Vidskeplighet?!

En sak ni kanske inte visste om mig är att jag är enormt vidskeplig. När jag var midre hade jag extremt mycket tvångstankar. Asså att jag tex. var tvungen att röra vid ett dörr handtag tre annars skulle något hemskt hända. Konstgit ja vet!

När jag bodde hemma hos mina föräldrar så var jag tvungen att stänga toa dörren så fort jag såg att någon hade lämnat den öppen. Det kunde vara så att jag såg att dörren va öppen gick förbi det och sprang ner för trapporna och sen när jag va nere så tänkte jag hela tiden på att toa dörren stog öppen så jag va tvyngen att springa upp och stänga den, haha låter säkert helt sjukt!

Nu när jag har flyttat så har det blivit likadant här, jag måste stänga toa dörren. Undra va tvångstanakr beror på igentligen?!

Ialla fall det va inte det här jag skulle skriva om, utan det jag skulle säga va att jag brukar vara rädd för att säga att allt är helt underbart, att allt är perfekt! För så fort jag har sagt det är jag rädd för att det ska bli dåligt.
Men nu säger jag faktist det:
- Allt är helt perfekt och jag mår skit bra och är hur lycklig som helst!


Jag och syrran förra vintern ♥

Kommentarer
Postat av: Carolina Östholm

LOVE :D

2009-11-15 @ 10:06:33
URL: http://carolinaostholms.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej stumpan! Tvångstankar är du inte ensam om. Varje gång jag kommer hem/ går hemifrån eller innan jag ska gå och lägga mig måste jag låsa sen rycka 3 gånger i dörren för att helt säkert veta att den är ordentligt låst haha.. Samma gäller spisen, kollar alltid den, fast jag egentligen vet att den är avstängd.:P

2009-11-15 @ 18:46:57
URL: http://appelrosen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0