Måndag morgon

God morgon!

Då var det måndag igen, veckorna går så himla snabbt. Väntar fortfarande på att ett specielt mejl ska dimpa ner i min inkorg. Hoppas  hoppas det blir som jag vill nu =)

Idag har jag nada planer, förutom Afron dans i kväll, men känner mig så förkyld så får se om det blir av. Men jag vill ju så gärna.
Jag kom precis ut ur duchen, fy fan vilken prosidur man måste gå igenom med håret haha. Specilet för att få det tort, har fönat det i minst 20 minuter nu och det är fortfarande inte tort. Så jag tänkte låta det luft torka lite till sen föna det en gång till. Men jag ääälskar verkligen mitt hår nu. Blev verkligen suuuper nöjd =)

Ne nu blir det lite frukost & en kopp kaffe!



Kommentarer
Postat av: Christina

Fin bild :)

2008-10-20 @ 13:48:24
URL: http://pinapina.blogg.se/
Postat av: Julia

gud va söt du är!



Just nu lottar jag ut en header, det är ett unikt tillfälle eftersom jag inte vet om det kommer komma igen. Men eftersom folk velat ha mig att designa deras header innan så gjorde jag en tävling av det. Intresserad?

http://jsomijulia.blogg.se/2008/october/lotta-ut-en-header.html

2008-10-20 @ 15:37:57
URL: http://jsomijulia.blogg.se/
Postat av: Diana

Tack söta du för kommentaren! Vilken snygg outfit!! :) Har precis uppdaterat, kika gärna in i min blogg! Trevlig måndagskväll! KRAM// Diana =) ps. ska vi prenumerera på varandras bloggar?? =)

2008-10-20 @ 20:01:38
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är så söt

2008-10-21 @ 10:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0