktgit lyckad kväll. Lördagen blev ännu mer lyckad och ännu mer fest, blev natti som vanligt men innan dess hade vi partaj här hemma.

Förästen, jag har skaffat mig en heeelt ny vår garderob nu. Känns helt underbart. Syrran och jag åkte in till Karlskrona i fredags och gjorde stan osäker. I lördags gjorde jag och Milla lilla Ronneby osäkert och idag var jag faktist inne i Karlskrona ännu en gång. Jag har handlat så mycket att jag inte ens orkar ta bild på allt och lägga in det här. Men ni komer nog få se allt så småning om.


Mia och jag. (Den rosa kjolen jag har på mig är ett utav alla fynd jag har gjort)


Milla var på topp =)


Sing star!

Torsdag

Idag har jag sprungit på en massa möten, hur spännande som helst att träffa en massa intressanta männiksor. När jag kom hem från allt var jag hel slut körd, så jag somnade i ett x antal timmar.
Just nu sitter jag och kollar på SATC filmen- IGEN. Kan inte sluta, jag har blivit beroende utav den.

I morogn blir det jobb på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag bege mig in till Karlskrona för att förnya min vår garderob. Har faktist rensat en himla massa nu ikväll. Känns skit bra =)

Min bebe (Milla) kommer förhoppningsvis till stan i morogn också, då ska det bli middag på Nivå och en vrak fest på lördag, vad mer kan man begära? =)


Dessa söta skorna trippade jag runt i idag.

Nu tillbaka till SATC

Tisdag

Dessa söta strumpbyxor bar jag även idag =)


Tyvärr minns jag inte var dom kommer ifrån...

Armband...

Idag hade det kommit ett lite paket till mig i posten, två jätte söta armband från Nelly.
Visst är dom jätte söta?


Ett beroende, som jag aldrig kommer bli av med...

Satt & kollade på SATC filemn innan, för typ 511 gången. Men varje gång blir jag lika rörd av den, varje gång får jag ett enormt behov av att shoppa och varje gång vill jag ha Carries garderob ännu mer...
En sak jag inte kan släppa tanken ifrån är Carries grymt snygga skärp hon bär lite då & då i filmen, ge mig det nu! Vill verkligen få tag på ett sånt, kan betala hur mycket som helst (kanske inte riktigt) Men jag lovar den som kan hjälpa mig hitta ett sånt är jag evigt tacksam till.

 
Skärpet kommer vell från Gucci om jag inte minns fel?

Det är min dag...

Idag har jag fått en himla bra start på dagem. Känner att hela jag är full av energi och har en massa fantasi. Sånna här dagar gillar jag.
Just nu sitter jag och läser en massa mejl & förösker komma igång på jobbet efter helgen. Har tänt en massa ljus och satt på mig ragg sockor, haha. Ja jag är sjukt frusen av mig. Men det är jätte skönt att sitta här. Jag gillar det, idag är det MIN dag...



Back to work!

Mitt egna kryp in

Igår blev det party för min del, hade RIKTIGT skojj, men sommnade allt för sent. Vilket jag har känt idag. Har kännt mig heelt död, inte haft några krafter kvar.
Denna helgen har kännts hur lång som helst. Sånna helger älskar jag, när man känner att man har fått mycket gjort och även mycket nöje.
Har faktist börjat rensa bland massa grejer som har legat ner packade i flytt kartonger, sen min lilla tripp från Norge.
Så nu börjar det li riktigt skönt här.
Tänkte bjuda på lite bilder på mitt lilla kryp in:



En liten del av min älskade sko samling




Min ELLE samling




Insperation är ett måste, alltid kul att se de senaste kollektionerna.




Tavlor är något jag tycker är grymt kul, ska ju faktist öppna min egna konst galleria i Gammla stan ;)



Med detta säger jag god natt ♥


Fredag, ja tack=)

Igår kväll hade jag igentligen planerat att bara ta det lungt, ligga hemma och kolla på Let's dance m.m. Men efter jag hade käkat så hörde Fanny av sig och drog med mig ner till stan. Satt på vårt kära lilla ställe Jekyll & Hyde, satt där och drack kaffe till halv ett på natten, haha!


Fanny =)


Jag, som börjar bli väldigt trött¨...


Söta lilla Bjonda!

Ne, usch vakande faktist med huvudverk idag, inte alls kul. Men det är bara och hoppas att det försvinner tills ikväll. För då har jag bokat in en fest, wohoo!
-Jag bara älskar helgen...

Dessa hår problem

Åå, nu sitter jag och kollar på en himla massa frisyrer, är så sugen på långt hår- IGEN!
Ångrar att jag klippte av mitt långa, mörka fina hår nu. Visst trivs jag i den frisyren jag har nu också, men det blir så himla enformigt. Så nu är det stora fråga ska jag sätta in löshår? Om jag ska låta det växa ut kommer det ju ta ett bra tag.


Jag vill ha Nicole Scherzinger hår, NU på en gång.

Torsdag

Sjukt skönt väder idag, älskar solen. Det måste nog vara de bästa som finns.

Har suttit och jobbat hela förmiddagen så nu känner jag att jag behöver en liten paus =) Så nu har jag surfat in på H&M's hemsida och klickat hem lite smått bla. dessa söta ringar och grymma jackan.



Just det ja, har ju inte nämt nått om vår kväll igår. Vi åkte som sagt in till Nivå i Karlskrona, men det blev en lugn och jätte mysig kväll med lite god mat osv. Fast ikväll ska jag inte vara ute och ränna, ska bara träna sen ligga hemma och vila upp mig.


Fullspäckat är bara förnamnet

Jag känner mig heeelt slut. Har inte fått tillräkligt med sömn på hur länge som helst.
I måndags hade jag och Fanny en liten anledning till att fira en viss grej. Så vi satte oss på Cafe och matsal här i stan och beställde två flaskor vitt vin, där satt vi och skålade nästan hela kvällen. Det var så mysigt att sitta där, nästan inte en människa, så man kunde prata om vad man ville utan att vara rädd att någon skulle höra vad man sa. i alla fall igår när jag vaknade så var jag så trött, men f*n vad stolt jag var över mig själv. Jag lyckades ta mig upp vid 08,00, göra mitt jobb och ha möte med min chef. Allt gick som på räls. Igår natt var jag också uppe allt för länge, tror jag sommnade närmare 04,00. Så idag tog jag sov morogn till nio ialla fall. Ikväll blir det inte heller en lugn kväll, då ska girlsen och moi in till Nivå. Fattar inte vad som händer, har inte fått en lugn kväll på månader, haha. Men jni som känner mig vet hur mycket jag älskar att ha saker att göra HELA tiden =)


Ny vecka med nya krafter

Idag har jag varit uppe med tuppen, det är så himla skönt att vakna tidigt och vegta att man har hela dagen framför sig.
Snart hade jag tänkt sätta igång och jobba men först ska jag hoppa in i duschen så jag vaknar.

Min förkylning börjar försvinna nu me, yipppiie! Hoppasjag slipper denna j*vla förkylningen för alltid sen. Nu ska jag höja volymen rejält här hemma. Musik är det bästa som finns!

Kanye West-Love Lockdown - Skit skön låt, enligt mig =)

Det blev visst fest

Igår blev det j*vla fest. Länge sen jag hade så kul som jag hade igår här i Ronneby. Så roligt ska jag ha alla helger hädanefter.
Kvällen började med att vi satt hemma hos Cassandra och firade hennes födelsedag, dä bjöds det på en massa goda drinkar, sen begav vi oss till en annan fest i grann huset, blev inte så långvarit där men visst va det jätte trevligt där också. SJÄLVKLART slutade min kväll på natti & ja, jag hade riktigt kul. Tyvärr glömde jag kameran hemma men ska flirta till mig lite bilder från gårdagen av Sofia.


Här är jag go och glad med en påse full av alkohol...

Har varit väldigt dålig uppdtering idag, men jag har mått så dåligt, har inte haft ork till något, har inte ens kunnat äta nått på hela dag. Ne i morogn väntar en fullspäckad arbetsdag, så nu ska jag vila huvudet på kudden ♥ 

Shoes, bags and boys

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll, blev en liten fika i stan också & en massa girl talk. - Vi löser ju alltid världsproblem när vi sitter och fikar, haha!

Ialla fall ena saken som gömde sig i mitt packet (som jag skrev om tidigare) var denna snygga tröjan:


Kommer från melbas webshop!

Nu ska jag gosa ner mig i en skön filt och kolla på film!
Trevlig helg ♥

Fredag

Nu är jag helt slut körd, men gud så mycket jag har fått gjort idag. Känner mig såå duktig. Men nu är det fredag och man kan koppla av, igen!
Var nere och hämtade mitt lilla paket som jag fått av melba, va det gömde sig där inne får ni antagligen se senare ikväll.

Snart ska jag hoppa in i duschen för att sen åka ner och kolla på fotboll, inte för att fotboll intresserar mig för det minsta. Men det kommer säkert bli kul ändå =)

Ne nu måste jag power napa lite, har extrem huvudvärk...

I love nails





Nuhar jag spenderat nästan hela eftermiddagen åt att fila, putsa & måla mina naglar. Visst blev dom snygga? (tyvärr ser man inte riktgit färgen ja har målat dom i)

Hälsa eller arbete?

Idag mår jag faktist redan så mycket bättre, skönt det! Ska försöka få i mig lite soppa om en stund. Åt ju ingeting på hela dagen igår. Så jag behöver nog all energi jag kan få nu.
För övrigt ska jag bokstavligt talat dränka mig i arbete idag, har en heel del som ska vara klart redan tills i morogn. Jag vet att jag inte borde jobba nu när jag har varit sjuk och allt, känner även att jag behöver vila upp mig. Men jag måste göra klart detta, usch vad man utsätter sig för igentligen. Istället för att sätta sin hälsa i första hand så sätter man ett arbeta framför...

Ne nu ska jag springa ut och kolla posten, väntar nämligen ett väääldigt roligt och efterlängtat paket.

KÜSSE




=(

Usch, jag har självklart åkt på vinterkräk sjukan nu. Har varit en sömlös natt, men nu mår jag faktist lite bättre. Måste ju vara frisk till i morogn, så nu ska jag vila hela kvällen (inte för min kropp orkar gör nått annat)

80-års firande på Öland

Jaaa nu är man hemma igen, väldigt skönt måste jag får säga. Men vilken härlig liten weekend det har varit. Jätte roligt att träffa hela släckten. För er som undrar vad vi gjorde på Öland så firade vi min farfars 80 års dag=). Så en massa skumpa och god mat har det bjudits på.

Nu ska jag bara ligga hemma och bara va. Känner att jag är i stort behov utav det.


Bar en fuskpäls från H&M dagen i ära =)


Farmor, pappa & farfar!


Här fottas det för fullt.


Bjuder på en hel bild. Lack leggins från Gina trocot, oversize t-shirt från Cubus (?) jacka från H&M.

Destination Öland

Snart bär det av igen, men denna gången är det inte destination Stockholm som gäller utan nu är det destination Öland. Ska faktist bli riktgit mysigt att bli lite bortskämd på ett hotel, äte tre rätters middag och det bästa av allt den underbara hotel frukosten. Men i morogn är jag tillbaka igen och då ska jag stanna hemma ett bra tag, känns nästan som jag inte varit hemma någoting under hela december månad. Måste även sätta igång med jobbet rejält och få in rutiner. Ne, då va det bara att packa (igen)
Hörs i morgon!


Ölandsbron.

En varm kram

Nu har jag fått min välbehövda kram och måste säga att det känns mycket bättre nu =) Det är alltid roligt att träffa människor man inte sett på ett tag & få bekräftat att dom har faktist tänkt på en. Så nu sitter jag och lyssna på (håll i er) Orup- Då står pojkarna på rad, haha
-När hon går förbi står pojkarna på rad, dom visslar och ler, bugar och ber.....

Ne nu hoppar jag tillbaka i verkligeheten och fortsätter att rensa bland alla mina miljoner kläders plagg!

Ronneby

Ja, nu är man hemma. Tyvärr fick jag inte den känslan i mig som jag hoppades på när jag landade. Hade väntat mig att känna en lugn skön känsla i mig och tänka att åå vad skönt nu är jag äntligen hemma. Men när jag kom hem till vårt slott så slog det mig jag tycker inte alls det är skönt i Ronneby utan jag tycker bara det är skönt i vårt slott, i vårt hem, där jag har alla mina grejer och där det finns hur mycket kärlek som helst. Men just nu har jag en klump i magen, en väldigt jobbig klump, jag vill tillbaka till ruschen, stressen och alla snobbiga männikskor. Ne nu behöver jag sällskap & en stor kram fort som f*n....

En lugn lördag...

Ne, blev inget party för vår del i går kväll. Istället gick vi ner till affären och köpte apelsiner för att sen dega framför TV:n. Riktigt skönt måste jag säga. Syrran har tyvärr blivit sjuk nu också så hon tyckte nog att det var skönt att vi valde att stanna hemma.
Idag bär det ialla fall av hemåt! Ska bli skönt att komma hem faktist, har ju varit här i drygt en vecka nu - Borta bra men hemma bäst!  Men visst har det varit alldeles alldelse underbart här =)

Nu måste jag börja packa, känns som jag kommer glömma halva resväskan här för att alla min grejor ligger utspridda överallt.

Höres i Ronneby igen!


Mina underbara drömmar

Just nu har jag så myckt planer vad jag vill göra med mitt liv. Till en början ska jag jobba sönder mig och spara varenda öre jag får in för att sen spendera ett x antal månader i Thailand. Efter det flyttar jag till Stockholm och utbildar mig till make up artist+ nageltecknolog. Sen blir det kanske att jag jobbar lite inom det. Men blir nog inget långvarit för sen ska jag köpa en femma på sönder och ha en konstgalleria i gamlastan. Visst låter det mysigt =)

-Vem sa att man inte ska drömma? Jag kommer iala fall alltid ha mina drömmar, som förhoppningsvis blir sanna en vacker dag!


Lördag

Som väntat så har vi det skit kul här i Sthlm. Lever livet som aldrig förr.
Igår blev det en lugn kväll för min del ialla fall, kännde mig fortfarande väldigt sliten från nyårsafton.  Så jag och Milla gick och åt korv i gamla stan, riktgit mysigt. Sen blev det en låång fika paus i stan, där vi satt och drömmde oss bort...

Ikväll ska det bli röj och vi ska dansa som aldrig förr. Det som är så roligt här i Sthlm är att varje gång man går ute så står man alltid med tjugo drinkar i handen som man absolut inte har betalat själv.

Nu blir det frukost!

(bilder från vårt party liv kommer så klart i morogn)



Mitt 2008


    • Underbar Thailand resa
    • Flyttat till ett annat land
    • Tagit körkort
    • Brännt ca 130 000 norska kronor, väldigt snabbt
    • Blivit singel
    • Klippt av mitt lååånga svarta hår
    • Börjat dricka svart kaffe
    • Blivit beroende av chai te
    • Börjat göra egna smycken
    • Tagit truckkörkort
    • Kommit underfund om att jag ska flytta till Sthlm så fort jag får chansen
    • Köpt extremt många klänningar
    • Festat med kändisar
    • Fått min första arbets telefon & laptop
    • Träffat väldigt många nya människor, underbara människor
    • Fått höra det värsta raggnings replikerna, haha
    • Haft löshår 2 ggr
    • Aldrig köpt så många skor på ett år som 2008
    • Fått höra att jag lever i en fantasi värld...
    • Inte cycklat en enda gång
    • Blivit latare än någonsin
    • Fyllt 20
    • Betalat min första räkning, någonsin
    • Fått jätte bra självkänsla
    • Börjat blogga
    • Beställt ovanligt mycket kläder från internet

Ne får fakist sätta stopp här nu, annars kommer listan bli hur lång som helst. Mycket har hänt både ont och gott. Så mitt 2009 ska bli det bästa -ever!


Glöm inte Victoria Secret's visning ikväll, gå bara inte att missa. Börjar kl 20 och sänds på 5:an tror jag eller var det på 3:an.


Jag & syster =)

Nyårs bravader

Ååå, vilket undeebart nyårsfiranade jag har haft, kom till stureplan ca halv 12 och då stod det en himla stor folksamling och väntade på 12 slaget. De fanns även en jätte stor skärm där det räknanades ner sekund för sekund. När det var 10 sek kvar så hörde man alla skrika 10 9 8 7....1 0 och då blev alla helt galna alla skrek och önskade varandra gott nytt år. Jag och syrran blev väldigt sentementala och stod och kramades och bara grät haha!
Efter det begav vi oss in på sturecompagniet och dasade hela natten lång. Hade så himla kul och en massa skumpa och drinkar fick man. Så idag mår man som man förkänar, men jag är nog absolut inte ensam om att ligga bakis idag...

Här kommer bild regnet jag lovade er:








Nedräkningen är i full gång!


Jag & syster helt tårögda lite efter 12 slaget


Haha på väg till tunnebanan i natt så hittade vi en cykel taxi, så vi åkte runt i hela stockholm på en cykel. Kul va det =)


Har  ni några nyårslöften? Jag har faktist inte ett enda nyårslöften, jag har ett annat löfte som jag lovade mig själv för ca 3 månader sen & det ska jag förtsätta hålla.
Ne nu säger jag hejdå 2008 och välkommen 2009.

RSS 2.0